How To Become An Alpha Male (John Alexander) Review: Hoe Je Een Echte Man Wordt

In deze review van How To Become An Alpha Male deel ik mijn inzichten en ervaringen. Is dit boek van John Alexander echt zo goed of faalt hij keihard? In onderstaande recensie deel ik mijn mening, beoordeling en samenvatting.

“Don’t listen to what women say when they talk about the kind of men they like; instead watch their behavior and look at the kinds of men they actually go for.”

John Alexander, uit How To Become An Alpha Male.

How To Become An Alpha Male review en ervaringen

Jaren geleden, toen ik net begon met mezelf te ontwikkelen op het gebied van succes met vrouwen, vrouwen versieren en hoe je je als echte man of ‘alpha man’ op moet stellen in het leven, stuitte ik op dit boek.

De prijs ligt rond de €40,- en is daarmee één van de meest prijzige boeken die ik ken op het gebied van succes met vrouwen.

Goed om te weten is dat er veel goedkopere alternatieven zijn.

Voor ‘Het Geheim van Aantrekkingskracht‘ bijvoorbeeld, betaal je ruim €10,- minder en daar krijg je ook nog eens een aantal bonussen bij.

De vraag is dan natuurlijk, is het die €10,- extra waard? Wat biedt ‘How To Become An Alpha Male’, geschreven door John Alexander wat andere boeken missen? Wat staat hier wel in, wat anderen boeken NIET hebben? In dit artikel lees je mijn ervaring met ‘How To Become An Alpha Male‘.

John Alexander beschrijft onder andere:

Wat het betekent om een echte man te zijn.Wat vrouwen zoeken in een man.Hoe je GIGANTISCH succes met vrouwen krijgt.Hoe je lekker in je vel zit en zelfvertrouwen van binnenuit opwekt.De 3 type mannen; waar vrouwen op vallen of op afknappenWelke gedragingen jij wilt overnemen of juist afleren.Hoe je door middel van oefenen en praktische adviezen overgaat van ‘Nice Guy’ of ‘Beta-Male’ naar een dominante Alpha Man.

Dit, en nog veel meer wordt in het boek belicht.

Eigenlijk alles wat je moet weten als je je zelf wilt ontwikkelen tot een vent die krachtig in het leven staat en waar vrouwen als een blok voor vallen.

Korte Samenvatting Van Het Boek

Alpha Mannen denken anders dan Beta Mannen (wat de verschillen zijn lees je in het boek). Mannen die wel succes met vrouwen hebben denken en doen anders dan mannen die weinig tot geen succes met vrouwen hebben.

In ‘How To Become An Alpha Male’ leer je alle gedragingen van de man die:

 • Succesvol is in het leven.
 • Gigantisch succes heeft met vrouwen.
 • Gelukkig is met het leven en vooral: met zichzelf.
 • Een actie-gerichte instelling heeft.
 • Weet wat hij wil en niet bang is daarvoor te gaan.
 • Diverse andere onderwerpen die aan bod komen:
 • Waar vrouwen ECHT van houden in een man.
 • Veelgemaakte fouten door mannen in hun omgang met vrouwen en hoe jij die gaat voorkomen!
 • Welke van de drie soorten mannen universeel het meest aantrekkelijk is en hoe JIJ die gaat worden.
 • Hoe je je op wil stellen tegenover anderen om een baas te zijn.
 • Hoe je dominant & assertief wordt.
 • Hoe je je angsten en onzekerheden aan de kant schuift.
 • Als het neerkomt op je gezondheid, trainen, voeding en je algehele stijl!
 • Hoe je vrouwen in allerlei verschillende situaties benadert & versiert.

…in een notendop.

Het boek heeft 284 pagina’s en is daarmee een GOUDMIJN aan informatie over hoe je het beste uit jezelf haalt en je een voortreffelijke gast wordt in je omgang met vrouwen (en mensen in het algemeen).

Waarom zou je How To Become An Alpha Male willen lezen?

‘How To Become An Alpha Male’ is een zeer drastische methode om van verlegen, onwetend jongetje te transformeren naar een alpha man.

Het biedt een helder perspectief van een Alpha Man & wat je moet doen om het te worden.

Geen poespas, geen lieve woordjes, de keiharde realiteit om korte metten te maken met de deurmat. De meeste mannen ZIJN namelijk een deurmat.

Ze worden overlopen en vertrapt door anderen; al helemaal door vrouwen.

Ik ga met jou iets geweldigs delen. De meest wijze boodschap uit dit boek. Wat mij het meest is bijgebleven. Waar ik tot op de dag gigantisch profijt van heb. Allereerst, beeld je de standaard man in. De standaard man ziet de vrouw over het algemeen als geweldig/fantastisch. De vrouw is de prijs, de trofee. De man denkt: “Wauw, zij is het helemaal.” (en dat terwijl je haar slechts 2 keer hebt gezien?).

Een mooie vrouw wordt doorgaans (zonder enige reden) de hemel in geprezen. Zo was ik eerder net zo en dat werkte alles behalve mee in meer succes met vrouwen. Mogelijk herken je dit bij jezelf.

Het ding is, ze merkt het METEEN als je zo over haar denkt en haar in je gedachten de hemel in prijst. Niet alleen merkt ze het meteen. Ze is ook direct op je afgeknapt. Dit is zéér onaantrekkelijk en zelfs afstotelijk gedrag!

Het hoort precies andersom te zijn. De meest wijze boodschap uit ‘How To Become An Alpha Male’ is:JIJ bent de prijs. JIJ bent de trofee. Vrouwen kijken tegen JOU op. JIJ bent de uitdaging. Jij bent geweldig. Jij hebt een geweldig leven en JIJ maakt de dienst uit. Ze mag blij zijn dat ze een deel van jouw leven mag uitmaken en met jou het bed mag delen. Waarom? Omdat jij een alpha man bent. Je bent een baas. Vrouwen kicken daarop.

Wil je leren hoe je zo’n mindset en attitude aanneemt? Lees dan het boek. Voor meer informatie over kosten & levertijd; ga direct naar de aanbieding van dit boek >>

Waarom je dit boek niet wilt lezen..

Ook al biedt het boek een goudmijn aan waardevolle informatie; ‘How To Become An Alpha Male’ is een vrij eenzijdig boek.

De informatie, tips & adviezen kloppen zeker op veel vlakken. Elke nice guy en gasten die onsuccesvol zijn met vrouwen kunnen hier veel van leren en zich sterk verbeteren. Het ding is:

Het is té absoluut. Niet ALLE vrouwen vinden het fijn als mannen zo zijn en de gedragingen die benoemd staan werken niet ALTIJD. Sommige adviezen werken ronduit NIET na zelf te hebben uitgeprobeerd.

Het boek heeft de neiging jouw te leren om een arrogante klootzak te worden. Tenminste, dat is wat er met mij gebeurde nadat ik het boek een aantal keer had gelezen. Ik zat nog vol met interne issues, maar deed alsof dat niet zo was.

Het probeert je te transformeren in iets wat je niet bent.

‘Fake it till you make it’ werkt soms wel, soms niet.

Nogmaals, ik geloof dat het zeker goed is om jezelf nieuwe gedragingen & gedachten aan te leren zodra je ziet dat iets niet werkt in je leven; zoals je (gebrek aan) succes met vrouwen. Er moet dan gewoon wat veranderen (jij meestal).

How To Become An Alpha Male is echter ZO rigoureus, pas hier mee op. Indien je 1. totaal geen kaas hebt gegeten van vrouwen versieren en 2. je daarom ALLES van IEDEREEN maar aanneemt en het bloedserieus neemt… dan word je door dit boek veranderd naar iemand wie je niet bent.

Dat is niet wat je wilt. Je wilt authentiek blijven, je wilt dingen doen en dingen zeggen die echt bij je passen. Je mag je comfort-zone uitbreiden, je mag jezelf als persoon ontwikkelen, maar wordt geen arrogante bastard, zoals je dit boek kan opvatten. Vrouwen prikken daar háárfijn doorheen en hebben meteen door dat je een masker op hebt en je voordoet als iemand anders.

En dat … vinden ze alles behalve aantrekkelijk.

Ze zoeken een man die achter zichzelf staat. Een man die happy met zichzelf is en gaat voor wat hij wil. Alle gedragingen zoals beschreven in het boek, zonder dat het ten koste gaat van zijn eigen karakter. Wees je daar bewust van.

Het is daarom geen boek die je leert om authentiek aantrekkelijk te zijn. Authentieke aantrekkelijkheid is juist wel wat je wilt zijn. Je bent 1. authentiek of jezelf en 2. daarmee ben je onwijs aantrekkelijk.

Hoe je dat wordt leer je eigenlijk niet in ‘How To Become An Alpha Male’. Een effectiever & goedkoper alternatief is in dat geval Het Geheim van Aantrekkingskracht van AttractionGym.

Voor wie is het boek van John Alexander geschikt?

Het boek is geschreven voor ELKE MAN die:

 • meer succes in het leven wil.
 • meer succes met vrouwen wil.
 • niet meer over zich heen wil laten lopen
 • een van nature ijzersterke assertiviteit wil ontwikkelen.
 • een sterke vent wilt worden, zowel mentaal als fysiek.
 • er klaar mee is als deurmat te worden gezien.
 • dingen voor elkaar wilt krijgen wat je wil.
 • veelal in de friendzone belandt en daar helemaal genoeg van heeft.
 • zijn innerlijk & uiterlijk wil transformeren tot een aantrekkelijk geheel waar vrouwen van nature op vallen.

Plaats een reactie