De LSI-Techniek Om Als Man Uit De Friendzone Te Komen

De LSI-techniek die je in dit artikel gaat lezen werkt zeer krachtig. Pas daarmee op. Gebruik het alleen met de beste bedoelingen; om uit de friendzone te komen. Ga altijd met respect om met vrouwen.

Er zijn twee veelvoorkomende scenario’s als het gaat om de friendzone:

  1. Je bent een aardige gast. Door vrouwen wordt je vrijwel altijd als ‘aardig’ ervaren. Niet meer. Niet minder. Je bent hun perfecte vriendin of “grote broer”. Ze kunnen alles bij je kwijt.
  2. Je bent al een tijd verliefd op een vriendin van je. Zij ziet het echter alleen als vrienden. Tenminste, dat idee heb je, want je hebt nooit je werkelijke gevoelens naar haar geuit. Misschien heb je wel een aantal pogingen gedaan, maar werden deze genegeerd.

Bij deze wil ik je feliciteren. Als één van deze twee situaties voor jou van toepassing is. Lees dan verder. Jij gaat het meeste aan de techniek hebben. Het mooie? Het is heel makkelijk te integreren in je leven. Je gaat verbluffende resultaten beleven.

De friendzone ga je gauw genoeg verlaten (om nooit meer terug te keren) als je met deze techniek oefent.

Waarom zit je überhaupt in de friendzone?

De gevreesde friendzone. Iedereen weet wat het is. Zelfs chicks worden gefriendzoned door gasten. De meest voorkomende situatie is dat een gast bevriend is met een meid terwijl hij stiekem wel meer wil.

De oorzaak? Je bent te lief. Te aardig. ZONDER dat je wederzijdse seksuele interesse opwekt. Hierdoor word je niet als aantrekkelijke man gezien. Eerder als vriendin. Een vriendin of broer bij wie ze alles kwijt kan.

Begrijp me niet verkeerd. Aardig en lief zijn is goed. Het is zelfs essentieel voor de techniek waar ik zo op inga. Wees daarom trots op hoe en wie je bent (hoe moeilijk dat misschien ook kan zijn). Geloof me, wees blij met wie je bent.

Door een paar aanpassingen in jouw gedrag en je gaat merken:

hoe makkelijk je uit de friendzone komt.

hoe simpel het is om uit de friendzone te blijven.

De reden dat je in de friendzone zit is omdat je nooit voor wederzijdse seksuele interesse hebt gezorgd. Je hebt haar nooit jouw aantrekkelijke kanten laten zien; vrijwel alleen de lieve en behulpzame kanten.

Wees geen klootzak

Als je ergens leest of hoort dat je een botte zak of klootzak moet zijn om succesvol te zijn met vrouwen. Ren dan keihard weg. Dit is de reinste onzin. 

Er wordt een groot verschil gemaakt tussen de zogenoemde NiceGuys en de BadBoys. BadBoys zouden vele malen aantrekkelijker zijn dan NiceGuys. En ergens is dat zo. Maar als je geen BadBoy bent. En dat ook niet wil zijn. Wat dan? Betekent dat dan dat je nooit aantrekkelijk gaat worden en voorgoed in de friendzone zit?

Nee. Er is ook nog zoiets al de GoodGuy. Die zit precies tussen de NiceGuy en BadBoy in. Je leest erover in mijn eerder gepubliceerde artikel over 6 eigenschappen waar vrouwen op vallen. De GoodGuy is zo veel meer aantrekkelijker dan de BadBoy. Plus, als GoodGuy ben je niet alleen aantrekkelijk voor vrouwen. Je bent ook nog eens je authentieke zelf.

Dit is de essentie van de LSI-Techniek. Je vindt de balans tussen lief en seksueel interessant zijn. Je hoeft geen klootzak te zijn om vrouwen te versieren. Arrogantie werkt niet. Nee. Wees lief. Wees aardig. Blijf er voor haar zijn. Behandel haar met respect. PLUS… Wees seksueel interessant. 

De LSI-Techniek

De Lief & Seksueel Interessant – Techniek om uit de friendzone te komen EN te blijven. Het bestaat uit 3 simpele stappen. Als je in de friendzone zit dan heb je Stap 1 al gezet. Echter ben je niet doorgegaan naar Stap 2 en Stap 3.

Stap 1: Wees Lief

Lief zijn. Aardig zijn. Naar haar luisteren. Connectie opbouwen. Leuke dingen met haar doen. Voor haar opkomen. Haar tassen dragen. Bloemen voor haar kopen. Al dat soort dingen, doe je al. Ga hier vooral mee door.

Blijf lief voor haar. Laat zien dat je haar mag en dat je voor haar bent. Wees die ontiegelijke NiceGuy -ook al zegt elke willekeurige datingcoach dat je dit niet moet doen-.

Stap 2: Laat jouw (seksuele) interesse zien

De volgende stap is ESSENTIEEL om uit de friendzone te komen. Goed; je bent al bevriend met haar. Je bent lief. Stap 1 heb je succesvol gezet. En dan…

Je wilt stapje voor stapje jouw seksuele interesse aan haar laten doorschemeren. Als je dit nog NOOIT hebt gedaan, is dat helemaal geen probleem. Begin subtiel.

Wat je gaat doen is dat je haar jouw interesse in haar toont. Voor jou is dit misschien wel ontzettend spannend. Helemaal als je altijd wel die interesse hebt gehad, maar nooit aan haar hebt getoond. Voor haar is het in het begin verrassend. Ze ziet het als grapje en niet serieus. En dat is precies wat je wil.

Zolang ze het spelletje meespeelt, is het helemaal goed. Als ze er om kan lachen, dan ben je al zo goed als binnen.

Het enige wat ik dan van je vraag is: geduld. Heel veel geduld.

Om uit de friendzone te komen. Helemaal als je er al jaren inzit. Heb je het geduld nodig van een slak die een boom van 30 meter gaat beklimmen.

Beweeg heel langzaam daar waar je naar toe wilt. Uit de friendzone. Bijna zonder dat zij het doorheeft. Je laat jouw seksuele interesse zien door het simpelweg toevoegen van een aantal zinnetjes en opmerkingen als jullie samen zijn. Iedere keer als je haar ziet.

  • “Wow, wat zie je er sexy uit vandaag.”
  • “Het is altijd weer een genot om naar jou te kijken.”
  • “Ik heb het nog nooit gezegd, maar wist je dat je een ontzettend lekker kontje hebt?”
  • “Het verbaast me dat wij nog nooit naar bed zijn gegaan.”
  • “Trek je morgen dat mooie rode jurkje aan?”

Dergelijke opmerkingen zijn een mooi begin om op een onschuldige manier te laten zien dat je haar vrouwelijkheid erkent. Het mooie hiervan is dat alles wat jij zegt nog steeds heel goed kan als vrienden. Het is niet creepy of vreemd. Het is heel normaal om zulke dingen te zeggen.

Het doel hiervan is dat zij zich ook daadwerkelijk mooi, sexy en vrouwelijk gaat voelen in jouw omgang. In plaats van dat ze jullie op één lijn ziet als vriendin-vriendin. Ze gaat meer naar de man-vrouw verhouding.

Dat is precies het hele ding:

  1. je hebt jezelf nooit als aantrekkelijke man laten zien aan haar.
  2. je hebt haar nooit als de aantrekkelijke, vrouwelijke vrouw laten voelen.
Wees creatief

Er zijn ongelooflijk veel dingen die je kan zeggen en doen. Experimenteer hiermee. Kijk wat wel goed in de smaak valt en wat niet. Als dit nieuw voor je is dan kan dit heel spannend zijn. Wil hier hulp bij? Conversatie Koning biedt de uitkomst.

Andere voorbeelden van dingen die je tegen haar zegt:

“Wanneer gaan we nou eens een keer daten?”

“Je hebt me nu al zo lang laten wachten. Wanneer gaan we nou eens een keer neuken?”

“Leuk hoor, samen lunchen in het park. Zullen we nu seks gaan hebben om het helemaal perfect te maken?”

“Oh mijn god, ga nou niet met dat jurkje aan bij mij in de buurt zitten. Hoe kan ik zo nog iets gedaan krijgen…”

Door Stap 1 en Stap 2 te combineren vind je de balans tussen enerzijds heel lief en aardig zijn. Je bent er voor haar. Anderzijds laat je haar nog steeds zien dat je haar wilt neuken.

Stap 3: Maak haar seksuele interesse in jou los

Basically, dit is het al. Als je de eerste twee stappen GOED uitvoert. De balans vindt tussen enerzijds die geweldige NiceGuy en anderzijds de Aantrekkelijke Man. Dan maak je automatisch bij haar seksuele interesse in JOU los. 

Je laat haar merken dat je haar wil. Blijf dat doen. Keer op keer. Onthoud: geduld.

Ook al wuift ze het weg. Ook al wijst ze je af. Het is voor haar normaal geworden om op een bepaalde manier met jou om te gaan. Het is voor haar wennen dat jij een nieuwe rol aanneemt; die van de Aantrekkelijke Man.

In het begin ziet ze dit als grapje. Omdat jij door blijft gaan. Door blijft gaan. En door blijft gaan, raakt zij op een gegeven moment seksueel geïnteresseerd in jou.

Door keer op keer de extreme slijmbal (want dat mag) uit te hangen en dat weer te compenseren met extreem NiceGuy gedrag, wek je langzaam haar seksuele interesse in jou op. Langzaam beweeg je van NiceGuy naar GoodGuy.

Dit is voor haar geen bewust proces. Het gebeurt geheel op onderbewust niveau. Dat is precies wat je wil. Laat haar niet nadenken. Trigger haar emoties.

Nuances

Wat je NIET wil doen is Stap 2 overdrijven. Je wil niet vanuit het niets naar constant seksuele opmerkingen maken. Dit komt wanhopig, raar en kut over. Weet je nog wat ik heb verteld? Heb geduld. Maak er een spelletje van. Pak het RUSTIG aan. Als de slak die een boom beklimt.

De eerst volgende keer als je haar ziet, zeg dan iets simpels als: “Damn, wat zie jij er lekker uit vandaag.” En laat het daar die dag dan ook bij en ga gewoon verder zoals je altijd doet.

De keer daarop zeg je iets anders: “Waarom hebben we eigenlijk nooit gedate? Ik zou je echt wel doen.” En je laat het er weer bij.

Begin heel langzaam en check bij haar hoe ze reageert. Trek je er tegelijkertijd weinig van aan. Je bent een man. Je houdt van vrouwen. Je wil haar en dat mag. Bouw het langzaam op. Hoe vaak ze je ook afwijst. Blijf je seksuele interesse tonen en blijf tegelijk die NiceGuy.

Extra voorbeelden:

Ze heeft net met haar ex gebroken. Wees über lief voor haar. Verzorg haar. Zeg: “kan ik iets voor je doen” of “wil je een kopje thee?” Als ze dat dan niet wil zeg dan: “zullen we dan maar seks hebben om wraak te nemen op je ex?”

Jullie zijn al enkele uren aan het praten. Gooi er een opmerking in als: “hey hoe zit het, gaan we nu nog seks hebben of wil je me de komende drie jaar nog aan het lijntje houden”.

Je bent met haar op stap. Er gebeurt nog weinig. Wat je doet is het volgende: Kijk haar diep in de ogen aan. Ga wat dichterbij met je gezicht. Zeg fluisterend in haar oor: “ik ga straks wel met je mee naar huis. Het mag er nu wel een keer van komen.”

Laat haar maar giechelen. Laat haar maar lachen. Laat haar maar denken dat het een spelletje is. Ze vindt het geweldig, want zij WIL zich vrouw voelen. Zij wil zich aantrekkelijk voelen. Voorheen was je er nooit in geslaagd om haar dit te laten voelen. En nu wel.

She will love you for it. She will want you for it.

Werkt de LSI-Techniek altijd?

Goede vraag! De LSI techniek werkt niet altijd. In mijn ervaring werkt het in meer dan 60% van de gevallen. Soms al heel snel. Soms kan het langer duren. En soms zal je zien dat het toch niet werkt. Het kan ook gewoon echt zo zijn dat de dame in kwestie jou nooit zal zien als potentieel aantrekkelijk.

Het is dan aan jou de keuze of je hier akkoord mee gaat of dat je spijkers met koppen slaat.

Nogmaals, het kan wel een tijd duren. Je wil blijven doorzetten. Doorzetten. Doorzetten. Er komt vaak een moment waarop zij zegt. “Ah, fuck it, waarom ook niet.”

Het mooie is dat je heel veel kan maken door de juiste combinatie van de extreem aardige gast en de seksuele gast die met (veel) vrouwen flirt.

Plaats een reactie