21 Date Ideeën om Haar Altijd te Verrassen (1e, 2e, 3e date of in relatie)

Geef een vrouw geen dingen. Geef haar een ervaring. Vrouwen houden van ervaringen. In dit artikel krijg je de 21 beste date ideeën die geweldig zijn voor jullie allebei.

Vrouwen kicken er op. Je maakt een verpletterende indruk door haar de juiste ervaringen te geven. Sluit één van onderstaande leukste date ideeën af door haar ook nog eens een ongekende beleving in bed te geven en je bent binnen.

Deze date ideeën kunnen als 1e, 2e of latere date gebruikt worden. Ook als je in een relatie zit zijn dit briljante ideeën. Sommige date ideeën heb ik van anderen. Andere ideeën komen voort uit mijn eigen ervaring.

Buiten onderstaande dates zou ik zeggen: wees creatief. Vooral bij een eerste date wil je een subtiel verpletterende indruk maken. Wat doen de meesten? Een drankje in de stad. Uiteten. Bioscoopje pakken. Lekker cliché…

Het kan wel en het is ook wel sociaal geaccepteerd. Toch werkt het beter om iets origineels te doen wat chicks niet zien aankomen. Ga eens voor een potje golf for a change! They’ll love it. Je krijgt de kans om elkaar op een speelse & luchtige manier te leren kennen.

Je ontdekt in dit artikel:

  • 6 dates voor buiten
  • 7 indoor date ideeën vooral voor in de herfst, winter en bij slecht weer
  • 3 budget dates
  • 5 spannende date ideeën die vaak wat duurder zijn.

Beste date ideeën voor buiten

Mijn voorkeur gaat uit naar buiten-dates. Als de zon schijnt en er een fijne temperatuur is, dan is dit het beste. De adrenaline gaat wat stromen. Jullie worden allebei vrolijk. Perfecte manier om te connecten en meer.

date ideeen picnick

Picknicken in het park

Voor mij een favoriet. Ik houd van de natuur en van gezond en lekker eten. Net zoals de meeste chicks.

Ga samen naar de supermarkt. Koop dingen die jullie lekker vinden. Neem een kleedje mee. Laat je kat thuis en neem je hond mee als je die hebt.

Kinderboerderij

Mijn favoriet. Weer die natuur. Op speelse wijze leer je elkaar kennen en de meeste vrouwen houden van dieren. Laat je meteen je goede kanten zien ;). Pak haar hand vast en zoen haar als je de geiten brood voert.

Boswandeling

Als je een hond hebt, neem die mee. Gooi stokken. Ren stukjes met haar. Luister naar de vogels. Als je het helemaal goed doet combineer je de picknick met de boswandeling. Ga eerst een stuk wandelen en neem een moment om te rusten, drinken en eten.

Heerlijk!

Kano of waterfiets

Kost bijna niets en vinden chicks geweldig!

Het is luchtig en jullie zijn allebei in beweging. Vaar ‘per ongeluk’ in de waterplanten en spetter haar nat.

date ideeën kano

Sterrenkijken

Een geweldige date. Omschrijf wat je ziet en hoe mooi je het vindt. Romantischer kan haast niet en het kost je letterlijk niets om naar sterren te kijken.

Toerist in een andere stad

Koop een actie treinkaart of neem de auto naar een stad waar jullie nog nooit geweest zijn. Bezoek bijzondere plekken, gebouwen of ga gewoon door de stad struinen. Lunch samen op een leuk terras of picknick in het park.

Indoor date ideeën

Aangezien we in Nederland wonen is het 97% van de tijd slecht weer. Het mag de pret niet drukken voor een speelse & spannende date.

date ideeën karten

Karten (kan ook buiten)

Nodig een wat stoerdere chick uit voor een kart-race. Wel winnen natuurlijk.

Bowlen

Niet duur en leuk om samen te doen. Extra tip: drink niet te veel. Je loopt het risico eruit gezet te worden wegens ballen daar neer te gooien waar of wanneer het niet hoort (ik spreek uit ervaring).

Kaasfondue/Chocoladefondue/Gourmet

Deze heb ik ook gejat van Versiercoach. Alles wat je met kerst kan doen, kan ook op een random doordeweekse dag. Sla samen ingrediënten in en ga kloten met eten.

Poolen

In vrijwel elke stad of dorp bestaat een café of ruimte met pooltafels. Simpel en toch leuk. Doe alsof zij beter is dan jij, maar win in elk geval.

Shisha roken als date idee voor in de avond

Relaxed. Chill. Genieten. Lekker drankje erbij en loungen maar. Kies allebei een smaak uit en combineer die.

date ideeën schilderen

Schilderen

Neem samen een schilder-workhop of besteedt zelf €10,- bij de Action aan schildersspullen. Maak samen een schilderij en schilder over elkaars werk heen. Het is geweldig.

Koken

Samen koken is geweldig. Zoek een fijn, niet te ingewikkeld recept en maak die samen. Laat haar het toetje maken. Je kan zelfs een kook-workshop nemen. Erg leuk om samen te doen en je leert direct nieuwe mensen kennen. Na afloop geef je haar een massage.

Goedkope date ideeën

Haar hobby

Dit date idee is van Versiercoach. Veel vrouwen houden van paardrijden of hebben een andere hobby / passie. Onderneem dit samen met haar. Vrouwen vinden het geweldig om hun passie met jou te mogen delen.

date ideeën fitness

Fitness

Een fitnessabonnement heb je al. Fitnessen doe je al. Waarom dan niet samen met haar? Begeleid haar met nieuwe oefeningen en zorg ervoor dat ze zich goed in het zweet werkt. Extra tip: help haar met squats.

Eendjes voeren

De meeste buiten-dates kosten niets. Zo ook eendjes voeren niet. Koop wat cheap-ass brood en ga naar het park met vijvers. Samen wandelen, eendjes voeren, wolken kijken en een ijsje eten. Zo simpel en goedkoop. Toch zo leuk.

Speciale & spannende date ideeën

Boom planten

Voor een speciaal moment, koop een klein boomstekje en een schop. Ga samen naar het bos om jullie speciale boom te planten. Dit zorgt voor een geweldige connectie.

Paaseieren Principe

Op 14 februari 2018 was dit mijn Valentijns date idee. Het mooie hiervan is het verrassingselement en de variatiemogelijkheden.

Verstop door het huis heen cadeautjes, lieve briefjes, snoep, chocolade, kaartjes en waar ze dan ook maar van houdt. Geef haar een brief waarin je schrijft wat je voor haar voelt en dat ze daarna op zoek moet naar bijvoorbeeld vier presentjes.

Klinkt heel zoetsappig. Ze vond het geweldig. Sluit af met meester minnaar skills.

date ideeën jacuzzi

Weekendje weg

Dit zou ik niet op de eerste date doen. Als je haar wat beter kent is dit erg leuk. Ga even helemaal weg van het dagelijkse leven. Het liefst ergens in het buitenland. Geniet van het mooie weer, de natuur of ga snowboarden.

Qua prijs kan je hier eindeloos in variëren. Ga voor de duurdere versie als een honderdje meer of minder niet uitmaakt. Of zoek iets via ActievandeDag.

Pretpark of dierentuin

Houd je niet van achtbanen? Ga dan naar de dierentuin. Check deze pagina voor pretpark en dierentuin koopjes. Pak de auto of neem de trein. Je hebt een geweldige dag samen.

Sluit af met een romantisch avondmaal.

Voor jou shoppen

Nieuwe kleding kun je altijd gebruiken. Niets is beter dan te shoppen voor jezelf met een vrouw erbij. Mits ze gevoel voor mode en stijl heeft natuurlijk.

Extra tip: Verleid haar het pashokje in.

Plaats een reactie