De 3 Grootste (En 12 Grote) Afknappers Voor Vrouwen

Naast de ontelbare, onvoorspelbare afknappers zijn er 3 afknappers voor vrouwen die vrijwel altijd een instant-kill opleveren. In dit korte artikel ga ik in op dé 3 grootste afknappers voor vrouwen die ECHT niet kunnen. Het mooie is; ze zijn simpel op te lossen. Maar als je aandacht hier aan ontsnapt, dan hang je.

Natuurlijk heb je dit artikel over de 3 categorieën mannen al gelezen, waarin je ziet wat vrouwen willen in een man (en wat niet). Daarom gaan we nu in op de afknappers voor vrouwen.

Eerlijk, het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je gaat op date en doet je nieuwe Hugo Boss geurtje op. Nette kleding, schone schoenen, gel in het haar. Alles tip top en zo simpel kan het zijn om als krachtige man over te komen. Toch gaat er vaak iets mis. Hier onder lees je wat je simpel kan verknallen en hoe een krachtige man dit voorkomt.

Op het einde krijg je de lijst van 15 meest voorkomende afknappers voor vrouwen. Veel daarvan zijn heel menselijk om in de hand te werken. Alleen doen wij daar niet aan mee.

#1 Slijmbal uithangen

De slijmbal uithangen staat op nummer 3 van grootste afknappers voor vrouwen.

Ik weet het, het kan heel verleidelijk zijn om haar de hemel in de prijzen. Haar te vertellen hoe geweldig ze is. Zeer geïnteresseerd zijn in alles wat ze te vertellen heeft. “Wauw, wat een wereldvrouw.”

Vrouwen zitten daar helemaal niet op te wachten.

Natuurlijk is het leuk voor haar dat je doet alsof je geïnteresseerd bent, maar wat ze veel liever ziet is een man die echt is. Een krachtige man die zijn mening durft uit te spreken. Als hij het met haar eens is en oprecht geïnteresseerd, geënthousiasmeerd en benieuwd is, dan toont hij dat. Tegelijk laat hij het merken als hij het maar niets vindt en zal hij haar dat duidelijk maken (op een sociaal intelligente manier).

Uiteindelijk is dat wat een vrouw wil. Een man die echt is. Authentiek. Integer. Niet bang om zijn mening te uiten. Hij durft haar te confronteren als het nodig is en zal haar niet in de hemel prijzen om de bevestiging en goedkeuring van haar te krijgen.

Waar het probleem over het algemeen ligt bij de ‘slijmbal uithangen’ is dat veel gasten dit doen uit een soort van wanhoop. Ze hebben het gevoel dat ze moeten slijmen, omdat ze anders hun kans missen om met haar naar bed te gaan. En het zou maar zo eens de laatste keer kunnen zijn voor lange tijd.

Daarom, je mag best slijmen, zolang het niet uit een ‘afhankelijk-zijn-van-goedkeuring’ behoefte komt.

#2 Opscheppen

Eén van de grootste afknappers voor vrouwen, naast de slijmbal uithangen; is opschepperij. Deze afknapper staat op nummer 2. Opscheppen over je nieuwe auto, over je horloge, met hoeveel vrouwen je naar bed bent geweest, hoe groot je biceps is en hoe goed je schilderijen kan ophangen. Etc.

In deze gaat het er met name om of je iets vertelt:

 • Omdat je het gewoon leuk vindt om het te vertellen.
 • Omdat je haar bevestiging wilt.

Dat zijn 2 grote verschillen. En dit geldt eigenlijk ook voor de slijmbal uithangen. Vertel je iets omdat je het wil vertellen, of zeg je iets omdat je afhankelijk bent van haar goedkeuring om jezelf goed te voelen?

Een krachtige man kan best de slijmbal uithangen. Hij kan ook opscheppen. Alleen doet hij niet vanuit een behoefte om leuk gevonden te worden of in de hoop dat zij hem gaat bewonderen. Hij zegt iets vanuit de  behoefte om het te zeggen. Heel simpel. Hij wil het graag delen en heeft op geen enkele wijze haar goedkeuring nodig.

Dat is geen enkel probleem en dan kan een vrouw het juist waarderen.

#3 Slechte hygiëne / persoonlijke verzorging

Hoe goed wij ons verzorgen is een representatie van hoe we háár gaan verzorgen. Niet dat dat nog echt nodig is in deze tijd, maar toch. Een vrouw houdt ervan als een man:

 • Goed geknipt & geschoren het leven tegemoet ziet. Overall gegroomd is.
 • Kleren aan heeft die schoon en heel zijn (bevat geen gaten of vieze stukken).
 • Kleren aan heeft die ook daadwerkelijk bij (de vorm van) het lichaam past.
 • Schoon is en lekker ruikt.
 • Nette schoenen aan heeft, die ook nog eens schoon zijn.
 • Een stijl heeft wat passend is.

Te vaak komt het voor dat mannen naar zweet ruiken. En wat is überhaupt die zure lucht die sommige gasten standaard bij zich dragen? Ik wil het niet eens weten en je date al helemaal niet…

Zorg ervoor dat je verzorgd bent, lekker ruikt, je tanden hebt gepoetst en je er overall netjes uitziet. Als je dat niet bent is dat één van de grootste afknappers voor vrouwen. Misschien wel de nummer één.

Zo simpel op te lossen en toch wordt er zo laks over gedaan. Get your stuff together!

Andere afknappers voor vrouwen

Er zijn zoveel verschillende afknappers voor vrouwen. Bij de meesten kun je je er niet eens op voorbereiden. Het is vaak kwestie van smaak, iedere vrouw is anders en wat de één een afknapper vindt, kan de ander juist heel aantrekkelijk vinden. Hieronder een lijstje met de 15 belangrijkste afknappers voor vrouwen.

Ook bij deze heb ik het wel eens meegemaakt dat sommige vrouwen het gek genoeg juist aantrekkelijk vinden. Ik zou het er alleen niet op wagen:

 1. Slechte hygiëne en een gebrekkige persoonlijke verzorging.
 2. Opschepperij.
 3. De slijmbal uithangen.
 4. Luiheid.
 5. Overdreven stoer doen.
 6. Overdreven aanwezig zijn.
 7. Mensen naar de mond praten.
 8. Meelopers.
 9. Volgers.
 10. Vrouwelijke mannen.
 11. Snel / onduidelijk / binnensmonds praten.
 12. Nerveus zijn.
 13. Wanhopig zijn.
 14. Zoeken naar haar (positieve) reactie.
 15. Over je exen praten.

Nogmaals, het is allemaal wat genuanceerder dan hoe het er nu staat. Laten we eerlijk wezen, niemand is perfect en dat hoef je ook niet te zijn. Juist als je wat relaxter bent en het allemaal niet zo serieus neemt, kom je juist aantrekkelijker over. Hoe aantrekkelijker je jezelf ECHT vindt, hoe makkelijker zij jou aantrekkelijk vindt.

Daarbij is het zo dat ook zij zich schuldig kan maken aan bovenstaande afknappers. Als je met een meid voor het eerst op date gaat, kan ook zij wat nerveus zijn, daardoor wat meer zweten en snel gaan praten. Ergens juist wel schattig.

Plaats een reactie