Gorilla Sports Review: Is dit Bedrijf Betrouwbaar? Mijn Ervaringen en Klachten!

In deze review bespreek ik mijn ervaringen met GorillaSports. Je leest of Gorilla Sports betrouwbaar is en of hun service naar behoren is. Gorilla Sports beweert namelijk, naast het uitgebreide assortiment, de laagste prijsgarantie te bieden op al hun sportartikelen. In maart 2020 heb ik zelf een aantal fitnessartikelen bij dit bedrijf aanschaft, aangezien mijn sportschool voor onbepaalde tijd dicht ging, vanwege het Coronavirus. Aangezien ik toch fit wilde blijven schoot Gorilla Sports mij meteen te binnen. Bij deze, mijn volledige recensie over dit sportbedrijf!

Gorilla Sports biedt vrijwel altijd speciale acties. Bekijk de kortingspagina om alle actieproducten in te zien.

Wat is Gorilla Sports?

Heel eenvoudig…

 • Gorilla Sports is een online winkel waar je talloze sportartikelen kunt aanschaffen.

Hun vestigingsadres zit aan de Lemelerbergweg 62 te Amsterdam. Echter is dit GEEN bezoekadres. Het betreft puur en alleen een webshop. Je kunt dus enkel en alleen online producten van hun winkel bestellen. Hun assortiment is in mijn ogen ongekend uitgebreid, maar vooral gericht op fitness, cardio en alles wat daarbij komt kijken.

Daarnaast verkopen ze boksartikelen.

Het assortiment van deze online winkel

Op het moment van schrijven bestaat hun assortiment voornamelijk uit de volgende 11 productgroepen:

 1. Haltersets. Denk aan vaste halters, halterstangen met schijven, veersluitingen en EZ-stangen met gewichten. Je kunt kiezen uit diverse materialen zoals kunstof, chroom, gietijzer of rubber.
 2. Fitnessapparaten.Halterbankjes, crosstrainer, hyperextentiebank, optrekstang en vele andere (power)stations.  
 3. Dumbbells. Ook hierin in de keuze reuze. In verschillende maten (25MM – 50MM – Olympische maat) en materiaalsoort.  
 4. HalterstangenDumbbell stangen, halterstangen, speciaal voor triceps of olympische stangen.
 5. HalterschijvenOntzettend ruime keuze tussen vele gewichtsklassen en materiaalsoorten. Ook bumberplates die prettig zijn bij oefeningen zoals de deadlift. Zelf vind ik de rubberen platen erg prettig in gebruik (zijn wel wat duurder.
 6. FitnessartikelenMatten, ballen en steps. Aerobic gewichten en sledge hammers. Je kunt het zo gek niet bedenken.
 7. AccesoiresDivers sportswear van Gorilla Sports. Denk ook aan riemen, gewichtsvesten en weightbags.
 8. KettlebellsGietijzeren, met rubberen coating of van leer. Heel veel keuze.
 9. BoksartikelenOnder andere professionele bokshandschoenen, bokszakken en boksballen.
 10. FitnesskledingGorilla Sports biedt kleding voor zowel heren als dames.
 11. FitnessvoedingSupplementen, proteïneshakes en shakes om gewicht aan te komen.

Binnen deze productgroepen heb je de keuze uit actieartikelen. Denk aan voordeelbundels en complete voordeelsets.

Is GorillaSports betrouwbaar?

Jazeker. Mijn ervaringen met Gorilla Sport zijn doorgaans goed. Wel liep de levertijd behoorlijk op in deze extreem drukke periode (ten tijde van Coronavirus) en was de klantenservice moeilijk te bereiken. Normaal zou de levertijd 3 á 4 werkdagen zijn, maar dat haalden ze nu echt niet. Hier heb ik alle begrip voor. Ik besef me goed dat mensen in deze tijd massaal fitnessspullen kopen, aangezien alle sportscholen gesloten zijn. Je bent dan toch bijna aan huis gebonden en wilt dan toch fit blijven. Dat is mijn insteek in ieder geval. Ik snap dat zij het op dit moment extreem druk hebben.

Gorilla Sports is een legitiem bedrijf met KvK nummer 69758743.

Contact opnemen met Gorilla Sports

Je kunt op verschillende manieren contact met ze opnemen. Het makkelijkste is door direct te bellen met telefoonnummer: 085 888 8601. Zoals al eerder aangegeven is het geen optie om naar hun fysieke winkel te gaan. GorillaSports heeft dat simpelweg niet.

Je kunt ze wel een e-mail sturen door dit formulier in te vullen.

Deze artikelen kocht ik

Als je benieuwd bent naar de producten die ik zelf heb gekocht, nieuwsgierig aagje… Hieronder een opsomming van alles wat ik kocht! Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik eerst een trainingsschema gemaakt. Ik vind het altijd belangrijk om specifieke oefeningen te kunnen doen. Met name de belangrijkste compound-oefeningen wil ik te allen tijde kunnen doen (op de squat na) en daarnaast is het mooi meegenomen om random isolatie-oefeningen te kunnen doen. Op basis van mijn home workout schema ging ik kijken wat ik nodig had:

 • Een lange halterstang. Voor deadlifts, barbell rows etc.)
 • Twee lange dumbbell stangenDe standaard dumbbell stangen zijn in mijn ogen te smal. Dan kun je er (met een beetje mazzel) 30kg aan gooien. Daarom koos ik voor XL dumbbell stangen.
 • Verstelbare halterbankIk wilde een halterbank met bench press optie. Zo kan ik zowel normaal bankdrukken als het bankje gebruiken voor andere oefeningen.
 • Rubberen gewichten.Meerdere schijven met uiteenlopend gewicht In totaal ongeveer 150 kg.
 • Gewichtsvest met uitneembaar gewicht tot 20kg. Zo kan ik enerzijds de thuisoefeningen en anderzijds mijn cardio-sessie (hardlopen in het nabijgelegen bos) zwaarder maken.

Conclusie + mijn ervaringen met Gorilla Sports

Al met al ben ik zeer tevreden over dit bedrijf. In totaal was ik zo’n €400,- kwijt en kan ik lange tijd vooruit. In principe kun je het voor veel minder (maar ook veel meer) doen. Het is maar net wat je wil, wat je belangrijk vindt en wat je doelen zijn. Kijk, ik weet dat ik met een workout thuis geen records ga behalen. Toch kan ik wel degelijk sterk, fit en in shape blijven met deze fitnessspullen. Ik ben er dan ook zeer blij mee. Qua service en kwaliteit kan ik je daarom GorillaSports absoluut aanraden. Wat ik wel minder vind is dat je ALTIJD verzendkosten betaalt wanneer je iets bestelt. Daarin doet één van hun grootste concurrenten op het gebied van fitnessartikelen het al een stuk beter.

Zoals bij bestellingen vanaf €20,- betaal je hier GEEN verzendkosten. Daar kan GorillaSports nog een puntje aan zuigen.

Gorilla Sports biedt vrijwel altijd speciale acties. Bekijk de kortingspagina om alle actieproducten in te zien.

1 gedachte over “Gorilla Sports Review: Is dit Bedrijf Betrouwbaar? Mijn Ervaringen en Klachten!”

 1. Wat een slechte dienstverlening en nalatigheid, koop je product van €280 een boxstandaard gaat die kapot na een jaar breekt die af. Dien je klacht in volgens de wet binnen de garantie termijn krijg je geen reactie of besluit. Dus producten zijn duur en gaan niet lang mee en je bent je geld kwijt. Na 7 maanden nog geen reactie of besluit of een nieuw product of geld terug.

  Beantwoorden

Plaats een reactie