GodMode (AttractionGym) Review + Ervaringen: Health, Wealth & Happiness?

In deze GodMode review deelt Jeroen Rijnders zijn ervaringen met het gloednieuwe programma van AttractionGym. Onderstaande recensie is dus niet door mijzelf geschreven, maar ingestuurd.

Zelf heb ik het programma namelijk (nog) niet gevolgd. Wie weet dat ik dat in de toekomst wel ga doen. In ieder geval kun je van onderstaande mening veel opsteken en ontdekken of de training iets voor jou is.

Het is namelijk totaal iets anders dan wat ik van Daan de Ram en companen gewend ben.

Jeroen heeft het gehele programma doorlopen. Omdat hij graag zijn enthousiasme wilde delen, heeft hij mij gevraagd zijn artikel te publiceren.

Doe er je voordeel mee. Lees onderstaande blog over GodMode door en bepaal of je met de cursus aan de slag gaat of niet.

Wat is GodMode in the first place?

Godmode is een programma van AttractionGym, gefocust op het behalen van je doelen en het verminderen van je afhankelijkheid van dopamineprikkels. Het programma wil jou helpen je doelen in het leven duidelijk(er) te maken. 

Om dit te bereiken worden je dagelijkse gewoontes onder de loep genomen.

Er worden methodes aangereikt om nieuwe productieve gewoontes toe te voegen aan je leven en oude slechte gewoontes uit je leven te verwijderen. Het programma heeft elke week een focuspunt en bouwt langzaam op zichzelf verder.

Je verandert jezelf stap voor stap, waardoor het moeiteloos lijkt te gaan.

Het programma is bedoeld voor actieve deelname en heeft wekelijks twee coachingcalls waar je terecht kan voor extra informatie of hulp bij het behalen van je doelstellingen.

Deze persoonlijke coaching is dé absolute meerwaarde van dit programma. Hiermee onderscheidt GodMode zich van al het andere wat Daan de Ram biedt.

AttractionGym Review 768x384

Even over Daan de Ram…

Het programma wordt gepresenteerd door Daan De Ram. Daan is het gezicht van AttractionGym en voornamelijk bekend van zijn filmpjes op Youtube over vrouwen versieren.

AttractionGym biedt ook trainingen en cursussen aan om beter te worden op het vlak van vrouwen versieren. Dit programma is echter niet rechtstreeks bedoeld om beter te worden met vrouwen. Het is bedoelt om je hele leven en attitude te boosten.

Het kan er echter wel bij helpen, omdat het je helpt een (mentaal) sterker, productiever en doelgerichter persoon te worden.

Daan presenteert op zijn eigen wijze de cursus en is ook degene die elke week jou met raad en daad bijstaat tijdens de coaching calls.

De betekenis en het doel van GodMode

Godmode gaat over het bereiken van die staat waarin je alles aankan. Een nieuw doel dat je wilt bereiken? Ga ervoor! Die vrouw die je wilt aanspreken? Dit kan ik!

Die presentatie op het werk die ik moet geven? Ik ben er van overtuigd dat hij goed is voorbereid en dat ik het ga crushen! Godmode is een innerlijke staat waarin je weet dat je de tools hebt om een nieuwe uitdaging aan te kunnen.

GodMode is een mindset, een houding, een reeks aan gezonde gewoontes en daarmee een nieuwe manier van leven waarin je ECHT je dromen gaat waarmaken.

Je weet dat het niet vanzelf zal gaan maar dat je er met de juiste instelling en de juiste gewoontes wel gaat geraken.

Opbouw van de cursus

De cursus bestaat uit negen weken, die gradueel moeilijker worden.

Week 1 tot 3 is easy mode, week 4 tot 6 is normal mode en week 7 tot 9 is hard mode. Per week krijg je toegang tot een aantal filmpjes, die je op anderhalf uur tijd gemiddeld wel kan zien.

Per week krijg je ook een aantal Call-To-Actions (CTA) mee, items die je moet vervullen om die week tot een goed einde te brengen. De CTA’s zijn steeds zeer praktisch, en met vragen hierover kan je steeds terecht bij de coaching calls of op de Facebook-groep.

De resultaten van die CTA’s wordt je gevraagd te delen op de Facebook-groep, zodat iedereen je week-tot-week groei kan volgen. Dit zorgt ook voor groepsdynamiek, aangezien je ook al een kleine inkijk krijgt in de toekomstige weken.

Hieronder een korte weergave over wat je kunt verwachten.

Week 1 t/m 9

Ik ga niet alles overlopen, maar wil hier wel een kort overzicht geven van de voornaamste onderwerpen per week.

 1. Week 1: Intro + zicht krijgen op je huidige gewoontes
 2. Week 2: Dopamineprikkels verminderen
 3. Week 3: Levensdoel vinden
 4. Week 4: Dopamine dieet dag
 5. Week 5: Slaap
 6. Week 6: Nofap
 7. Week 7: Vasten
 8. Week 8: X-Y-statements + dankbaarheid
 9. Week 9: Evaluatie van je groei + doorzetten

Bonusmateriaal

Na het einde van week 9 wordt nog een hoop bonusmateriaal vrijgegeven. Op het moment van schrijven bevat dit een inleiding tot minimalisme en een excel workbook om jouw dagelijkse vooruitgang in bij te houden.

Daan staat wel bekend om later nog materiaal toe te voegen aan zijn cursussen. Dus het is mogelijk dat hier nog video’s bijkomen of dat zaken worden aangepast.

Bonussen GodMode cursus 768x384

Concrete ervaringen met GodMode

Jeroen heeft de voor- en nadelen opgesomd. Hieronder zie je alle goede kanten en de in zijn ogen mindere kanten van de cursus.

Positieve punten

 • De cursus is heel actiegericht. Elke week krijg je meerdere CTA’s om te vervullen, niet te moeilijk maar toch vaak uitdagend.
 • De opbouw van de cursus is ook zeer goed, van gemakkelijk naar steeds uitdagender.
 • Grootste verschil wat deze cursus boven vele andere in het genre doet uitspringen is de wekelijkse coaching call met Daan. Je kan deze gebruiken om gerichte feedback te ontvangen op jouw vooruitgang en tegelijk ook horen waarmee andere mensen worstelen.
 • Als persoon ben ik in de weken van dit programma enorm gegroeid. Ik voel me beter, sterker, zelfverzekerder en heb meer levenslust sinds lange tijd.

Nadelen

 • Ik ben persoonlijk geen fan van het formaat waarin de cursus wordt gepresenteerd. Daan legt in video’s alles uit, vaak vergezeld van een digitaal whiteboard waarop hij tekent tijdens het uitleggen. Het maakt dat deze cursus er vaak uitziet alsof hij snel-snel in elkaar is gestoken. In week 9 kom je te weten dat dit ook het geval is en deze cursus oorspronkelijk in een ander format gegeven zou worden, maar vanwege de pandemie en daaropvolgende lockdown werd aangepast aan iets dat je vanuit thuis kon doen.
 • Een ander punt dat mij stoort is het overmatig gebruik van Facebook. Voor een programma dat dopamineprikkels wil verminderen maakt het gebruik van een platform dat er enkel en alleen op gericht is zoveel mogelijk prikkels jouw kant op te sturen om je aan hun platform gekluisterd te houden. Dit had vervangen kunnen worden door een forum of plug-in op hun eigen site. Daan geeft in één van de filmpjes ook aan dat het niet ideaal is, maar hij niet dadelijk een alternatief voorhanden had.

Conclusie van deze GodMode review

Voordat je definitief de knoop doorhakt of je de cursus gaat kopen of niet, Jeroen verklaart voor wie het programma wel en voor wie het niet geschikt is.

Eerlijke GodMode recensie 768x384

Voor wie is deze cursus geschikt?

Dit programma is ideaal als je je eerste stappen zet in zelfontwikkeling en niet goed weet waar te beginnen. De coaching calls helpen je het maximale uit het programma te halen en geven je nieuwe inzichten.

Ook geeft Daan vaak een bronvermelding en krijg je zo extra leesvoer mocht je dit pad verder willen bewandelen. De cursus bouwt op zichzelf door en houdt je geëngageerd tot het einde.

Voor wie is de cursus NIET geschikt

Als je al wat verder staat in zelfontwikkeling zijn de concepten die Daan behandelt zeker niet nieuw. Ook als de tijdstippen van de coaching calls voor jou moeilijk te halen zijn dan valt een grote meerwaarde van dit programma weg. Verder als je niet aan jezelf wil werken heb je hier natuurlijk niets aan.

Plaats een reactie