10 Affirmaties voor Succes & Ondernemen

In deze blog deel ik 10 affirmaties met je voor (meer) succes en het ondernemerschap. Als je een succesvol ondernemer wilt zijn is het belangrijk om het vertrouwen en geloof in jezelf te hebben.

Met deze succes affirmaties krijg je meer vertrouwen in jezelf dat je het kunt en dat, no matter what happens, jij jouw visie gaat waarmaken.

Voor een compleet programma om het maximale uit jezelf te halen en het prachtige leven te leiden wat je verdient, raad ik de University of Excellence van harte aan!

Dit zijn de 10 affirmaties voor succes & ondernemen

Om met de deur in huis te vallen, dit zijn de 10 succesvol worden affirmaties:

  • Mijn bedrijf maakt het mogelijk om het leven te bereiken dat ik wil
  • Ik focus me op het bereiken van succes, geld en overvloed
  • Ik houd ervan om heel hard te werken aan mijn doelen
  • Ik ben er zeker van dat ik ga bereiken wat ik wil
  • Het manifesteren van de dingen die ik wil, gaat makkelijk voor mij
  • Ik ben succesvol in ALLES wat ik doe
  • Ik ben niet bang voor het vuur. Ik BEN het vuur.
  • Mijn krachten zijn veel groter en sterker dan de obstakels die ik tegenkom
  • Ik laat het einddoel los en word verliefd op de reis erheen
  • Ik ben gemaakt om grote dingen te bereiken

Zo gebruik je de succes affirmaties

Succesvol worden in het leven en als ondernemer is het gevolg van verschillende acties. Deze acties komen voort uit je mindset.

Bovenstaande affirmaties versterken je mindset waardoor je getriggered wordt om meer succesvol gedrag te vertonen. Hiermee vergroot je de kans aanzienlijk om daadwerkelijk het succes te behalen dat je voor ogen hebt. 

Je kunt de affirmaties “gewoon” oplezen, maar het is belangrijk om echt bewust stil te staan bij wat je leest. Het liefst spreek je ze zelf in of laat je het door iemand voorlezen.

Ga in ieder geval op een kalme plek zitten of liggen en laat de affirmaties in alle rust op je inwerken. Spreek ze mee. Dit kan hardop of in gedachten. Laat ze écht bij je binnenkomen.

Ingesproken affirmaties om succesvol te worden

Om echt de diepte in te gaan en de affirmaties binnen te laten komen heb ik verschillende affirmaties ingesproken in de 100K Mindset audiocursus.

In deze cursus is een apart onderdeel gewijd aan affirmaties. Die zijn ingesproken door haarzelf met rustgevende muziek op de achtergrond. Hierdoor is de impact maximaal.

Voor een compleet programma om het maximale uit jezelf te halen en het prachtige leven te leiden wat je verdient, raad ik de University of Excellence van harte aan!

Plaats een reactie