Noopept Kopen met deze Kortingscode + Mijn Ervaringen met Noopept

Er zijn niet heel veel instanties waar je Noopept kunt kopen. Zelf verkoop ik het niet op deze website, alleen kan ik je wel een goede bron geven waar je Noopept kunt bestellen.

Het mooie is tevens dat je via mij 10% korting op je gehele bestelling krijgt, mits het de eerste keer is dat je daar iets koopt.

Voor extra waarde deel ik ook mijn ervaringen met Noopept in deze blog. Concreet krijg je dus mee:

  • De website waar je de meest sterke en zuivere Noopept koopt
  • Een kortingscode voor je eerste, gehele bestelling
  • Mijn recensie over Noopept en hoe ik het heb ervaren

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Waar kun je de beste Noopept Capsules kopen?

Noopept is één van de sterkere nootropics die er te vinden zijn. Het stofje ligt in hetzelfde straatje als Phenibut en ook wel L-Theanine.

In mijn ervaring kun je de beste Noopept hier kopen. Zie bovenstaande introductie voor de kortingscode die gebruikt voor 10% korting op je eerste (gehele) bestelling.

De capsules die je daar vindt bevatten 10 mg Noopept per stuk. Je kunt 90 capsules bestellen voor 22,30 euro. Als je 180 capsules bestelt, dan kost dat 37,90. Koop je 270 capsules, dan betaal je 46,80 euro.

Disclaimer over dit artikel

Het is goed om te weten dat ik geen arts ben. De informatie in dit artikel is op geen enkele wijze bedoeld als medisch advies. Bovendien is de informatie in dit artikel alleen voor educatieve doeleinden. De informatie in dit artikel is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteur, evenals van de lopende studies en gegevens.

De adviezen en tips die op deze website staan weergegeven zijn bedoeld voor gezonde volwassenen. Alvorens de adviezen en tips uit dit artikel te gebruiken, dien je eerst te overleggen met je arts, om ervoor te zorgen dat de geboden informatie geschikt is voor jouw actuele omstandigheden.

Als je gezondheidsproblemen of andere medische klachten hebt, raadpleeg je arts voordat je enige informatie uit dit artikel gaat gebruiken. Deze website en blogs zijn alleen voor informatiedoeleinden en de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen, schulden of schade, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

Bottomline: gebruik van deze informatie is geheel op eigen risico.

Noopept Bestellen 617x309

Werking van Noopept

Voor iedereen werkt Noopept anders. Er zijn zelfs ervaringen van mensen die letterlijk niets merken. Anderen merken juist heel veel. Daarbij is ook de “benodigde” hoeveelheid Noopept per persoon verschillend.

Dat betekent dat het altijd wat anders kan uitwerken op ieder individu. Doorgaans staat Noopept erom bekend dat het je wat energie geeft, je geheugen verbetert en daarbij de focus/concentratie kan verhogen.

Dit zijn de meest voorkomende eigenschappen (bron):

  • Noopept versterkt allerlei breinfuncties
  • Je ervaart meer creativiteit en minder angst
  • Je gedachten zijn ‘vrij’ maar wel geconcentreerd
  • Het kan helpen tijdens een workout, voor meer focus
  • Je humeur verbetert

Dosering

De capsules die je bij Nextvalley koopt bevatten per capsule 10mg Noopept. De ideale dosering ligt laag, omdat het toch wel een vrij sterk middel is.

Het beste is om laag te beginnen, met één capsule. Ontdek hoe je hierop reageert. Dit merk je snel, want Noopept werkt binnen een kwartier tot een half uur al in.

Als je niets of maar weinig merkt, kun je daarna de dosis opvoeren tot in totaal 20 of 30 mg. Normaliter is dat ruim voldoende om een hele dag plezier van te hebben.

Normaal gesproken ervaar je al snel het verschil. Meer energie, focus en zin om (moeilijke) dingen te doen. Wanneer je met 40mg niets merkt, weet je dat Noopept voor jou niet het juiste supplement is. Dat is gewoon een kwestie van uitproberen.

Mijn ervaringen met Noopept

Al geruime tijd heb ik ervaring met verschillende supplementen en nootropics. Noopept was voor mij dus wel iets heel nieuws.

Een tijdje terug heb ik het uitgeprobeerd en daarna nog meerdere keren opnieuw genomen. Ik bestelde deze Noopept en kreeg het de volgende dag bezorgd. 

Toen begon ik met 10mg, maar daar merkte ik weinig van. De dosering heb ik toen verhoogd na 30mg. Dit achtte ik voor mezelf veilig, juist omdat ik al zo lang ervaring heb met van alles en nog wat.

Het was erg prettig. Er stonden een aantal lastige taken op mijn to-do list waar ik echt al een tijdje tegenaan liep te hikken. Deze heb ik vervolgens zonder al teveel problemen af kunnen vinken.

Noopept werking 617x309

Productief, creatief en energie

Mijn intentie van het gebruik van deze nootropic was dan ook dat ik moeilijke taken ging voltooien. En natuurlijk had ik deze taken zonder Noopept af kunnen ronden. Alleen moet ik zeggen dat het me véél makkelijker af ging.

Het was wat schrijfwerk dat ik moest verrichten, waar ik behoorlijk wat onderzoek voor moest doen. En daarbij een aantal video’s moest shooten.

Ging me dus echt veel makkelijker af. Ik dacht eigenlijk niet echt meer na, ik deed het gewoon. En zat heel snel in de flow. Het ging ineens moeiteloos.

Subtiel, maar zeker merkbaar

Voor mij ligt de ideale dosis op 30mg op een dag. Ik gebruik het zeker niet dagelijks, maar meer voor het moment dat ik echt moeilijkere taken moet uitvoeren. Taken waarbij goed denkwerk en diepe concentratie nodig is.

Het helpt me om productief, creatief en tegelijk energiek te zijn. Ik kan echt een tijd lang gefocust te werk gaan en dat is erg prettig.

Ook heb ik het inderdaad een keer gebruikt voor tijdens de workout. Qua kracht merkte ik geen verschil. Wel merkte ik dat ik echt goed gefocust bezig was, minder last van afleidingen.

Een prettig middeltje dat niet overheersend aanwezig is.

Noopept bestellen met korting

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Plaats een reactie