Phenibut HCL/FAA Capsules Kopen? Bestel met deze 10% Kortingscode bij NextValley!

Wanneer je Phenibut wilt kopen is het belangrijk om de beste en meest zuivere vorm te bestellen. Ook wil je voor jezelf onderzoeken of Phenibut HCL of Phenibut FAA het beste bij jouw doelen aansluit.

In deze korte blog krijg je het volgende:

  • Een overzicht van waar je Phenibut van hoge kwaliteit kunt kopen (inclusief kortingscode)
  • De belangrijkste verschillen tussen de HCL en de FAA variant
  • Mijn ervaringen met Phenibut. De voor- en nadelen en waar je ABSOLUUT mee wilt oppassen. Zie het als een soort trip-report.

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Direct Phenibut kopen of eerst mijn ervaringen lezen?

Het is natuurlijk niet zomaar uit de lucht gevallen dat ik een blog maak over Phenibut. Al eerder heb ik mijn ervaringen gedeeld over Phenibut.

In deze blog doe ik dat ook. 

Als jij niet zit te wachten op een trip report met mijn ervaringen, ga dan regelrecht naar de bestelpagina van ofwel Phenibut HCL of Phenibut FAA en gebruik de kortingscode LeesJeSuccesvol. Je krijgt dan een korting van 10% op jouw eerste bestelling bij NextValley. Graag gedaan!

Ben jij wél geïnteresseerd in mijn mening, de voor- en nadelen en andere ervaring met betrekking tot het gebruik van Phenibut? Lees dan verder.

Disclaimer van deze pagina

Het is goed om te weten dat ik geen arts ben. De informatie in dit artikel is op geen enkele wijze bedoeld als medisch advies. Bovendien is de informatie in dit artikel alleen voor educatieve doeleinden. De informatie in dit artikel is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteur, evenals van de lopende studies en gegevens.

De adviezen en tips die op deze website staan weergegeven zijn bedoeld voor gezonde volwassenen. Alvorens de adviezen en tips uit dit artikel te gebruiken, dien je eerst te overleggen met je arts, om ervoor te zorgen dat de geboden informatie geschikt is voor jouw actuele omstandigheden.

Als je gezondheidsproblemen of andere medische klachten hebt, raadpleeg je arts voordat je enige informatie uit dit artikel gaat gebruiken. Deze website en blogs zijn alleen voor informatiedoeleinden en de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen, schulden of schade, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

Bottomline: gebruik van deze informatie is geheel op eigen risico.

Phenibut trip-report: mijn ervaringen met deze nootropic

Tja, Phenibut. Het kan je veel goed doen, maar ook ontzettend gevaarlijk zijn. Zelf ben ik vele jaren terug in aanraking gekomen met Phenibut HCL.

Het schijnt dat je van Phenibut FAA minder nodig hebt, voor eenzelfde werking. Zelf heb ik enkel de HCL versie gehad.

Ik vond het destijds (en nog steeds) best wonderlijk dat dit gewoon een legaal middeltje is. Het was namelijk één van de meest intense en interessante supplementen die ik ooit had genomen. Je merkt echt een duidelijke sensatie.

Destijds kon je Phenibut bij verschillende (online) winkels kopen zoals Body&Fitshop. Tegenwoordig hebben veel webshops besloten de nootropic niet meer aan te bieden.

Dit komt waarschijnlijk doordat het goedje behoorlijk verslavend kan werken. Het kan namelijk zo extreem rustgevend werken, zonder dat je er moe van wordt. Het is voor mij echt een uitblinker in alle supplementen die ik ken.

Als iemand mij vraagt: “Ik heb last van stress en onrust in mijn hoofd, wat kan ik het beste nemen?” Dan zou ik te allen tijde aanraden om eens met Phenibut te experimenteren, zolang je het op een verantwoorde manier doet.

In mijn optiek zijn er ook drie andere uitstekende rustgevende supplementen:

Desalniettemin blijft Phenibut voor mij bovenaan de lijst staan. Het ding is alleen dat je dat middeltje niet langdurend kunt of überhaupt WILT gebruiken.

Phenibut-Bestellen

Voordelen en goede kanten van Phenibut

Voor mij persoonlijk kan Phenibut ontspannend werken. Het is even alsof je een dag nauwelijks tot geen zorgen hebt. Alles verloopt meer smooth. Het leven voelt als een soepel geheel. 

Voor mij werkt Phenibut dus zeer kalmerend. Het lost echter NIETS op, dat is een ding wat zeker is. Het is gewoon puur en alleen even een mogelijkheid om minder chaos in je hoofd te hebben, meer te ontspannen en minder zorgen te maken. Zonder moe te zijn.

Vergeet niet dat supplementen of medicijnen vrijwel nooit een OPLOSSING zijn voor jouw probleem. Het is enkel een symptoombestrijder en / of tijdelijke onderdrukker.

Wat ik zelf merkte is dat ik makkelijk met mensen overweg kon. Ook merkte ik dat ik meer diepgaande gesprekken ging voeren.

Daarbij voelt alles een stuk leuker aan. Alles voelt goed en leuk. Alsof niets of niemand je iets kan maken. Dingen waar je normaal geen zin in hebt of weinig motivatie voor hebt, kunnen nu ineens als grootste passie aanvoelen.

Kort gezegd kan de dag waarop je Phenibut neemt aanvoelen als een heerlijke dag, zonder zorgen. Even relaxen en de dingen doen die je leuk vindt, terwijl je er hartstikke veel schik in hebt. Of juist dingen doen die je normaal heel moeilijk vindt en er ook schik in hebben.

Een ander groot voordeel in mijn ervaring is dat Phenibut je creativiteit en zelfverzekerdheid kan ondersteunen. Je krijgt ineens geweldige ideeën om mee aan de slag te gaan. En het mooie is dat je dan niet die angst voelt opborrelen, die je anders misschien wel zou ervaren. Ik ervoer minder angst en onzekerheid. Hierdoor worden moeilijke / uitdagende dingen ineens een fluitje van een cent.

Nadelen en risico’s van Phenibut

Het werkt voor sommige mensen verslavend. EN je bouwt extreem snel tolerantie op. Oftewel, het kan wel zijn dat je snel meer wilt van het middeltje (omdat je even zorgeloos door het leven gaat). 

Alleen gaat die bal niet op. Je kunt proberen twee dagen achter elkaar Phenibut te nemen, maar dat zal weinig uithalen. Je lichaam raakt er snel aan gewend waardoor je je dosering drastisch moet opschroeven ook maar een klein beetje in de buurt te komen van het gevoel.

Het is in mijn optiek beter om er één dag van te genieten en er vervolgens MINIMAAL twee weken tussen te laten.

Daarbij: iedere UPPER kent zijn DOWNER.

Je voelt je misschien op de dag van gebruik tip-top. Alleen als je het vaker gaat gebruiken, merk je dat je de dagen erna ontwenningsverschijnselen krijgt. Je voelt je somper, gedemotiveerd, angstig en misschien wel (lichtelijk) depressief.

Het werkt precies zoals deze video weergeeft:

Gebruik met mate

Mijn advies is daarom om je echt aan de maximaal aanbevolen dosering te houden. Ga 1. niet vaker gebruiken en ga 2. niet meer per keer gebruiken dan wat op de verpakking staat.

Indien je dat wel doet, ben je het aan het misbruiken. En dat kan nare gevolgen met zich meebrengen. Geloof me, ik spreek uit ervaring. Doe dat niet.

Het beste is om het zelfs nóg minder te gebruiken dan wat er op de verpakking wordt aangeraden. Zelf neem ik het nog maar heel af en toe. Op momenten dat ik echt even toe ben aan een korte ‘break’. 

Dat is misschien één of twee keer per jaar. Vaker ook niet.

Als je van jezelf weet dat je jezelf niet in de hand kunt houden, begin er dan niet aan. Het is te risicovol. Wanneer jij een ijzeren zelf-controle hebt, dan zou je het af en toe best kunnen gebruiken. 

Overleg ALTIJD eerst met je arts of dit passend is in jouw situatie.

Phenibut HCL vs. Phenibut FAA: wat zijn de grootste verschillen?

Als je niet weet wat je moet kiezen, ga ik wat feitjes en verschillen met je delen van de verschillende soorten Phenibut.

Wat is Phenibut HCL?

Phenibut HCL is de meest gebruikte vorm. Het is een hydrochloride, dat is een soort zout (bron). HCL is hetgeen wat het meest wordt geconsumeerd en wat wij kennen als Phenibut.

De dosering verschilt per persoon. Als je nieuw bent met deze nootropic is het aan te raden aan de lage kant te beginnen. Denk aan 400 mg – 600 mg op één dag. Kijk maar eens hoe je daarop reageert.

Het is goed om te weten dat het meestal 2 tot 3 uur duurt na inname, voordat je een merkbaar verschil ervaart. Wees dus geduldig en ga niet na anderhalf uur al bijnemen als je nog niets merkt.

Phenibut FAA

Phenibut FAA is van origine een aminozuur. FAA betekent immers ‘Free Amino Acid’ (bron). Het zou meer potentie hebben dan de HCL vorm en daardoor zou je er minder van nodig hebben (en minder geld kwijt zijn). 

Het houdt langer aan dan HCL en het lost minder snel op in water. Doorgaans voldoet een begindoses van 175 mg – 350 mg. Je kunt hier 24 – 48 uur lang profijt van hebben.

Welke van de twee beter is weet ik uit eigen ervaring niet. De één zweert bij FAA, terwijl de ander HCL als voorkeur aangeeft. Je zou dus zelf moeten uitproberen wat het beste bij jou past.

Zelf heb ik altijd HCL gekozen, omdat ik weet dat die werkt. Met FAA heb ik zelf (nog) geen ervaring.

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Plaats een reactie