Makkelijk Vrouwen Scoren in 3 Stappen: Simpel of wat?

Hoe kun je vandaag de dag nog makkelijk vrouwen scoren? Als je op straat loopt lijken de vrouwen steeds moeilijker te benaderen. Een gesprek beginnen is nauwelijks mogelijk. Ze wijzen je alleen al af met hun blik. In de club? Moeilijk. Een verkeerde beweging of uitspraak en het is klaar.

Logisch als je erover nadenkt. Vrouwen worden regelmatig op een seksuele manier benaderd. Vooral de aantrekkelijke vrouwen. Ze krijgen de hele dag door aandacht. Ze worden van top tot teen gescand. Er wordt naar ze gefloten, getoeterd en geroepen. Sommige gasten beginnen een gesprek.

In de club worden mooie vrouwen constant benaderd door dronken gasten die na 20 bier eindelijk de ballen hebben om naar ze toe te gaan. Het resulteert in een belabberde poging om haar te versieren. Alleen de echte bazen weten hoe ze dit moeten doen. Kan je wel leren trouwens.

Laat ik voorop stellen dat makkelijk vrouwen scoren er over het algemeen niet bij zit. Toch is er een manier om het te vergemakkelijken. We gebruiken daarom Tinder. Jawel. Een makkelijkere manier om vrouwen te scoren bestaat haast niet. Als je weet wat je moet doen en hoe je je Tinder profiel moet inrichten.

In dit artikel gaan we ons focussen op wat jij wil. Waar je tegenaan loopt. Waar je moeite mee hebt. En wat je daar aan kan doen.

Met name richten we ons op Tinder. De meest makkelijke en laagdrempelige manier om vrouwen te scoren. Het is niet de manier waar je het meest trots op kan zijn. In mijn ogen boeit dat vrij weinig. Als jij en je vriendin(nen) maar lol hebben. Dat is alles waar het om draait. Of de eerste ontmoeting nou via via, in de club of door Tinder is.

Laten we het niet moeilijker maken dan het is. Dit artikel gaat over “makkelijk vrouwen scoren”. Niet over “op een manier vrouwen scoren waar je het meest trots kan zijn”.

We gaan makkelijk vrouwen scoren met TINDER en je smartphone in het algemeen.

Voor meer verdieping en ALLES over hoe je vrouwen versiert met je telefoon raad ik het programma BerichtenBaas aan.

Makkelijk vrouwen scoren… hoe dan?

Als je honger hebt en de koelkast is leeg. Wat doe je dan? Je gaat naar de supermarkt om voedsel te kopen. Dat is wat de meeste mensen doen tenminste.

Als je geen geld hebt en je moet eten hebben. Wat doe je dan? Je gaat op zoek naar werk of begint een eigen business. Zodat je geld binnenkrijgt.

Op het moment dat je weinig tot geen succes met vrouwen hebt en je wilt toch binnen korte tijd een leuke meid aan de haak slaan. Wat doe je dan? Je zoekt een manier om met de minst mogelijke moeite een leuke vrouw te versieren.

Stap 1 – Waar heb je moeite mee?

Oké, je hebt moeite met vrouwen regelen. Maakt niet uit. Die tijd heb ik ook gehad. We gaan eerst wat ophelderen: Wat zijn je zwakke kanten? Waar heb je moeite mee?

  • Ben je verlegen?
  • Onderneem je moeilijk actie?
  • Heb je weinig matches op Tinder?
  • Loopt het gesprek in real-life vaak dood?
  • Lopen de gesprekken via de chat vrijwel nooit op iets uit?
  • Wil je overal waar je bent vrouwen versieren maar weet je niet goed hoe?

Denk hier goed over na. Waar ligt jouw zwakke punt en wat is het eerste ding wat in je opkomt waar je iets aan wilt doen?

Stap 2 – Maak een keuze

Ik ben geen datingcoach. Ik weet wel dat er tal van datingcoaches zijn die zeer waardevolle cursussen aanbieden voor een fatsoenlijke prijs. Daar ga je veel aan hebben. Kies een onderdeel waar je de komende tijd de focus op legt.

Als je verlegen bent en moeilijk actie onderneemt. Dan is er één cursus die ik je van harte aanraad. Hier leer je hoe je je stemgebruik, woorden en zinnen gebruikt om vrouwen te versieren. Hiermee ga je dus echt een meester worden in je gesprekken. Ik heb het hier over ConversatieKoning.

Voor jou als je moeilijk actie onderneemt en nog een bepaalde drempel over moet. Je wilt “meer schijt hebben”. Dan kan je je dat vrij snel overwinnen. In 30 dagen ben je vrijwel helemaal van je aanspreekangst en schaamte AF. Dit is Sociale Superster.

Als je overal waar je bent wel vrouwen wilt versieren, maar niet goed weet hoe. Ook dat is heel goed te leren, al kost dat wel wat meer tijd en inzet. Makkelijk vrouwen scoren zal het niet zijn. Het is oefenen, blijven proberen en DOORGAAN. Hoe het ook went of keert, het gaat je lukken. Dit is de meest moeilijke cursus. Toch plukt het de meeste vruchten af. Je voelt je het best over jezelf als je dit eenmaal onder de knie hebt. FLOW is the way to go.

Als je weinig matches op Tinder hebt. Als het gesprek via de chat regelmatig doodloopt. Als je geen idee hebt hoe je je profiel moet inrichten, welke foto’s je moet plaatsen, hoe je moet flirten via je telefoon etc. etc. Dan leer je hier alle kneepjes van het vak. Hoe weinig vertrouwen je er nu ook in hebt. They’ll lead the way. Niet alleen leer je hoe je je Tinder profiel maakt tot vrouwenmagneet. Je leert ook hoe je in de kortst mogelijke tijd met vrouwen afspreekt.

Eenmaal de date? Dan als laatste, waar ik het nu niet over ga hebben. Als je zuigt in bed. Kijk dan hier. En je komt een heel eind. Zij komt heel vaak en heel intens. Ohja, ze wil ook nooit meer een ander. Dus je doet er goed aan dat boek later te lezen.

Maak een keuze met welk onderdeel je de komende tijd aan de slag gaat. DUS NIET, wat zoveel gasten doen. Een product kopen. Halfbakken uitproberen. Snel opgeven. Volgende boek lezen. Beetje proberen. Lukt niet. Volgende cursus.. enzovoort. Zo werkt het niet. Nee we hebben Stap 3 nodig.

Stap 3 – Wees toegewijd

“whatever it takes”

Ergens mee beginnen is één. Om er vervolgens mee door te gaan. Niet op te geven. Door te zetten. En all-in te gaan. Is een heel andere ball-game.

Niet veel mensen zijn het. Toegewijd. Weinig mannen van tegenwoordig kennen het nog. Discipline.

Als je makkelijk vrouwen wilt scoren. Dan moet je wel toegewijd zijn, wil je ooit succesvol zijn. Vooral het begin is lastig. Je krijgt veel nieuwe informatie. Stap voor stap probeer je het uit. Je gaat op je bek. Je valt. Wat doe je dan?

Daar haken de meeste gasten af. Zodra er in het begin maar weinig resultaat te zien is, haken ze af. Zo jammer. Niets wat makkelijk te krijgen is in het leven is de moeite waard. Alles wat moeite kost, waar je je ziel in moet steken om het voor elkaar te krijgen. Waarvan je denkt dat het onmogelijk is. IS DE MOEITE WAARD.

“It’s not about how you fall. It’s how you get up.” – Geen idee wie dat heeft gezegd.

Je wordt er oprecht gelukkig van als daar waar waar je moeite voor doet zijn vruchten gaat afwerpen. Vooral als het f****** veel moeite kost. Als je jezelf zo hard moest pushen dat je er gek van wordt. Mensen noemen je obsessief. Mensen noemen je egoïstisch. Krankzinnig. Laat ze lullen. Je bent een man. Je hebt een missie. Klaar.

Denk eens na. Op het moment dat je je eerste succes hebt behaald. Welk gevoel heb je dan? Dan spring je toch van euforie een gat in de lucht? Zo gaat dat ook met vrouwen regelen. Die eerste chick die in je bed belandt na AL DIE MOEITE die je hebt gedaan. Je voelt je de koning. En merk je dat het geld wat je erin hebt gestoken het meer dan waard is.

Hoe kutter het nu gaat. Hoe mooier het straks is als het WEL lukt. Toewijding.

Conclusie: kun je makkelijk vrouwen scoren?

Als je nu zuigt in je contact met vrouwen dan is het niet zo dat je binnen enkele weken ineens een dikke playboy bent. Het is een proces. Je moet het geduld hebben van een slak die een berg beklimt. Heel rustig aan. Elke dag een klein stukje. Motiverend hè? F*ck dat.

Dat kan jou natuurlijk ontmoedigen. Maar zo werkt het wel. Bij vrijwel ALLES werkt het zo. Vrouwen versieren. Afvallen. Spieren opbouwen. Online geld verdienen. Het kost tijd. Moeite. Geduld. En… doorzettingsvermogen.

Bovenal kost het de wil om consistent actie te ondernemen. Keer op keer. Iedere dag opnieuw. Ook al voel je je er niet naar. Ook al heb je geen motivatie. Gewoon gaan. Dat is toegewijd zijn.

Kortom, iets als makkelijk vrouwen scoren bestaat niet. Iedere gast die succesvol is of wil worden met vrouwen moet daar moeite voor doen. Het komt niet zomaar aangewaaid, tenzij je Brad Pitt, Johnny Depp of Justin Bieber heet. En ook ZIJ hebben hard moeten werken voor hun succes.

Toch is de meest makkelijke weg om vrouwen te regelen op dit moment via de chat. Het is laagdrempelig. Door een paar simpele upgrades aan je profiel en wat je tegen haar zegt. Kan je al makkelijk minstens één keer per week een nieuwe chick in je bed krijgen. Zolang je het maar niet verkloot. Daar gebruik je onderstaande link voor.

Voor meer verdieping en ALLES over hoe je vrouwen versiert met je telefoon raad ik het programma BerichtenBaas aan.

Plaats een reactie