Body en Fit Kortingscode van 10 euro (Werkend)

Okay, je bent op zoek naar een kortingscode voor Body & Fitshop. Goed nieuws, hier zit je goed. Geen onzin kortingscodes en nee, je hoeft je ook niet aan te melden voor hun nieuwsbrief. Gewoon een voucher die je direct kunt inwisselen.

Is de body&fit kortingscode voor iedereen?

In principe werkt het vrij simpel. Wat wel even belangrijk is, is dat je voor het eerst (onder een bepaald emailadres) een bestelling plaatst of dat je in de afgelopen 12 maanden geen bestelling hebt geplaatst. Dat is namelijk de voorwaarde. De 10 euro korting is ALLEEN geldig voor nieuwe klanten.

Heb je wel binnen de afgelopen 12 maanden een bestelling geplaatst bij Body & Fitshop? Dan niet getreurd! Log dan nu eerst uit op hun website als je bent ingelogd. Je moet een nieuw account aanmaken om van de korting gebruik te kunnen maken!

Misschien dat je ergens nog een emailadres hebt liggen. En anders vraag je vriend of vriendin of je zijn/haar emailadres mag gebruiken voor een nieuw account. Want in dat geval kun je namelijk gewoon die 10 euro korting verzilveren.

Verzilver de 10 euro voucher

Dit is wat je moet doen:

  1. Iedereen die hieraan mee wilt doen krijgt een eigen persoonlijke voucher (die maar eenmalig werkt) per mail toegestuurd. Volg dus onderstaande stappen om de code te ontvangen.
  2. Als je binnen de afgelopen 12 maanden een bestelling hebt geplaatst met je huidige B&F account, log daar dan mee uit. Die kun je niet gebruiken voor de 10 euro korting.
  3. Volg deze aanmeld link waarbij je direct op de website van Body & Fit terecht komt waarop je ziet dat je recht hebt op de 10 euro korting.
  4. Maak een nieuw account aan met hun formulier. Of log in met een bestaand account indien je in de afgelopen 12 maanden geen bestelling bij body en fit shop hebt geplaatst.
  5. Na het invullen en versturen van het formulier krijg je de kortingscode per mail toegestuurd. Die kun je verzilveren bij je eerst volgende bestelling vanaf 40 euro. Let er wel op dat je jouw code niet aan anderen geeft, want dan kun je er zelf geen gebruik meer van maken. Hij werkt namelijk slechts eenmalig.

Zo simpel is het. Veel plezier ermee! Heb je vragen? Stuur me dan even een bericht.

Plaats een reactie