CharismaGod (AttractionGym) Review en Ervaringen

Welkom bij de review van CharismaGod van AttractionGym (Daan de Ram o.a). 

In dit artikel lees je mijn ervaringen met de online videotraining. Je ontdekt wat je precies kunt verwachten en wat mijn resultaten zijn met de training.

Taal: Nederlandstalig
Type cursus: Online videotraining
Garantie: 30 dagen niet-goed-geld-terug

CharismaGod review en ervaringen

Wauw. Wat een training. Na meer dan 4 maanden mezelf onder te hebben gedompeld in alle materie van CharismaGod, kan ik je EINDELIJK meer vertellen.

Ik weet dat veel mensen erom zaten te springen; wat is nu MIJN ervaring met de training. Aan de hand van alle beloftes die AttractionGym heeft gemaakt ga ik stap voor stap bespreken of een bewering klopt, of niet klopt. 

Wat zijn de beloftes die AttractionGym doet met Charisma God:

Je zou je passieve aantrekkingskracht drastisch verbeteren. Zo ben je van jezelf (zonder dat je iets bewust doet) al veel aantrekkelijker sinds die ALTIJD wel iets communiceert.

Niet alleen je succes met vrouwen zal door het dak gaan. Je zal meer succes in IEDER vlak van je leven merken.

Je optimaliseert je uiterlijk op ieder mogelijk vlak. Niet alleen je kleding, maar ook je lichaamsbouw en zelfs verzorging/hygiëne/geurtjes/spiermassa enzovoorts komen aan bod.

Je leert briljant te communiceren. Open, eerlijke expressie en kwetsbaarheid.

En nog VEEL MEER om voor een totale make-over van neutrale dude naar charismatisch persoon

CharismaGod Start 768x351

CharismaGod heeft eenzelfde opbouw als BerichtenBaas en FLOW. Het is een online videotraining met meerdere modules en bonussen. Zoals je in de afbeelding ziet komt CharismaGod na aanschaf netjes onder “in je bezit” te staan. Naast de andere producten (als je die al hebt).

Klik op “openen” en je gaat verder naar de cursus zelf. Zoals je ziet bestaat de training grofweg uit:

 • Een introductie met vragenlijst
 • Drie hoofdmodules (Charisma Mastery, Stijl Baas en Ultiem Uiterlijk)
 • Bonussen zoals de 30 dagen Charisma Challenge en overige bonussen (zoals Simpel & Snel Gespierd)

CharismaGod Start 02

Dit lijkt misschien weinig op het eerste oog. Maar vergis je niet. De training is ZEER uitgebreid. In feite wordt IEDER aspect wat ook maar iets met je hele voorkomen en charisma te maken heeft belicht. En dat is het mooie vind ik aan deze video training.

De 5 onderdelen van CharismaGod

Hieronder ga ik dieper in op wat je allemaal in de cursus leert.

Introductie

Deze module is puur om kennis te maken met wat er te wachten staat. Ook wordt er door middel van een vragenlijst een “0 punt” gemaakt om je begin te bepalen. Waar sta je nu en waar wil je naar toe. En bovenal: hoe zien mensen in je omgeving jou als persoon.

Charisma Mastery

In deze module staat de term ‘charisma’ zelf centraal. Er wordt antwoord gegeven wat charisma precies inhoudt, hoe charismatische mensen denken & doen en wat absoluut noodzakelijk is voor jou om meer charismatisch te worden. Super interessant en ook leuk om te weten dat je niet ALTIJD charismatisch hóeft te zijn om als charismatisch persoon gezien te worden.

Je leert onder andere:

 • Wat charismatische mensen anders doen dan niet-charismatische mensen
 • Charismatische lichaamshouding
 • Hoe je handgebaren, je ogen en lach charismatisch inzet
 • Wat oprecht en eerlijk communiceren voor je kan betekenen
 • Hoe je meer vanuit jezelf leert communiceren (eerlijke expressie) en waarom dat zo krachtig is.

Stijl Baas

In het derde onderdeel van Charisma God staat je complete stijl centraal zoals kleding, schoenen en wat jij als persoon naar buiten wilt uitstralen. Er wordt gekeken naar wie jij bent als persoon en welk archetype het best bij jou past.

Je gaat jezelf pimpen met alle informatie uit deze module, zodat je je volledig lekker voelt zodra je de deur uit gaat. Op die manier krijg je veel meer positieve reacties en blikken van buitenaf. Je voelt je algeheel zekerder en lekker in je vel.

Je gaat simpelweg je stijl zo optimaliseren dat je alles aanpakt wat er maar aan te pakken valt. Hierdoor krijg je het uiterlijk en voorkomen waar je je zelfverzekerd in voelt en achterstaat. 

Alles over kleding, zowel lengte, pasvorm, kleurgebruik, items, sokken, schoenen, accessoires, geurtjes etc. komt in dit onderdeel aan bod.

Ultiem Uiterlijk

In de vierde module staat je uiterlijk ZONDER kleding centraal. Spiermassa bouwen, je huid verzorgen als een model, kapsel, gebit en andere schoonheidsprincipes. Het mooie is dat dit soort dingen vaak gericht zijn op de vrouw, alleen in CharismaGod is het JUIST gericht op heren. Eindelijk eens fatsoenlijke en goede informatie die voor ons geschikt is.

Bonussen en de 30 daagse Charisma Challenge

In de bonussen vind je onder andere informatie over hoe je toch jezelf volledig kunt pimpen, zonder dat je al te veel geld kwijt bent. Toch moet je er wel rekening mee houden dat je wat geld gaat investeren in jezelf, nog buiten de cursus zelf om. Voortgang kost nu eenmaal geld!

In de 30 daagse challenge ga je al het geleerde toepassen in de praktijk. En wees niet bang. De missies zijn bij lange na niet zo pittig als in Sociale Superster. Al halen ze je wel regelmatig uit je comfortzone, wat dat betreft valt het heel erg mee.

Mijn ervaringen met CharismaGod

Gezien de geweldige informatie en prachtige resultaten die ik heb weten te behalen, ben ik ZEER tevreden over dit product.

Zoals T. Harv Eker zo verwoordde in zijn boek Secrets of the Millionaire Mind, als je een ander resultaat wilt dan moet je de WORTEL aanpakken.

Ter illustratie. De meeste mensen doen datgene wat niet werkt. Stel je hebt een appelboom, maar je wilt helemaal geen appels. Je wilt peren. Wat de meeste mensen doen is de appel (de vrucht/het resultaat) bewerken zodat het meer op een peer lijkt. Maar zo werkt het niet. Je moet de plant aanpassen. Vervang de oude appelboom door een perenboom, als dat de vruchten zijn die je wilt.

CharismaGod Appels

En zo werkt het ook met charisma. Het begint van binnen. Door niet van buiten naar binnen, maar juist van binnen naar buiten te werken kun je je charisma en natuurlijke aantrekkingskracht verbeteren. Dat is hoe ik charisma zie:

Charisma, of ‘De C-Factor’ is jouw NATUURLIJKE aantrekkingskracht. En komt te allen tijde van binnenuit.

En dat is precies wat je gaat leren in CharismaGod. IEDER aspect komt aan bod om een natuurlijke aantrekkingskracht binnen jezelf te creëren. Op die manier ervaar jij meer succes op ieder vlak van je leven. Je voelt je lekkerder, zelfverzekerd en je beseft je dat je mag zijn wie je bent.

Tevens word je getraind in hoe je dit toepast in sociale situaties zoals op het werk, bij vrienden, familie EN in het versieren van vrouwen. Je ziet hoe sterk je kwetsbaar opstellen kan helpen om vrouwen te versieren. Het is geweldig.

Mogelijke nadelen van deze cursus van AttractionGym

Er zit mogelijk wel een nadeel aan deze training. En dat is overigens niet alleen bij CharismaGod, maar geldt ook voor andere trainingen van AttractionGym. Wat ik zelf namelijk vind is dat het redelijk onoverzichtelijk is.

Het zou in mijn ogen prettiger zijn als je makkelijk kunt verdergaan met waar je mee bezig was. En daarmee bedoel ik dat dit eenvoudig zichtbaar is in het overzicht van de training. Bij andere trainingen van andere organisaties wordt er bijvoorbeeld gewerkt met een vinkje. Zodat je letterlijk een onderdeel kunt afvinken.

Het zou mooi zijn als dit al was ingebouwd in de training. Helaas is dat bij CharismaGod niet het geval en moet je daarom alles zelf bij houden. 

Over de training zelf heb ik letterlijk niets aan te merken, aangezien ik daar super tevreden over ben. De manier van lesgeven is goed en ik ben blij dat iedere coach zijn eigen aandeel heeft gehad in de training.

Voor wie is CharismaGod gemaakt?

Deze training is naar mijn mening geschikt voor iedereen die meer uit zichzelf wilt halen.

Voor mannen die:

 • meer uit hun datingleven willen halen
 • meer succes in hun bedrijfleven willen halen
 • hun bankrekening willen laten groeien
 • hun succes met vrouwen willen verhogen
 • zichzelf beter willen voelen in het algemeen
 • een stijl willen ontwikkelen waar ze zich lekker in voelen en VOLLEDIG achterstaan
 • authentiek willen leren communiceren
CharismaGod hey

Het beste van CharismaGod (in mijn ogen)

Zijn de onderdelen over eerlijk expressie en open communiceren. Zo vaak zijn gasten (ook vrouwen trouwens) bezig om stoer te doen en hun eigen emoties/gevoelens te onderdrukken. 

Waarom eigenlijk? Waarom kunnen we ons niet wat meer kwetsbaar opstellen en ECHT zeggen wat er binnen ons speelt?Het voelt zoveel prettiger om gewoon te kunnen uiten wat er op je hart ligt, zonder dat je dat moet onderdrukken. 

CharismaGod

In deze maatschappij heerst een redelijk taboe op het gebied van je ware emoties tonen. F*ck dat. Ik ben voor het open en eerlijk zijn. Geen bullshit.

En dat is een wezenlijk onderdeel van CharismaGod. 

Eerlijk, open en kwetsbaar durven communiceren heeft een VERBLUFFEND positieve invloed op jouw charisma, aantrekkingskracht en succes in het leven. Geweldig

Plaats een reactie