Crypto Portfolio Kritische Review + Ervaringen: Echte Crypto Parels?

In het Crypto Portfolio / Crypto Parels ebook van AllesOverCrypto lees jij precies welke kleine munten volgens Patrick Suiker en Derek Westra de komende tijd in waarde gaan exploderen. 

Patrick en Derek van Allesovercrypto zijn in mijn ogen dé experts in Nederland op het gebied van cryptomunten. 

In deze review heb ik het boek Crypto Parels bekeken. Hebben de heren een volwaardige analyse gedaan om flink geld te verdienen met alternatieve crypto valuta? Of is het allemaal gebakken lucht…

Of bezoek de informatiepagina >>

Wat is Cryptoparels?

We kennen allemaal de verhalen van mensen die een paar jaar geleden honderd euro in een kleine cryptomunt hebben gestoken. Een jaar later was de munt enorm gestegen hadden deze mensen ineens tienduizenden euro’s en soms zelfs een ton of nog meer winst.

Dit had je kunnen zien aankomen. De munten die hard stijgen hebben bijzondere eigenschappen. Ze hebben een sterk ontwikkelteam, een actieve community of andere unieke eigenschappen.

Op dit moment zijn er duizenden cryptomunten in omloop. Meer dan 95% van deze munten zullen nooit echt groot worden.

De projecten zijn niet onderscheidend genoeg of het team is louche en gaat er met jouw zuurverdiende geld vandoor. 

Nu ik al een tijdje bezig ben met cryptotrading en verdien ik al leuk geld met crypto’s. Vandaar dat ik de Crypto Parels ook kocht. Doorgaans handel ik in crypto middels de goedkoopste en meest betrouwbare crypto exchange in Nederland, Bitvavo.

Crypto Parels Blockchain

Vind de winnaars

Je hebt behoorlijk wat kennis nodig van de blockchain en de cryptomarkt om het kaf van het koren te kunnen scheiden. Gelukkig hebben Patrick en Derek dit onderzoek voor jou gedaan en hebben zij de lijst opgesteld met Crypto Parels.

In deze recensie lees je alles over het boek Crypto Portfolio. Wat is de kwaliteit van de analyse en hoe duidelijk is het boek? Kun je blind varen op de aanbevelingen of kun je beter maar voorzichtig zijn.

Crypto Parels is een beetje te vergelijken met inzage in het boekje van een voetbalscout. De huis-tuin-en-keuken voetballiefhebber kent Frenkie de Jong pas sinds hij bij Ajax in het eerste mocht spelen.

De scouts wisten al lang dat Frenkie een supertalent was.

Hoog risico – hoge beloning

Voordat je nu al je spaargeld in de cryptomunten gaat steken die Patrick en Derek aanprijzen, lees even verder. Er is niet zoiets als een zeker rendement.

De cryptomunten die veelbelovend zijn, kunnen allemaal nog falen. Niets is zeker, behalve verandering. Zo is er steeds meer concurrentie van andere munten. Of misschien is een munt toch technisch niet veilig. 

Er kunnen ook dingen gebeuren die buiten de macht liggen van de ontwikkelaars.

Misschien stopt een belangrijke beurs ermee, waardoor een munt plots moeilijk te verhandelen is. Het is nog altijd zo dat het grootste gedeelte van de munten faalt.

Investeren in kleine cryptomunten betekent dus high risk – high reward. Je weet uiteindelijk nooit 100% zeker wat het oplevert. 

Gigarendement mogelijk

Je kunt gigantische winsten pakken. Sommige munten zitten echt nog in de beginfase. Er zijn munten bij met een totale marktwaarde van 4 ton.

Als zo’n munt de top 100 haalt, dan is die bij de huidige koersen 40 miljoen waard. Als je dan 100 euro hebt geïnvesteerd, dan heb je over een tijd ineens 10.000 euro.

Meer dan nog bij andere investeringen geldt hier dan ook; investeer alleen geld dat je kunt missen. De kans dat je investering verdampt is namelijk zeker aanwezig.

Het spreekt zeker voor Patrick en Derek dat zij zelf ook geïnvesteerd hebben in deze munten. Zij hebben ‘skin in the game’. Het boek is echter geen investeringsadvies. Je moet altijd je eigen onderzoek doen voordat je gaat inkopen.

Het kan best zijn dat de heren een belangrijke ontwikkeling gemist hebben en dat zij er naast zitten. Vertrouw er dus niet blindelings op, maar doe zelf research.

Opbouw van het e-book

Na een korte inleiding over de opbouw van het e-boek en een uitleg over het onderzoeksproces, kom je terecht bij de criteria die Derek en Patrick hebben gebruikt voor hun analyse.

Cryptovaluta

Onderdelen van de analyse

Het is duidelijk te merken dat de mannen van AllesOverCrypto al wat jaartjes meegaan in de cryptowereld. Zij weten precies waar je op moet letten. Ze weten ook dat niet alles dat heel goed lijkt, ook echt heel mooi is.

Zo zijn er honderden cryptomunten die partnerships hebben met grote bedrijven. Alleen ervaren investeerders weten dat dit weinig heeft te betekenen. Je weet immers niet wat voor samenwerking er is.

Het is ook op andere plekken duidelijk dat er veel onderzoek is gedaan. Sommige munten zijn technisch enorm vooruitstrevend, maar lossen een niet-bestaand probleem op.

De blockchain is ook alleen een oplossing als het iets makkelijker of veiliger maakt. In de kroeg betaal je ook liever met muntjes dan met cryptovaluta.

Technische kennis

Derek en Patrick laten ook zien dat ze over de nodige technische kennis beschikken. Ze weten precies wat ‘the state of the art’ is. Welke technologieën zijn vooruitstrevend en wat is er nodig om een munt veilig of anoniem te maken.

Ik vind het enorm sterk dat ze af en toe vragen hebben gesteld aan externe experts. De mannen achter Crypto Portfolio zijn geen programmeurs.

Af en toe hebben zij ook gewoon wat input nodig van anderen. Goede zaak dat ze hier open over durven zijn. Klasse!

Meeliften op hypes?

Haast net zo belangrijk als de technische eigenschappen van een munt, is de community. In het e-book wordt duidelijk dat er goed onderzoek is gedaan naar de leden van een team achter een coin.

Let wel: er zijn munten die een hele hoge marktwaarde hebben, waarvan niet duidelijk is wie erachter zitten. Het is tot op heden zelfs onduidelijk wie Bitcoin heeft bedacht.

Rondom iedere munt zit een community van mensen die erin geloven. Dit is belangrijk voor de kracht van een munt. Er zijn munten die een die-hard following hebben, ook al zijn ze nog erg klein.

Ook dit is allemaal uitgebreid onderzocht door AllesOverCrypto.

Analyse per munt

In het e-book worden 10 munten behandeld die veelbelovend zijn. Je vindt per munt een korte samenvatting waarom de munt potentie heeft om flink in waarde te stijgen. De bovengenoemde onderdelen passeren allemaal de revue in de analyse.

Belangrijk is dat je ook de nadelen leest van een munt:

Welke risico’s zijn er?

Waar moet je op letten?

Welke opvallendheden merk IK op?

Je kunt dan zelf bepalen of je deze risico’s de moeite waard vindt. Of niet…

Om de analyse per munt goed te kunnen begrijpen, heb je wel wat basiskennis nodig over de cryptomarkt. Sommige van de voor- en nadelen hebben nu eenmaal te maken met techniek en deze zijn niet makkelijk uit te leggen.

Wat dat betreft is dit e-book een mooi vervolg op de Cryptocurrency Beginnerscursus.

Heb je deze niet gevolgd en heb je de technische kennis niet ergens anders opgedaan, dan moet je af en toe even googlen om uit te vinden wat een term precies betekent.

Gelukkig is de analyse zo grondig dat je erop kunt vertrouwen. Je hebt de technische kennis niet per se nodig. Maar het maakt het wel makkelijk.

Verdere instructies

Het investeren in kleine coins betekent ook vaak dat je moet handelen op allerlei kleinere exchanges. Sommige van deze beurzen, zoals Idex, werken anders dan de grote jongens als Binance en Bitvavo.

Gelukkig krijg je een uitgebreide handleiding over hoe je munten kunt kopen bij de kleinere exchanges. Staat er allemaal in.

Veiligheid

Minstens zo belangrijk is dat je de cryptomunten veilig opslaat. Zeker als je op een kleinere exchange handelt, zoals TradeOgre, is het onmisbaar dat je de crypto zelf opslaat.

‘Not your keys, not your crypto’ zoals de echte jongens dit noemen.

Je krijgt een hele duidelijke uitleg over hoe je de cryptomunten op kunt slaan op een software of een hardware wallet. Zo bescherm je je cryptomunten optimaal tegen hacks.

Wellicht ben je bekend met deze materie, maar als je een beginner bent is dit superwaardevolle informatie. 

Het laatste dat je wilt is dat je coins tien keer over de kop gaan, om er vervolgens achter te komen dat je niet meer bij je munten kunt.  

Crypto Portfolio kopen

Je kunt Crypto Parels kopen via deze link. Je voegt het product toe aan de winkelwagen en je rekent af, bijvoorbeeld met iDeal. Vervolgens kun je gelijk naar het premiumgedeelte om het boek te bekijken.

Crypto Portfolio inloggen

Je logt in op Allesovercrypto.nl en je gaat naar de sectie met premium content.

Hier klik je op Crypto Parels om het e-book in te zien

Crypto Parels 2020

Crypto Parels PDF

Een samenvatting van het e-book is ook als PDF te downloaden. Nadat je ingelogd bent in het beveiligde gedeelte, vind je direct onder de afbeelding in de header een link waarmee je het boek kunt downloaden als PDF.

Wie zijn Patrick Suiker en Derek Westra?

Crypto Parels is geschreven door Patrick Suiker en Derek Westra. Zij zijn misschien wel de belangrijkste experts op het gebied van cryptocurrency en het traden daarin.

Derek en Patrick zijn erg benaderbaar en helpen andere mensen graag op weg.

Lees hier alles over Derek Westra, Patrick Suiker en hun bedrijf AllesOverCrypto.

Hoeveel kost het Cryptoparels ebook?

Je kun het boek Crypto Parels kopen voor €97.00. Koopje als je kijkt naar de mogelijke winst die je kunt maken.

Conclusie Crypto Portfolio review

Het ebook Cryptoparels lijkt in eerste instantie behoorlijk aan de prijs. Totdat je ziet hoeveel research Patrick en Derek hebben gedaan in deze digitale munten. Ze hebben dan nog alleen de 10 beste munten beschreven.

In totaal hebben Derek en Patrick tachtig munten goed onderzocht. Er zijn dus nog tientallen andere munten die wel zijn onderzocht, maar die de lijst niet hebben gehaald.

Als je al dit werk zelf zou moeten doen, ben je honderden uren bezig.

Het onderzoek naar de verschillende munten is zeer goed uitgevoerd en de argumenten zijn overtuigend. Je leest niet alleen mooie verhalen over hoeveel geld je kunt verdienen, JUIST de risico’s komen aan bod.

Hoe waardevol het boek echt is, moet nog blijken natuurlijk. Dat weten we pas over een jaar of drie als de munten hun potentie hebben waargemaakt. Of niet natuurlijk.

Het eindoordeel over Crypto Parels is in ieder geval erg positief. Er is gedegen onderzoek gedaan door twee mensen die je tot de belangrijkste experts van Nederland op het gebied van crypto kunt rekenen.

Belangrijk is ook dat de mannen zeer transparant en betrouwbaar zijn. Realiseer je alleen wel dat dit geen enkele garantie is voor torenhoge rendementen. De kans op een goed resultaat is zeker aanwezig. Niets is zeker.

En zo kun je het ook zien. Pas over een paar jaar kan ik eigenlijk de echte review van het crypto portfolio schrijven.

Voordelen

  • Scheelt je honderden uren aan analyse
  • Goede argumenten over waarom een munt in waarde kan stijgen, maar ook over de risico’s
  • De lijst wordt steeds bijgewerkt aan de hand van nieuwe ontwikkelingen
  • Duidelijke uitleg over hoe je een munt kunt kopen en bewaren
  • Derek en Patrick hebben zelf ook geïnvesteerd – skin in the game noemen we dat
  • Mogelijkheden voor gigantische rendementen

Nadelen

  • Soms hebben de sterke punten van een munt te maken met techniek. Dit is niet uit te leggen zonder dat je technische termen gebruikt. Als je nog nooit iets met cryptovaluta hebt gedaan, dan begrijp je niet alle argumenten even snel. Hiervoor dien je eerst kennis te hebben gemaakt met cryptocurrency.
  • Investeren in kleine cryptomunten is per definitie heel risicovol. De kans is aanwezig dat je (een deel van) je inleg verliest. Probeer dit in te calculeren.

Of bezoek de informatiepagina >>

Plaats een reactie