FLOW (AttractionGym) Review + Ervaringen

FLOW is een online videocursus en het meest uitgebreide versierprogramma op het internet tot dusver van AttractionGym. Naast de videocursus Sociale Superster belooft het veel teweeg te brengen in jouw leven. Zoals je hebt gelezen in de review van Sociale Superster was ik ontzettend te spreken over hun voormalige Gym30 programma, waarin je aan de hand van 30 missies leert hoe je je sociale angst ten opzichte van vrouwen versieren vernietigt.

FLOW (AttractionGym) Review en Ervaringen

Aangezien ik verbluffende resultaten heb geboekt met Sociale Superster, was ik benieuwd of FLOW het voor mij nog een stap verder zou kunnen brengen. Het rook naar nog meer succes met vrouwen.

Is dit het ultieme programma & systeem voor meer en blijvend succes met vrouwen? Ik ging er mee aan de slag en bespreek in deze review uitgebreid mijn ervaringen met het versierprogramma. 

Je krijgt een uniek kijkje in de cursus met nog nooit getoonde beelden, tenzij je het al hebt gekocht. Alles om te laten zien wat je daadwerkelijk gaat krijgen na aanschaf en of je het de investering waard gaat vinden of niet.

Doel van FLOW 

Het doel van FLOW lijkt me overduidelijk: ervoor zorgen dat jij meer intieme connecties krijgt met leuke vrouwen in je leven. Of dat je die ene persoon vindt. Het is maar net waar je naar op zoek bent of wat je voor elkaar wilt krijgen.

Ik vind dat AttractionGym qua stijl behoorlijk verschilt met dat van zijn grootste concurrent Versiercoach van Tim Veninga en Sander Vee. AttractionGym staat meer voor je authentieke inbreng in conversaties. Bij Versiercoach krijg ik nog wel eens de indruk dat Tim Veninga je probeert aan te praten dat je iemand anders moet zijn om vrouwen te kunnen versieren.

AttractionGym heeft daar een andere filosofie over, namelijk: Authentiek versieren aan de hand van de FLOW methode.

FLOW staat voor Fun, Leiden, Opwekken van emoties en Waardebesef.

Het komt er op neer dat je door veel te oefenen met de juiste beelden (dat FLOW te bieden heeft) en inzichten, in een flow-staat terecht komt op het moment dat je in contact gaat met aantrekkelijke vrouwen. Je bent ‘aan’ en de interacties lopen van een leien dakje. Je weet precies wat je moet doen, van begin tot eind; van het moment van aanspreken tot aan je slaapkamer. Misschien ben je er al bekend mee; de flow-staat. Misschien ook niet. 

Dat is wat AttractionGym teweeg wil brengen met het versiersysteem FLOW. Zij willen het voor de man zo makkelijk mogelijk maken om vrouwen te versieren. Overal. Wanneer dan ook. Waar dan ook. In welke situatie dan ook.

Wat je krijgt na betaling van FLOW

Vooropgesteld, FLOW is reusachtig. Zodra je de knoop hebt doorgehakt om dit onderdeel van je leven voor eens en voor altijd op orde te krijgen, krijg je toegang tot het volgende scherm (of wat daar op lijkt, afhankelijk van welke andere producten van AttractionGym je bezit):

Conversatie Koning Begin

Klik op OPENEN en je gaat door naar FLOW. Dat ziet er ongeveer zo uit:

FLOW scherm introductie

Naast de standaard modules krijg je toegang tot de volgende bonussen (mits je voor FLOW PRO of FLOW FAST-TRACK gaat):

FLOW scherm de rest

Als je keuze gevestigd is op FLOW Fast-Track, dan zitten daar nog een aantal voordelen aan:

 1. Daan Onder De Knop (24/7 WhatsApp support).
 2. Een VIP Coachingsessie.
 3. Je krijgt zelfs toegang tot de volledige videocursus Sociale Superster, die anders los te verkrijgen is voor €197,-.
 4. Concreet bevat FLOW PRO (die heb ik in mijn bezit):
 5. Meer dan 100 geheime camera interacties (onbekend hoeveel uur, maar geloof me, het is gigantisch).
 6. 15 lesmodules.
 7. Belachelijk veel bonussen.

Mijn persoonlijke ervaring met FLOW

Ik vind het programma fantastisch. In 7 weken tijd krijg je de kans om stapje voor stapje, meer vrouwen in je leven te krijgen. 

Voordat ik met FLOW aan de slag ben gegaan had ik Sociale Superster al ondergaan.

Dit meesterlijke programma heeft veel teweeg gebracht bij mij en in mijn leven. Het heeft de sociale angst die ik voorheen had er uit weten te krijgen.

Sociale Superster

Dat was een verschrikkelijk moeilijk onderdeel waar ik jarenlang tegenaan liep. Voor dat gedeelte ben ik Sociale Superster en daarnaast Conversatie Koning ontzettend dankbaar.

Het echte versieren leer je niet zo zeer in Sociale Superster. Het is behulpzaam bij ‘schijt hebben aan wat anderen vinden’ en om in actie te komen. Het überhaupt al het huis uit gaan om vrouwen aan te spreken is voor de meeste mannen al het eerste en grootste obstakel waar ze tegenaan lopen. Sociale Superster helpt daar geweldig bij.

Zodra we dát onderdeel op orde hebben, komt FLOW om de hoek kijken. Ik wil je dan ook van harte aanraden dat als je overweegt om met FLOW aan de slag te gaan, éérst met Sociale Superster aan de slag te gaan. Tenzij je zelf al makkelijk op mensen af stapt, de nodige acties onderneemt en het je eigenlijk niet boeit wat anderen van je vinden.

Het volgende niveau

Dit is wat het voor mij is geweest:

FLOW geeft een keurig, efficiënt systeem weer in hoe je een vrouwen versiert van begin tot eind; van aanspreken tot in bed.

In de “Modellen Tapes”, die ik zelf zeer handig vond, krijg je een uniek kijkje in het brein van verschillende aantrekkelijke meiden. Zij worden geïnterviewd over hoe ze in het hele versierproces staan. Je merkt wat ze wel aanstaat en wat regelrechte afknappers zijn. Basically krijg je te zien hoe ze versiert willen worden.

Mindset switch: van toekijkende, afwachtende stakker naar dominante gast (wat vrouwen geweldig vinden).

Het lef wat ik door FLOW heb gekregen is ongekend. Daan laat in de video’s zien hoe makkelijk het is om meiden aan te spreken, met ze praten, flirten, plagen, om seksueel te worden en om vrouwen mee naar huis te nemen. Het geeft verschrikkelijk veel inspiratie en zorgt voor ontzettend veel gemak.

Het heeft me veel makkelijker, mooiere vrouwen leren versieren. De resultaten spreken voor zich.

Ik kan nu heel bewust mijn uitstraling, emoties en energie controleren. Het gaat zelfs zo ver dat ik er voor kan zorgen dat vrouwen MIJ gaan aanspreken in plaats van andersom.

Pluspunten

 • Geweldig uitgebreid systeem.
 • Programma voor 7 weken.
 • Goedkoop voor wat je er voor terugkrijgt. De prijs had makkelijk verdubbeld of zelfs verdrievoudigd kunnen worden, gezien wat het je oplevert. De manier van “lesgeven” werkt voor mij 523 x beter dan de Versiercoach benadering
 • Zorgt voor verbluffende resultaten in korte tijd, mits je er consequent mee aan de slag gaat.
FLOWLOGOECHT

Minpunten

 • Het systeem is zo uitgebreid dat je nauwelijks aan alle onderdelen toekomt die per week worden vrijgegeven. Het is gigantisch veel informatie. Voor mij was dat op zich geen probleem omdat ik veel tijd heb, maar ik kan me voorstellen dat dit het lastig maakt voor iemand die 40 uur per week moet werken. Naast alle video’s wil je ook in de praktijk gaan oefenen en daar moet wel tijd voor zijn.
 • De tijd die ervoor gegeven is, had verdubbeld mogen worden. In 14 weken in plaats van in 7 weken.

Is deze cursus iets voor jou? (of niet)

FLOW is voor de mannen die:

 • Moeite hebben met vrouwen aanspreken en versieren in het algemeen.
 • De komende tijd HARD aan de slag willen om makkelijker, meer, mooiere vrouwen in hun leven te krijgen.
 • Meer vrouwen in hun leven willen.
 • Instaat willen zijn om vrouwen HEN te laten aanspreken.
 • Klaar zijn met het maar aan de zijlijn toekijken hoe anderen het zo naar hun zin hebben, terwijl je zelf afwacht en passief bent.
 • Overal, altijd, waar en wanneer dan ook in staat zijn om leuke vrouwen aan te spreken en (zelfs mee naar huis) te nemen.
 • Meer uit hun interacties met vrouwen willen halen.
 • Serieus werk van dit onderdeel van hun leven willen maken.
 • Zelfverzekerd willen worden in hun contact met vrouwen.

FLOW is NIET voor de mannen die:

De video’s als entertainment zien en er zelfs niets mee willen doen.

Plaats een reactie