Berichtenbaas (AttractionGym) Review + Ervaringen

In deze review van BerichtenBaas lees je mijn ontdekkingen en ervaringen met de gloednieuwe online videocursus van AttractionGym.

Als je AttractionGym moet geloven, zou dit hét ultieme systeem moeten zijn waardoor je voor eens en voor altijd de worstelingen achter je kan laten als het gaat om vrouwen versieren vanuit je smartphone, tablet of computer.

Maar klopt dat wel? Dat ga je in deze blog lezen.

AttractionGym heeft tijdelijk een actie lopen op BerichtenBaas. Scheelt een hoop centen!

BerichtenBaas review en ervaringen

Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou ging ik ermee aan de slag. Puur om uit te vinden of het daadwerkelijk brengt wat het beloofd. Het is namelijk een behoorlijke investering als je ervoor kiest om dit gedeelte van je leven op orde te krijgen. Voor mij destijds en voor jou op dit moment, de vraag of de online videocursus de moeite & investering waard is. 

Aan de hand van mijn verdieping in de cursus, de experimenten en de vele ervaringen die ik ermee heb beleeft, presenteer ik jou de review. Gebruik de oranje link iets verderop in het artikel om de cursus uit te proberen.

Doel van de cursus

BerichtenBaas heeft meerdere doelen. Ik heb er een aantal voor je opgesomd. 

De cursus zou:

 • ervoor zorgen dat je nooit meer koortsachtig iets probeert te verzinnen om te zeggen tijdens je chat.
 • jou leren hoe je met de minst mogelijke actie en berichten, het meeste resultaat (dates) realiseert.
 • vrouwen hebberig maken. Door de woorden en timing die jij gebruikt willen ze met je afspreken.
 • vrouwen nieuwsgierig naar jou maken, ze willen niets liever dan jou leren kennen.
 • jou leren om op een authentieke manier belachelijk veel dates te krijgen op Tinder, via Whatsapp etc.
 • veel en makkelijk nieuwe (seks)avontuurtjes in jouw leven bezorgen.

Het komt er simpelweg op neer dat BerichtenBaas jou een baas maakt om dates te regelen met je smartphone. Het uiteindelijke doel lijkt me helder: meer intieme ontmoetingen met vrouwen, zonder dat het je veel moeite kost. Je kruipt in haar brein en laat haar de beslissing maken om volmondig “JA” op jou te zeggen.

En dat is nogal wat. Voordat ik met BerichtenBaas aan de slag ging waren mijn Tinder, Facebook en Whatsapp kunsten behoorlijk triest. 

Als ik een nummer had geregeld, dan wist ik het wel weer te verknallen. Het gesprek liep dood of ze negeerde me gewoon keihard. Vaak breide ze helemaal een einde aan het contact… Héél frustrerend. Eigenlijk had ik nooit het idee dat dit gedeelte van mijn leven ooit goed zou komen, ondanks dat ik day- en nightgame na lange tijd wél onder de knie heb gekregen. 

Mede dankzij de andere cursussen van AttractionGym Conversatie Koning, Sociale Superster (tip!) en FLOW heb ik een gelukkig dating- en seksleven kunnen regelen. 

Zou BerichtenBaas helpen om ook met texting succesvol te zijn?

UNIEKE kijk in BerichtenBaas

Vooropgesteld, BerichtenBaas is NIET goedkoop. De vraag waar ik dan altijd mee zit is: “Is het product net zoveel of meer waard dan het geld wat ik erin ga investeren?” Op het moment dat je ervoor kiest om geweldig te worden in texting, om vrouwen vanaf je bank ‘naar binnen te halen’, dan krijg je een mailtje met toegang tot BerichtenBaas.

Dat ziet er als volgt uit:

Conversatie Koning Begin

Zoals je kan zien ben ik zelf een enorme fan van AttractionGym. Ik heb bijna alle producten van hen inmiddels aangeschaft. De heren van dit bedrijf hebben mij onbeschrijfelijk goed geholpen in mijn dagelijkse leven. In eerste instantie om beter te worden met vrouwen, meer dates te regelen, leukere contacten te hebben etc. Waarna het ook zijn positieve invloed heeft op de rest van mijn leven.

In elk geval, zoals je in bovenstaande afbeelding ziet, klik op OPENEN onder BerichtenBaas en vervolgens kom je terecht in het volgende overzicht:

BerichtenBaas Moduleoverzicht

De cursus bestaat uit 9 modules en nog 3 extra’s. Vervolgens ga je stuk voor stuk de modules af.

Module 1

BerichtenBaasMod1

Module 2

BerichtenBaasMod2

Module 3

BerichtenBaasMod3

Module 4

BerichtenBaasMod4

Module 5

BerichtenBaasMod5

Module 6

BerichtenBaasMod6

Module 7

BerichtenBaasMod7

Module 8

BerichtenBaasMod8

Module 9

BerichtenBaasMod9

Module 10

BerichtenBaasModADV

Advanced

BerichtenBaasModCA

Coaching Academy

BerichtenBaasModEB 505x1024

Exclusieve Bonussen

Zoals je merkt wordt werkelijk IEDER stukje wat van toepassing is aan bod gebracht. Je profielfoto, wat te doen bij een doodgelopen gesprek, hoe zorg je ervoor dat je vrijwel gegarandeerd seks krijgt op de eerste date enzovoorts enzovoorts.

Je krijg je een ton aan informatie voor je kiezen. Dit kan overweldigend zijn. Je hebt de komende tijd behoorlijk wat te doen, alleen al met het doorlopen van alle modules en bonussen.

Een groot voordeel (en noodzaak) in deze gigantische hoeveelheid informatie is dat er in het directe begin een richtlijn wordt gegeven hoe je deze cursus het beste volgt. Je krijgt precies te zien in de eerste video hoe je de cursus het beste aanpakt, zodat je geen stukje informatie mist en alles op de juiste manier, stap voor stap gaat toepassen in de praktijk.

Als je het zo bekijkt is het niet raar dat AttractionGym een dergelijke prijs hanteert voor BerichtenBaas. Het is simpelweg een gigantisch en uitgebreid product. Ik geloof dat het in zijn totaliteit ruim een halve dag aan videomateriaal bevat en daarnaast ongeveer 100 casestudies. BerichtenBaas is het resultaat en zou het waterdichte systeem moeten zijn na meer dan 50.000 uitgevoerde experimenten.

Hier zit duidelijk enorm veel tijd, moeite en werk achter.

BerichtenBaas actiepagina

Mijn persoonlijke ervaring met BerichtenBaas

Zoals ik al eerder aangaf, voorheen waren mijn textskills ronduit triest. Ik had wel eens matches op Tinder en je regelt nummers overdag of tijdens het uitgaan. Daar hield het meestal wel mee op. 

Het was zelfs zo erg dat ik op een gegeven moment zo ver was dat ik niet meer tegen meiden ging praten via de app, omdat ik wist dat ik het toch wel weer ging verknallen. Het was bedroevend en ik had er schoon genoeg van. Na lang twijfelen heb ik dan toch maar de knoop doorgehakt. 

Ik vond de investering hoog, waardoor ik er enkele maanden over heb gedaan om er überhaupt aan te beginnen.

Toen ik eenmaal aan de cursus begon, ging er een wereld voor me open.

BerichtenBaas is niet zo maar een cursus waarin je wat zinnetjes leert om beter over te komen van achter je scherm.

Nee, BerichtenBaas geeft de hele psychologie en filosofie achter Whatsapp, Tinder, Facebook etc. wat vrouwen echt willen en hoe vrouwen er in staan.

berichtenbaas chick noheadtelefoon

Je leert op een heel nieuw niveau chatten met vrouwen, waardoor ze warmer worden dan het centrum van de aarde.

Nieuwe inzichten door BerichtenBaas

Waar ik trouwens ben achter gekomen is dat vrouwen met een totaal ander doel op bijvoorbeeld Tinder gaan. Daar wij mannen op Tinder gaan om vrouwen te ontmoeten, zal een vrouw een andere reden kunnen hebben. Een reden is bijvoorbeeld omdat ze zich verveelt. Een andere reden is omdat ze gewoon eens wil rondneuzen “wat voor mannen er nou eigenlijk op Tinder zitten.” Weer een andere reden kan zijn dat ze het leuk vindt om berichtjes te krijgen, zodat ze weer een shot validatie krijgt.

Zo zie je maar, het loopt nogal uiteen. BerichtenBaas laat jou meer in de vrouw verplaatsen, waardoor je leert wat zij werkelijk nodig heeft om verleid te worden van achter haar schermpje. Ik ondervond waar ze naar op zoek is hoe ik dat door middel van chatten naar boven kan halen.

Wat blijkt? Het is op veel vlakken compleet anders dan hoe het er bijvoorbeeld in de club aan toe gaat. 

Wat heeft het mij concreet gebracht?

Heel simpel genomen?

BerichtenBaas heeft meer vrouwen in mijn leven (en in mijn bed) gebracht.

Puur en simpel. 

Maar dat is niet het enige; doordat ik meer vrouwen in mijn leven heb is de kwaliteit van mijn leven drastisch verhoogd. Ik ben veel blijer en gelukkiger nu mooie chicks kan regelen vanuit mijn telefoon. Het voelt fantastisch om dit onderdeel van het leven op orde te hebben.

Het mooie van de cursus is dat je leert hoe je op een authentieke, eerlijke en leuke manier vrouwen versiert door middel van je smartphone. Het heeft eigenlijk alle frustratie die ik voorheen had verwijderd, doordat ik met de materie aan de slag ging.

Ik wil niet zeggen dat het makkelijk is om dit onder de knie te krijgen.

Maar toen ik de training volgde en er een tijd mee ging oefenen merkte ik wel dat het op een gegeven moment veel makkelijker gaat.

Daan de Ram laat zien “hoe het ook kan”. Dat we niet HOEVEN worstelen.

berichtenbaas chick hebberig

En het is niet eens aan ons te wijten dat we dit gedeelte van ons leven niet op orde hebben. We weten simpelweg niet beter; maar kunnen er wel wat aan doen.

Ik leerde een krachtig Tinder profiel op te stellen waardoor ik ineens véél meer matches kreeg.

Na maanden van verdieping en oefenen kon ik eindelijk moeiteloos leuke gesprekken met meiden voeren.

Door de cursus zie je in hoe je vrouwen gewillig maakt om met jou af te spreken.

Je weet altijd wat je kan zeggen, waardoor ze ook nog eens leuk reageert.

Mocht er toch iets foutlopen, dan is daar nog de Reparatiekit. Die kan er in 30 tot 40% van de gevallen nog voor zorgen dat het toch weer goed gaat lopen.

Pluspunten

 • De cursus bevat onwijs veel waardevolle informatie.
 • Het stimuleert om je eigen persoonlijkheid meer naar buiten te laten komen op een authentieke en aantrekkelijke manier tijdens chatten, texten en online daten.
 • Het stimuleert om je eigen persoonlijkheid meer naar buiten te laten komen op een authentieke en aantrekkelijk manier tijdens chatten, texten en online daten.
 • Niet alleen de man, maar ook de meiden die hij spreekt hebben er wat aan. Er komen veel leukere contacten uit voort.
 • Het werkt bovenverwachting goed.
 • Het “Feedback Systeem”, ook onderdeel van BerichtenBaas; biedt de mogelijkheid om vastgelopen, mislukte of juist geweldige chats te uploaden en daar feedback op te vragen.
 • Prettige stem, leuke en leerzame video’s.

Minpunten

 • Kost veel tijd om dit onder de knie te krijgen.
 • Bevat heel veel informatie. Het beste is om hier langere tijd (het liefst meer) voor uit te trekken om hier all-in mee aan de slag te gaan.
 • Je moet echt geduld hebben, blijven oefenen en op je bek durven gaan om uiteindelijk succes te krijgen!

Is BerichtenBaas iets voor jou?

Dat kan ik niet voor jou beslissen. Maar ik denk wel dat je blij bent als je dit gedeelte van je leven op orde gaat krijgen zoals ik en vele andere gasten. Ik zeg je nogmaals oprecht, AttractionGym vind ik een geweldig bedrijf met fantastische producten.

BerichtenBaas is absoluut niet goedkoop, maar wat je er voor terugkrijgt is ongekend. Dat kan je alleen maar beamen zodra je er zelf aan gaat beginnen.

Hier zit heel veel werk in. Dat heb je zelf al deels gezien in dit artikel.

BerichtenBaas cute 350x233

Daan de Ram van AttractionGym weet als geen ander waar hij over praat.

Als jij graag moeiteloos veel meer dates regelt vanaf je smartphone dan is BerichtenBaas absoluut het proberen waard. Als je bereid bent om iets te investeren in jezelf, om er oneindig veel vrouwen voor terug te krijgen in je leven, dan is het echt iets voor jou. Het mooie van de cursus is dat je niet eens een held hoeft te zijn in day- of nightgame. Je kan gewoon vanuit huis meiden regelen.

Ik ken een gast die zelf beschamend slecht is in het regelen van meiden in real-life; maar op Tinder en via de chat is hij een held. Dit heeft hij door BerichtenBaas voor elkaar gekregen waardoor hij meer vrouwen in bed krijgt dan de meeste andere mannen. Zolang je geen domme fouten maakt op de date zelf, ben je binnen! 

AttractionGym heeft tijdelijk een actie lopen op BerichtenBaas. Scheelt een hoop centen!

Plaats een reactie