Phenibut Ervaringen + Trip Report | Met Korting Phenibut Kopen

Phenibut is een kristal wit poedertje dat door sommigen de hemel geprezen wordt, terwijl anderen alleen maar risico’s en gevaren zien.

Als je op het internet rondkijkt en specifiek op zoek bent naar informatie over Phenibut, merk je dat het bulkt van de informatie.

Het wordt tijd voor een eerlijke & persoonlijke ervaring met Phenibut. Voor mij heeft het in Rusland ontdekte middeltje namelijk twee kanten. 

Ik wil je aanraden dit artikel eerst goed door te lezen. Het is namelijk geen middel wat je wilt misbruiken, want daar zitten nare consequenties aan (ik spreek uit eigen ervaring). Met dit artikel help ik je alle onzin uit de wereld te helpen en ZELF een keuze te maken of je het wilt of niet.

Diverse feiten als dat het zich aan je GABA-B receptoren bindt (alcohol bindt zich voornamelijk aan GABA-A receptoren) en dat het in de jaren ’60 door Russische professoren is ontdekt zal ik je besparen.

Maak gebruik van korting via deze website

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Phenibut Ervaringen

Hieronder zie je mijn eerlijke, bullshit-vrije trip report met Phenibut. Geprezen en gevreesd door velen.

Mijn Phenibut trip report & ervaringen 

Zelf heb ik het poedertje in periodes gebruikt om diverse redenen. Een vriend van me kwam er ooit eens mee, toen ik ongeveer 23 jaar was. Destijds was ik verlegen, in ontwikkeling in mijn succes met vrouwen en bezig om algeheel socialer/assertiever te worden.

Hij had capsules Phenibut en had het zelf de dag ervoor zelf geprobeerd. Hij zei dat het één en al rust veroorzaakt en tegelijkertijd krijg je energie en meer helderheid. Je angsten en zorgen verdwijnen en zo biedt het nog veel meer voordelen zei hij. Probeer maar eens.

Aangezien ik zelf in een zeer experimentele fase in mijn leven zat, pakte ik het aan en probeerde ik het.

Het was indrukwekkend en intrigerend tegelijk.

Innemen en werking van Phenibut

Phenibut kun je het beste in capsulevorm innemen. Of je Phenibut kunt snuiven weet ik niet, zelf ben ik geen voorstander van dingen door mijn neus halen.

Het lijkt me ongepast, aangezien het een uiterst zuur middeltje is. Waarschijnlijk krijg je er ontzettend veel last van als je het wilt snuiven. 

Je kunt het oplossen in water of sap, maar de sterke smaak is erg vies. Dat heb ik snel afgeleerd. Ook al is het over het algemeen goedkoper om Phenibut poeder in plaats van capsules te kopen, ik houd het echter liever bij de capsules.

We hebben enkele jaren terug wel geprobeerd om Phenibut te roken, maar ook dat lukte niet, aangezien de temperatuur van een vlammetje niet voldoende was om het te laten branden.

Kortom; gewoon in capsule vorm slikken dus. Voor de beginner wordt aangeraden een dosis te nemen tussen de 300mg en 500mg.

De effecten van Phenibut

Wat zijn de (vele) effecten, die na ongeveer 2 tot 5 uur kunnen intreden?

 • Een sterk gevoel van euforie.
 • Veel zin om sociale contacten aan te gaan.
 • Angst in sociale contacten verdwijnt.
 • Meer zin om dingen te ondernemen.
 • Angst om je open te stellen verdwijnt vrijwel volledig.
 • Mensen met wie het normaal gesproken niet zo botert, zie je nu in een heel ander daglicht. Je accepteert hun aanwezigheid en de kans dat je normaal met ze kan opschieten zit er dik in.
 • Algeheel gevoel van welzijn, welbehagen en grandioos veel plezier in zo’n beetje alles wat je doet.
 • Dingen die je eerder hebt uitgesteld, ga je nu in eens doen.
 • Indien je gewend bent om veel te overdenken, dit verdwijnt bijna helemaal en je gaat over op doen in plaats van denken
 • Stress verdwijnt
 • Je accepteert jezelf, het leven, de wereld en de mensen om je heen
 • Muziek wordt mooier
 • Eten wordt lekkerder
 • Je slaap verbetert

Een subtiele realiteitsverandering

Waar het op neer komt is dat je een gevoel van kalmte en rust ervaart wat je nog nooit hebt ervaren. Stel je een leven voor waar bij je alle stress, onzekerheid, angst, zorgen en druk loslaat. Tegelijk voelt alles als natuurlijk aan en lacht het leven je toe. Overdenken zit er even niet meer bij. Je hebt een geest die het leven en alles wat er op je pad komt accepteert. Bijna iedereen is aardig. Welkom in de wereld van Phenibut. De effecten houden zelfs de volgende dagen nog aan…

Grappig om te zien: als je normaal gesproken niet iemand bent die makkelijk met anderen praat, ga je merken dat mensen van nature met JOU contact leggen.

Angst verdwijnt, je wordt relaxed, alert en sociaal. Ook word je er creatiever van.

phenibut 2

Eigenlijk zijn er te veel mooie effecten om op te noemen.

Het is niet zo dat de effecten overduidelijk aanwezig zijn. Tenminste niet als je je aan een normale dosis houdt (variërend van 500 mg tot MAXIMAAL 2000 mg). In die range is het zeer subtiel doch goed merkbaar aanwezig.

Indien je meer dan 1000 mg op een dag neemt, vind ik het zelf té duidelijk merkbaar. Je wordt er dan wat wazig en wat duizelig of misselijk van. 

Voor diegenen die ervaring met GHB hebben, het voelt als de moeheid die je na GHB inname wel eens ervaart. Je leert het snel af in elk geval.

Phenibut risico’s en negatieve kanten

Buiten al die mooie praat van hierboven kent Phenibut ook zijn donkere kanten. Ik heb er zelf ervaring mee. Zoals ik al eerder noemde, Phenibut in poedervorm smaakt verschrikkelijk.

Dat is nog niet het ergste, want:

Every upper has it’s downer.

Zo is het met Phenibut net zo. Indien je Phenibut op de verkeerde manier gebruikt (of misbruikt beter gezegd) dan krijg je er flink van langs.

Ik kan me nog een periode herinneren waarin ik twee weken achter elkaar zo’n beetje dagelijks Phenibut gebruikte. Aangezien tolerantie zeer snel optreedt, moet je de volgende dag een stuk meer nemen voor hetzelfde effect.

Deze tolerantie gaat bij Phenibut ongekend snel.

Het is überhaupt zo dat het effect wat vervormd na de derde dag. Je wordt er wat anders ‘high’ van. Meer moe en het voelt wat minder prettig aan. De pret is er dus al grotendeels van af.

Zodra je stopt na zo’n lange periode te hebben krijg je last van ontwenningsverschijnselen die een aantal dagen kunnen aanhouden, tot maximaal twee weken.

Bijwerkingen 

 • Gevoelens van lusteloosheid
 • Meer angst
 • Minder zin om dingen te ondernemen
 • Hoofdpijn
 • Trillerig
 • Vermoeid
 • Duizeligheid
 • Irritatie (snel aangebrand zijn)
 • Een algeheel gevoel van depressie

Kortom, exact het tegenovergestelde van wat je voelt als je Phenibut gebruikt.2.2 Voorkom misbruik: gebruik met VERSTAND! Alle vervelende kanten uit bovenstaande lijst zijn makkelijk te voorkomen. Als je er nog geen ervaring mee hebt, begin dan met 250 / 300 mg. Kijk na 2 á 3 uur wat de effecten zijn (zo lang duurt het immers voordat het inwerkt).Indien nodig kun je dezelfde dosis nogmaals nemen. Gebruik maximaal 1000 mg Phenibut per dag. Gebruik Phenibut MAXIMAAL één keer per week. Vaker gebruiken zal enerzijds weinig zin hebben. De tolerantie bouw je namelijk ZEER snel op .Aan de andere kant als je telkens maar meer wil en de dosis opvoert, krijg jij gevaarlijke hoeveelheden binnen. Op die manier kun jij verslaafd raken aan Phenibut en krijg jij afkickverschijnselen zoals hierboven beschreven. Bij gebruik kun je PRIMA af en toe Phenibut gebruiken. Ga je het echter MISbruiken, dan breng je jezelf in moeilijkheden.

Phenibut valt in mijn ervaring onder de psychedelica

Zoals je leest, Phenibut biedt zeer veel voordelen als het gaat om angst de das om doen.

Ik heb zelf ervaring met diverse psychedelische middelen en ik vind Phenibut daarin thuishoren.

Je gaat er niet van hallucineren en je wordt er ook niet heel vaag van, maar het heeft zeker bepaalde raakvlakken met psychedelische middelen. Ik zal je uitleggen waarom.

Bij psychedelica is mijn ervaring dat je als een soort van objectieve therapeut naar je eigen leven gaat kijken. Dit heb ik meegemaakt bij truffels, paddo’s en LSD (zoals je merkt houd ik van experimenteren haha). Bij Phenibut gebeurt dit ook.

Je gaat naar je eigen gedrag kijken en je wordt je bewust van gedachtepatronen. Gedachtepatronen die jou normaal gesproken in een staat van angst, stress en passiviteit brengen worden herkend en vervolgens heb je de keuze die te ELIMINEREN.

Tijdelijk geen innerlijke blokkades

Zelf-limiterende gedachten waar je mee zit, zorgen en piekeren herken je binnen jezelf. Je merkt in welke situaties bepaalde (nare) emoties worden opgewekt en onder invloed van Phenibut kun je daar afstand van nemen.

Oftewel, je hebt er na je gebruik nog een tijdje profijt van. Dit komt waarschijnlijk doordat je tijdens de Phenibut trip ziet “hoe het ook kan.”

Het is niet zomaar een middel. Voor veel mensen met depressies, slaap- en angststoornissen heeft het wonderen gedaan.

Het is echter niet om te misbruiken. Gebruik daarom met je verstand.

Sommige zeggen maximaal 3 keer per week, anderen 2 keer per twee weken… Eigenlijk is het aan jezelf om uit te zoeken wat wel werkt en wat niet. Als je merkt dat je afhankelijk wordt, stop dan direct.

Serieus, met Phenibut hoef je niet te f*cken, want het pakt je tien keer zo hard terug.

Nadat ik twee weken “full-time” heb gebruikt heb ik me daarna een week lang slecht gevoeld. Ik wist het van te voren. Mensen hadden me gewaarschuwd en je leest het OVERAL op het internet.

Die week voelde ik me lusteloos en het was voor mij een kwestie van uitzitten. Dat heb ik dan ook maar gedaan. En door jou dit mee te geven hoop ik je te behoeden.

Hoe gebruik je Phenibut het beste

Tegenwoordig (moment van schrijven = december 2019) gebruik ik nog maar nauwelijks Phenibut. Dit jaar heb ik het misschien twee keer gehad en de laatse keer is meer dan een half jaar terug.

En dat is ook voor mij meer dan voldoende.Ik gebruikte het vooral als er een zeer stressvolle situatie heerst. Want met Phenibut wordt alles wat draaglijker en zie ik de wereld door een wat prettigere bril.Het ding is echter wel; Phenibut biedt NOOIT een oplossing. Het is even fijn, maar zal nooit je problemen en issues oplossen. Dat is denk ik met ieder middel het geval. Ook al worden medicijnen ook wel geneesmiddelen genoemd; ze genezen vaak NIETS. Het is meer een onderdrukking. Een tijdelijke “oplossing”.En daarom heb ik het al lange tijd niet meer gebruikt. Ik pak liever de problemen bij de wortel aan, zodat het blijvend wordt opgelost. En toch, zo af en toe kan het best aangenaam zijn om even geen angst/zorgen/stress te ervaren.

Phenibut kopen met kortingscode

Phenibut Ervaringen

Deze supplementen kun je kopen bij NextValley; hoogwaardige kwaliteit en nu met de code LEESJESUCCESVOL 10% korting op je eerste bestelling!

Phenibut disclaimer 

Het is goed om te weten dat ik geen arts ben. Dus de informatie in dit artikel is op geen enkele wijze bedoeld als medisch advies. Bovendien is de informatie in dit artikel alleen voor educatieve doeleinden. De informatie in dit artikel is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteur, evenals van de lopende studies en gegevens.

De adviezen en tips die op deze website staan weergegeven zijn bedoeld voor gezonde volwassenen. Alvorens de adviezen en tips uit dit artikel te gebruiken, dien je eerst te overleggen met je arts, om ervoor te zorgen dat de geboden informatie geschikt is voor jouw actuele omstandigheden.

Als je gezondheidsproblemen of andere medische klachten hebt, raadpleeg je arts voordat je enige informatie uit dit artikel gaat gebruiken. Deze website en blogs zijn alleen voor informatiedoeleinden en de eigenaar aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schulden of schade, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie op deze website.

Plaats een reactie