10 Sterke Affirmaties voor Zelfvertrouwen & Geloof in Jezelf

In deze blog deel ik 10 affirmaties met je voor (meer) zelfvertrouwen en geloof in jezelf. Als je meer vertrouwen in jezelf wilt hebben, dan kun je hierin niet afhankelijk zijn van anderen.

Met deze zelfverzekerdheid-affirmaties krijg je meer vertrouwen in jezelf dat je de wereld aankan. Jij gaat het waarmaken. Het moet vanuit jouzelf komen. En deze affirmaties helpen daarbij.

Voor een compleet programma om het maximale uit jezelf te halen en het prachtige leven te leiden wat je verdient, raad ik de University of Excellence van harte aan!

Dit zijn de affirmaties voor zelfvertrouwen en geloof in jezelf

Om met de deur in huis te vallen, bij deze de zelfvertrouwen affirmaties:

  1. Zelfs als het lijkt dat ik op wil geven, weet ik dat ik nooit stop in het bereiken en najagen van mijn dromen + doelen
  2. Ik ben gemaakt om grote dingen te bereiken
  3. Ik vertrouw op het proces; alles zal naar mij toe komen wat voor mij bedoeld is
  4. Ik weet dat als ik vraag wat ik wil, het naar me toe zal komen
  5. Ik ben het waard om al mijn dromen & doelen te bereiken
  6. En ik heb genoeg durf om die berg te beklimmen en mijn doelen na te jagen
  7. Ik ben TROTS op mezelf en alles wat ik al bereikt heb
  8. Ik ben een magneet voor groot succes.
  9. Ik ben heb de kracht om mijn verhaal te veranderen
  10. Nieuwe kansen en mogelijkheden stromen mijn leven binnen.

Zo gebruik je de zelfvertrouwen affirmaties

Je kunt de affirmaties “gewoon” oplezen, maar het is belangrijk om echt bewust stil te staan bij wat je leest. Het liefst spreek je ze zelf in of laat je het door iemand voorlezen.

Ga in ieder geval op een kalme plek zitten of liggen en laat de affirmaties in alle rust op je inwerken. Spreek ze mee. Dit kan hardop of in gedachten. Laat ze écht bij je binnenkomen.

Ingesproken affirmaties om zelfverzekerd te worden

Om echt de diepte in te gaan en de affirmaties binnen te laten komen heb ik verschillende affirmaties ingesproken in de 100K Mindset audiocursus.

In deze cursus is een apart onderdeel gewijd aan affirmaties. Die zijn ingesproken door haarzelf met rustgevende muziek op de achtergrond. Hierdoor is de impact maximaal.

Voor een compleet programma om het maximale uit jezelf te halen en het prachtige leven te leiden wat je verdient, raad ik de University of Excellence van harte aan!

Plaats een reactie