Conversatie Koning (AttractionGym) Review & Ervaringen

Conversatie Koning is een product waarbij je als man leert beter te converseren met vrouwen. En dan met name om een spannende, interessante en leuke vibe te creëren waardoor er aantrekkingskracht tussen jou en haar ontstaat.

Maar is die cursus zijn geld wel waard? In deze review deel ik mijn persoonlijke ervaringen met AttractionGym‘s Conversatie Koning.

Ik laat je zien:

 • Wat ConversatieKoning inhoudt
 • Hoe je gebruik maakt van de huidige aanbieding
 • Mijn Conversatie Koning recensie, mening en behaalde resultaten

AttractionGym heeft nu een leuke kortingsactie lopen op het programma. Neem alvast een kijkje bij de aanbieding!

Wat is Conversatie Koning?

Daan de Ram en Arnoud van Veen hebben beide met grootst mogelijke zorg een cursus neergezet waarbij ze mannen leren aantrekkelijk te communiceren met vrouwen.

Sterker nog, om ÜBERHAUPT te communiceren met vrouwen. Tegenwoordig hebben steeds meer gasten namelijk totaal geen idee wat ze moeten zeggen tegen chicks.

Heel veel meer dan dit komt er niet uit op een gemiddelde ontmoeting:

 • Alles goed?
 • Lekker weertje he?
 • Wat doe jij in het dagelijks leven?
 • Heb je ook hobby’s?
 • Heb je ook broers of zussen?
 • Heb je ook huisdieren?
 • Etc.

Ontiegelijk saai dus. Het hangt de vrouwen tegenwoordig zo ontzettend de keel uit. Het wordt tijd dat daar verandering in komt.

Conversatie Koning helpt jou om op natuurlijke wijze, fijne, spannende, intieme en interessante gesprekken te voeren met vrouwen.

Saaie conversaties

Hier is Conversatie Koning NIET voor

Conversatie Koning is voor conversaties in ‘real-life’ bedoeld. Dit betekent dat het bijvoorbeeld niet geschikt is voor als je je chatgame wilt upgraden.

Daarvoor zou je BerichtenBaas moeten kopen.

Tevens is het voornamelijk gericht op hoe je gesprekken voert, niet op hoe je een gesprek met een leuke dame begint.

Als je problemen hebt met het aanspreken of ontmoeten van vrouwen kun je beter een programma als Sociale Superster (aanspreekangst-killer) of FLOW (ultieme versiercursus) volgen.

Oefening baart kunst

De cursus Conversatie Koning is dus echt specifiek bedoeld voor real-life conversaties, wanneer je al in gesprek bent gegaan met een dame.

Aan de hand van 6 hoofdmodules, het ebook Kroonjuwelen.pdf en een aantal bonussen zou je een meester-communicator worden.

Uiteraard is het belangrijk om zelf ontzettend veel te oefenen met de stof. Alleen het kijken naar de video’s zal niets doen. Je moet dus echt actie ondernemen om dit te gaan beheersen.

 • Probeer Conversatie Koning echt te zien als training voor de lange termijn. Dit is iets wat maanden, zo niet jaren kost om echt goed te beheersen. De één zal er wat sneller in zijn dan de ander, maar dat maakt niet uit. Het gaat er vooral om (beloon jezelf daar dan ook zeker voor) dat je ACTIE ONDERNEEMT. 

Actie ondernemen is dus key. Doe het rustig aan, neem de tijd voor de cursus. Gun jezelf de tijd om alles eigen te maken en neem daarom baby-stapjes.

Mini acties voor gigantisch resultaat

Succes met vrouwen en succes in het algemeen komt niet van de één op de andere dag. Daar zijn consistent (iedere week bijvoorbeeld) mini-stapjes voor nodig om iets groots neer te zetten.

Om een voorbeeld te geven van mijn eigen onderneming. Daar ben ik in 2017 mee gestart. Om mijn gewenste doorbraak uit februari 2019 te behalen waardoor ik afscheid kon nemen van mijn baan in loondienst, moest ik consistent, iedere dag, kleine stapjes zetten om dat te veroorzaken.

Zo gaat dit met succes met vrouwen net zo. In het begin ben je nog een complete n00b. Is het echt worstelen. Maar door telkens een klein dingetje, techniekje, oefeningetje of tactiekje uit te voeren, krijg je op lange termijn resultaat.

 • Daarom nogmaals: gun jezelf de tijd.

Zie Conversatie Koning niet als een quick-fix of als oplossing voor de korte termijn. Je gaat sowieso nog steeds strugglen. Het gaat sowieso nog steeds moeilijk worden.

Neem jezelf voor om deze week nét iets beter te zijn dan vorige week. En de week erop word je weer nét iets beter dan afgelopen week. Enz.

Daan de Ram Ervaringen

Lange termijn strategie

Het kan maar zo zijn dat het jaren duurt voor je écht goed met vrouwen bent. Als je wat makkelijker babbelt en minder angstig aangelegd bent (of daar eenvoudig doorheen banjert), dan zal je proces sneller gaan.

Wist ik dit maar toen ik begon aan mijn reis van meer succes met chicks. Eind tienerjaren / begin twintigerjaren zoog ik hard met vrouwen. Van mezelf heb ik een introvert karakter en wilde ik eerder altijd korte termijn resultaat.

Het liefst ook nog eens met de minst mogelijke moeite, zoveel mogelijk krijgen. Helaas werkt het niet zo. Er moet gewerkt worden. Je gaat bergen verzetten. Ik moest er hard voor werken. En nu ben ik vaker.

Als er iets is wat ik nu tegen mijn 10 jaar jonge versie wil zeggen, dan is het:

“Robert, neem je tijd. Werk er hard voor. Prijs jezelf voor het actie ondernemen. Blijf oefenen. Gun jezelf die tijd. Het hoeft nooit perfect te zijn, het hoeft niet foutloos te gaan (want dat kan niet). Het belangrijkste is dat je actie onderneemt. Wanneer je dat doet en BLIJFT doen, komt resultaat vanzelf.”

Laten we nu verder in gaan op de opbouw van de cursus. Wat kun je er precies van verwachten en hoe ziet de omgeving eruit?

Inhoud hoofdcursus

Conversatie Koning omvat:

 • Zes hoofdmodules
 • Een ebook
 • Vier bonusmodules

Wanneer je gebruik maakt van de aanbieding, is dit wat je krijgt na betaling:

Module 1: Conversatie fouten

Daan en Arnoud trappen af met de meest gemaakt fouten die mannen maken in hun gesprekken met vrouwen. Eerder in deze review noemde ik al wat voorbeelden.

“Hoe gaat het met je?””Wat studeer je?””Heb je broers of zussen?”

Maar in mijn ervaring maken chicks zich hier ook schuldig aan. Simpelweg omdat zij ook vaak totaal geen idee hebben wat ze moeten zeggen.

Je krijgt in deze eerste module mee wat deze en andere fouten in conversaties inhouden. Daarbij krijg je wat handvatten mee hoe je die makkelijk kunt voorkomen.

Door dit toe te passen merk je direct al verschil in je gesprekken.

Module 2: Wapenarsenaal

Hoe moet je nu echt met een chick praten? Dus niet alleen WAT moet je zeggen, maar ook HOE moet je dat zeggen?

Dit, en vele andere tools leer je in module 2 van Conversatie Koning.

Flirt Koning

Module 3: Moeiteloos flirten

Flirten is iets wat de meeste gasten nogal moeilijk vinden. Is het niet dat ze niet goed weten hoe het moet, dan is het wel dat ze bang zijn om het te doen.

Bang om een chick te kwetsen of dat je niet serieus/uitgelachen wordt. Begrijpelijk, maar totaal niet nodig als je maar weet WAT je WANNEER en HOE moet zeggen.

Dat leer je allemaal in deze uitgebreide flirtmodule.

Module 4: Taal om verliefd te maken

Je kunt het gesprek boring-as-f*ck houden, maar je kunt er ook een spannende, intieme wending aan geven. Dat gaat veel simpeler dan je denkt.

In deze module leer je de taal van hoe je een vrouw verliefd op je maakt, of op zijn minst emotioneel-geïnteresseerd in je. Dit kan al zo eenvoudig zijn als met het gebruik van één woord of slechts één zin/vraag.

Je leert het in deze module en krijgt ondersteuning met een ton aan voorbeelden uit het begeleidende E-Book De Kroonjuwelen.

Module 5: Taal om haar opgewonden te maken

Hoe zorg je ervoor dat de meid/dame/vrouw met wie je in gesprek bent (nog meer) aangetrokken tot je wordt?

Aantrekkingskracht is iets wat er from the get-go kan zijn, maar kan ook pas later ontstaan in het gesprek. Dit ontstaat vaak na één of meerdere handelingen/gedragingen en dingen die er uit je mond komen.

Sterker nog, er zijn verschillende zinnen die je kunt zeggen waardoor ze in één klap met je naar bed wil. Om het zo even plat te zeggen. In mijn ervaring zit er een opbouw in. Je begint met praten over seks/intimiteit en zet dit gesprek op een non-freaky-way voort.

Hoe en wat leer je dus in deze leuke module.

Vrouw opgewonden maken

Module 6: Nooit meer pijnlijke stiltes

Ook altijd zo’n last van die irritante, krampachtige, ongemakkelijke stiltes? Daan de Ram leert je in deze module hoe je hier voor eens en voor altijd korte metten mee maakt. Makkelijker dan ik ooit had gedacht!

E-Book: Kroonjuwelen

Dit boek is ondersteunend aan alle hoofdmodules. Je dient dus wel voornamelijk de video’s te volgen, maar dit ebook biedt vele voorbeelden en praktijkopties om het je nog wat makkelijker te maken.

Een ton aan inspiratie.

Bonussen

Conversatie Koning telt as we speak vier bonusmodules.

 1. Omgaan met testjes. Hoe ga je om met haar bijdehante opmerkingen? In dit bonusonderdeel weet je voor altijd hoe je daar op een aantrekkelijke manier mee dealt.
 2. Hoe maak je de eerste move? Sommige gasten kunnen praten als brugman. Ze weten hoe ze zowel het vertrouwen als de aantrekkingskracht moeten ontwikkelen. Alleen maken ze vervolgens NOOIT de eerste move naar een kus of zoen. Daan de Ram laat je in deze bonus zien hoe je het doet, terwijl je eerst nagaat of ze er klaar voor is.
 3. Van aanspreken naar naar huis. Een video waarin Daan een vrouw voor het eerst aanspreekt en haar meeneemt naar huis voor ‘je weet wel’. Daan legt tijdens de video ook precies uit wat hij waarom doet. Erg leuke, leerzame bonus.
 4. Formats voor op WhatsAp. Loopt je gesprek dood en wil je het levendiger maken dan ooit te voren? Of wil je gewoon wat meer spice in het gesprek brengen? In deze bonus krijg je 3 formats voor hoe je dat doet! Dit is de nieuwste toevoeging aan Conversatie Koning.

Mijn ConversatieKoning review en ervaringen

Alright. Zoals gezegd, voorheen ZOOG ik met vrouwen. Echt, ik was de grootste doosh als het neerkomt op omgaan met vrouwen.

Een tijd lang heb ik me verdiept in de pick-up shizzle uit Amerika. En hoe interessant het ook was, ik kwam er geen steek mee verder. Het was vooral een ton aan informatie, maar ik deed niets.

En dit liefdes- en seksloze leven frustreerde me mateloos. Chicks zagen me nooit staan. En als dat even wel zo was, wist ik het binnen no-time weer te verpesten door iets te zeggen.

Zo verschrikkelijk irritant. Ik was er helemaal klaar mee.

Aanspreekangst elimineren

Zo’n beetje in dezelfde periode als dat ik met Conversatie Koning aan de slag ging, heb ik ook Sociale Superster aangeschaft.

Want, naast dat ik totaal niet wist wat ik moest zeggen tegen een leuke vrouw, wist ik evenmin hoe ik überhaupt een gesprek moest beginnen.

Ik was als de dood om het eerste initiatief te nemen. Want wat nu als…

…ze me afwijst? …ze me uitlacht?…ik stotter?…ik rood word?…ze geen tijd heeft?

Er zijn in ieder geval genoeg redenen om het niet te doen. Gelukkig had ik toch wel redelijk makkelijk contact met meiden. Denk aan op school, verjaardagen en via-via.

Maar ik wilde ook gewoon meiden aan kunnen spreken waar en wanneer ik maar was. En als ik er zelf gewoon behoefte aan had.

Conversatie Koning recensie

Oefenen, oefenen, oefenen

Een tijd lang ben ik dus met Sociale Superster aan de slag gegaan. Het voordeel daarvan was wel dat het redelijk kleine opdrachten waren.

Ik moest wel mijn angst regelrecht in de ogen aankijken en het VOLLEDIG ondergaan. Maar rond 17:00 uur zat ik gewoon weer veilig aan tafel lekker te eten.

Dus wat er ook gebeurde, ik overleefde het prima. En was ik zo trots als een aap zodra ik de oefening had gedaan. Het hoefde niet eens te zijn gelukt, het ging erom dat ik überhaupt al actie ondernam.

Dat is namelijk iets wat ik lange tijd vooruit heb geschoven. Dus ik was al super blij dat ik actie ondernam. Sommige onderdelen behaalde ik niet in één keer. En dat hoefde ook niet. Het gaat om de ACTIE die je onderneemt, niet om het RESULTAAT.

Ik bleef dus veel oefenen met het aanspreken en uitvoeren van de opdrachten. Mijn sociale angst werd steeds minder en ik merkte zelfs dat chicks er eigenlijk heel goed op reageerden. Super leuk dus.

Toen kwam Conversatie Koning van pas

Later, toen ik makkelijker over die angst heen kon stappen, kon ik echt in gesprek gaan met vrouwen. Ik kon me er makkelijker toe zetten en voelde me veiliger in het contact met vrouwen.

Dus toen was het echt een kwestie van doorpakken in de gesprekken. En tegelijkertijd de juiste lichaamstaal en gedragingen aannemen.

Ik vond het ebook De Kroonjuwelen ook erg handig, omdat ik meestal voordat ik op pad of op date ging een drietal zinnetjes in mijn hoofd stampte die ik wilde gaan oefenen.

Dat is ook wat je wil aanraden. Ga niet het hele boek leren, zoals je doet bij een Aardrijkskunde proefwerk. Nee, volg een les en pak één techniek waar je mee aan de slag gaat.

Pas zodra je die beheerst, ga je door naar de volgende.

Sociale Superster voorbeeld

Onderneem actie en resultaat volgt

En daarmee bedoel ik niet EVEN actie ondernemen. Dat zie je vaak bij mensen die willen afvallen.

Even ondernemen ze actie. Gaan ze hard sporten en een rigoureus dieet volgen. Om vervolgens weer terug bij af te zijn en juist nog meer aan te komen.

Het is de bedoeling dat je blijvend actie gaat ondernemen. Daarom wint iedere dag een beetje doen het dan ook altijd van af en toe heel veel doen.

Liever iedere dag 10 minuten oefenen dan 1 keer per twee weken de hele dag. Maak er een gewoonte van. Dat is wat ik op een gegeven moment wel deed in ieder geval.

Ik ging er iedere dag op uit. Ook al is het maar één praatje maken met een chick. Dan heb ik toch maar weer die weerstand overwonnen en wordt het een soort van normaal.

Naast het opschroeven van mijn real-life game ben ik ook aan de slag gegaan met mijn chatgame. Met behulp van BerichtenBaas.

Het werd steeds makkelijker

Het aanspreken ging makkelijker. De gesprekken verliepen soepeler. Ik trok makkelijker vrouwen naar me toe aan. En het werd allemaal echt steeds leuker.

Tijdens de dates verliep het ook allemaal steeds vloeiender. Ik wist gewoon nu wat er me te doen stond + wat ik moest zeggen om een date spannend te maken en kon fijn in het moment zijn.

Het was, vooral in het begin, niet makkelijk. Hell no. Ik heb veel geworsteld en ben vaak op m’n bek gegaan. Laat dat wel duidelijk zijn.

Maar in the end was het het allemaal waard. Nu heb een prachtige vrouw, met wie ik ruim 4 jaar samen ben en een fantastische zoon samen heb.

Conversatie Koning downloaden
Robert met zoon Kaiser

Conclusie van deze Conversatie Koning review

De cursus van AttractionGym heeft ontzettend goed voor me gewerkt. Samen met diverse andere producten van ze heb ik mijn datingskills ONWIJS goed kunnen ontwikkelen.

Mede dankzij de lessen van Daan, Around, Mathijs en die Belg van wie ik de naam even kwijt bent, heb ik veel avonturen mogen beleven. Dankjewel AttractionGym!

Later heb ik ook nog hun andere producten gevolgd zoals RelatieBaas en GodMode. Op deze website vind je de bestaande recensies onder ‘Intimiteit’.

Voordelen

 • Uiteg & manier van lesgeven. Daan en Arnoud leggen de principes duidelijk uit. Het wordt rustig vertelt en de beelden dienen ter ondersteuning.
 • Uitstekend materiaal. Het zijn niet slechts wat techniekjes die je meekrijgt. Wat je leert zijn belangrijke principes die je jezelf eigen gaat maken door flink oefenen. Hierdoor speel je geen spelletje met de chick die je voor je hebt en doe je jezelf niet voor als iemand die je niet bent. Authentiek versieren staat bij AttractionGym altijd centraal, zo ook in Conversatie Koning.
 • Nooit meer met je mond vol tanden. Als je last heb van dat je niet goed weet wat je moet zeggen en je gaat met het lesmateriaal aan de slag, dan is succes bijna gegarandeerd. De garantie voor succes ligt echter volledig in jouw handen. De correcte instructies krijg je, maar uiteindelijk ben jij degene die het moet doen.
 • Prijs. De kosten die je hebt vallen -in mijn optiek- in het niet met wat je ervoor terugkrijgt: E I N D E L I J K de weet dat je altijd en overal normale, leuke, spannende en fijne gesprekken kunt voeren. Zonder dat je je meer verlegen hoeft te voelen. Nu snap ik waarom de cursus het woord Koning bevat. Want dat is precies hoe je je voelt. Een koning.

Nadelen

 • Lange termijn plan. Er is helaas geen quick-fix voor je als je op dit moment niet goed bent in je conversaties met chicks. Er gaat veel tijd overheen en je moet echt veel oefenen. Niet iedereen heeft daar zin in, maar is één van de belangrijkste lessen die ik achteraf kan benoemen. Denk lange termijn, blijf oefenen en weet dat je op termijn het resultaat behaalt waar je naar verlangt. Dat is wat telt. Lange termijn.

Conversatie Koning kopen of downloaden?

AttractionGym biedt zijn producten in een afgeschermde omgeving aan. Downloaden is dus geen optie. Je kunt de cursus nu wel tegen een leuke korting aanschaffen op deze actiepagina!

Plaats een reactie