L-Theanine Capsules Kopen? Bestel met deze 10% Kortingscode bij NextValley!

Als je L-Theanine gaat kopen wil je enerzijds de hoogste kwaliteit, terwijl je tegelijkertijd de laagste prijs krijgt.

Ik laat je zien waar je de beste L-Theanine kunt bestellen (bij NextValley) en geef ik je een kortingscode mee voor jouw eerste bestelling.

Voor de liefhebber deel ik tevens mijn ervaringen met L-Theanine. Op die manier kun je zien waarom het voedingssupplement voor mij zo belangrijk is en waarom ik het bijna dagelijks neem.

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

L-Theanine direct kopen of eerst mijn ervaringen lezen?

In het begin heb ik je instructies gegeven over hoe je L-Theanine met een kortingscode kunt kopen bij NextValley. Op het einde geef ik je ook enkele andere opties om dit voedingssupplement te kopen.

Indien je meer wilt weten over de werking van L-Theanine en waarom het voor mij zo’n fijn en waardevol supplement is, lees dan verder.

L-Theanine-Kopen

Disclaimer

Het is goed om te weten dat ik geen arts ben. De informatie in dit artikel is op geen enkele wijze bedoeld als medisch advies. Bovendien is de informatie in dit artikel alleen voor educatieve doeleinden. De informatie in dit artikel is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteur, evenals van de lopende studies en gegevens.

De adviezen en tips die op deze website staan weergegeven zijn bedoeld voor gezonde volwassenen. Alvorens de adviezen en tips uit dit artikel te gebruiken, dien je eerst te overleggen met je arts, om ervoor te zorgen dat de geboden informatie geschikt is voor jouw actuele omstandigheden.

Als je gezondheidsproblemen of andere medische klachten hebt, raadpleeg je arts voordat je enige informatie uit dit artikel gaat gebruiken. Deze website en blogs zijn alleen voor informatiedoeleinden en de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen, schulden of schade, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

Bottomline: gebruik van deze informatie is geheel op eigen risico.

L-Theanine ervaringen en mijn persoonlijke mening

Al eerder heb ik mijn bevindingen beschreven over dit supplement. In het kort:

L-Theanine zit van nature in (groene) thee. Het is iets anders dan theïne; wat een andere benaming is voor de cafeïne uit thee. Zoals je weet kun je het ook in capsules kopen. Meestal ligt de dosering rond de 200mg per capsule.

L-Theanine is een stofje dat kan bijdragen aan een gevoel van kalmte en ontspanning, zonder dat je er moe van wordt. Voor mij helpt het tevens om meer focus te behouden tijdens lezen, studeren en het werken aan mijn (online) business.

Wat ik zelf heel prettig vind aan L-Theanine is dat het voor mij persoonlijk met koffie heel goed samengaat. De cafeïne uit koffie gecombineerd met het rustgevende, alerte gevoel vanuit L-Theanine zorgt dat ik langere tijd productief kan werken, zonder afleiding. Ideaal! L-Theanine is een aminozuur dat bewezen kalmerend werkt. Tevens helpt het met de concentratie en kan het zelfs lichtelijk angst-remmend werken. (bron)

Groene-Thee-L-Theanine

Voordelen L-Theanine

Deze positieve effecten kunnen worden toegeschreven aan dit supplement:

  • Werkt kalmerend, zonder dat je er moe van wordt (tenzij je hoge doses neemt)
  • Verhoogt concentratie en focus
  • Kan mogelijk angst-remmend werken
  • Stimuleert de aanmaak van bepaalde neurotransmitters zoals GABA en Dopamine
  • Werkt stress-verlagend

Mindere punten

Zelf heb ik nog nooit negatieve ervaringen gehad met L-Theanine. Wel moet je altijd je arts raadplegen als je eraan zit te denken om dit supplement te nemen.

Waar kun je L-Theanine kopen?

Er zijn meerdere plekken waar je L-theanine kunt kopen. Kruidvat, Etos en andere drogisterijen verkopen het voedingssupplement (nog) niet.

Wel kun je het bij bijvoorbeeld Body&Fitshop of Holland&Barret kopen. Maar in mijn insziens is de beste L-Theanine te verkrijgen bij NextValley.

Bestel dit supplement met korting

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Plaats een reactie