Seksgod Methode Review (Attraction Gym) – Ervaringen, Meningen + Resultaat

Laten we eerlijk zijn, niemand leer je hoe je een vrouw helemaal gek maakt tussen de lakens. Dit moet je zelf uitzoeken. Tenzij je de Seksgod Methode van Attraction Gym koopt. Is deze methode, ontwikkeld door coach Arnoud Anderson, de investering waard? Of moet je toch vooral leren door aan te klooien?

Je leest in deze Seksgod Methode Review:

 • Wat je krijgt bij aankoop van het e-book Seksgod Methode
 • Mijn meningen en ervaringen met deze methode
 • Wie is Arnoud Anderson, de bedenker van de Seksgod Methode
 • En uiteraard het eindoordeel: is de methode het geld waard

Na dit artikel je seks-skills naar ongekende hoogtes tillen? Dat doe je voor een paar tientjes met behulp van de Seksgod Methode!

Wat is de Seksgod Methode?

De Seksgod Methode is er voor mannen die het gevoel hebben dat ze de situatie in bed niet meester zijn.

Grote kans dat dit zo is. De meerderheid van de vrouwen faket wel eens een orgasme. Een echt orgasme door toedoen van man is voor veel vrouwen net zo zeldzaam als een volledige maansverduistering.

De meeste vrouwen willen daarom liever veilig wat knuffelen en zoenen. Mocht je toch een keer seks hebben, dan is het vaak na deze keer voorbij. Schluss.

De vrouw gaat op zoek naar een betere minnaar en jij mag op zoek naar een nieuwe vriendin of scharrel.

Basis van de Seksgod Methode is het een e-book van liefst 86 kantjes. Het boek bestaat uit 5 delen en 3 bonussen.

cover seks

Inhoud van het e-book

In de inleiding schetst Arnoud even kort de basis van het boek. In de fundamenten wordt het interessant en krijg je een inkijkje in de vrouwelijke psyche. Wat zoekt een vrouw in een minnaar?

De belangrijkste eye-opener uit dit gedeelte is dat seksualiteit voor een heel groot deel om psychologie gaat. Kort gezegd, je moet met een vrouw spelen en laten zien dat jij de baas bent.

Dit is goed nieuws, vooral als je een kleine ‘Johannes’ hebt. Dat maakt namelijk geen fluit uit

Natuurlijk speelt je fysiek wel een rol, maar dan gaat het vooral om zaken die beïnvloedbaar zijn. Je spiermassa bijvoorbeeld en je testosteronwaarden. Prima te trainen. 

Vier pijlers

In het derde gedeelte ga je aan de slag met de Seksgod Methode zelf. Hiervoor heeft Arnoud vier pijlers bedacht.

 • Variatie
 • Dominantie
 • Emotionele connectie
 • Overgave

Vooral die tweede op het lijstje zal je misschien verbazen. Arnoud maakt korte metten met het idee dat je een lieve jongen moet zijn.

Tussen de lakens en daarbuiten heb je daar weinig voordeel van. Dit betekent overigens niet dat je een botte lul moet worden. Je moet leiderschap tonen en een emotionele connectie durven op te bouwen bouwen. Dirty talk hoort hier ook bij.

Vrouwen houden van een dominante man. Als jij dominant bent, kun je bijna alles doen wat je wilt.

In het vierde gedeelte van het boek ga je stap voor stap aan de slag met de methode. alles begint de mindset waarin jij signalen oppikt en de leiding pakt. Vanuit daar gaat langs de opbouw en de juiste technieken voor vingeren en beffen naar de manier waarop je haar in een aanhoudend orgastische staat brengt.

Dit laatste is het ultieme einddoel. 

Het laatste hoofdstuk gaat in op allerlei details die je een nog betere minnaar maken. Hierin wordt alles behandeld, van fitness tot de smaak van je zaad en anale seks.

vrouw verleiden 696x348

Bonussen

Naast het e-book, krijg je nog drie bonussen, te weten:

Squirten in een handomdraai: een dame laten squirten is een van de meest mindblowing dingen die je kan overkomen

De alfa-mindset: In dit e-book geeft Arnoud een behoorlijk stuk kennis uit zijn boek ‘Het geheim van aantrekkingskracht’ weg. 

Sexting geheimen: Ook als je niet bij een chick in de buurt bent, kun je je dominantie laten zien. In deze bonus lees je hoe je dat aanpakt.

Mijn ervaringen met de Seksgod Methode

Aan mijn uiterlijk ligt het volgens mij niet. Het ligt ook niet aan de grootte van mijn ‘apparaat’. Maar om een of andere reden, sinds ik weer vrijgezel ben, lukt het wat minder goed bij de dames. Na een of twee keer seks mocht ik afnokken en soms kwam het er niet eens van. De Seksgod Methode kwam daarom als geroepen.

Aan de slag met het boek

Ik heb het boek gedownload en op een avond van A tot Z uitgelezen. Het boek zit heel goed in elkaar met veel praktijkvoorbeelden en verhalen. 

Bij een aantal van de sekstechnieken in het boek was wat ondersteuning met plaatjes echt wel een uitkomst geweest. Ik heb in het begin een paar keer gehad dat ik iets wilde toepassen dat ik had gelezen, maar dat ik op het moment supreme moeite had om mij voor te stellen wat ik precies moet doen. Ik ben toch wat meer een beelddenker. 

Niet dat ik nu pleit voor vieze plaatjes in het boek (mag altijd natuurlijk), maar een goede tekening was wel handig geweest. 

Wat heeft het mij opgeleverd

In een woord: seks. Veel seks. Het e-book heeft mij op twee manieren geholpen. Door een van de bonussen, de Alpha Mindset, kwam ik een stuk zelfverzekerder over tijdens mijn dates. Noem me een mietje, maar mijn vertrouwen had toch een deukje opgelopen.

Het resultaat, vaker seks. De vrouwen die het aandurfden, stuurden mij daarna ook nog eens berichtjes of ik vaker wilde langs komen.

Dit kwam zuiver door het toepassen van de technieken uit het boek. De vrouwen schreeuwden het uit. 

Het mooiste antwoord dat je kunt krijgen als je aan vraagt hoe vaak ze is gekomen. ‘Heel vaak, ik weet het niet’.

Als ik nu terug kijk, dan was ik na jaren in een relatie toch weer wat te lief geworden. Logisch, want in een lange relatie heb je wel wat vaker meer romantische seks. 

Ik wist dat ik wel goed lag bij de vrouwen, en daarom was het nu misschien wel wat makkelijker geweest voor mij om mijn ‘oude Rogier’ weer terug te vinden. Maar ik ben ervan overtuigd, als je dit boek leest en je gaat er consistent mee aan de slag, dat jij dan ook de vrouwen in de aanhoudend orgastische staat kunt brengen. 

De praktijk blijft toch een goede leermeester

Het woord leermeester klinkt een beetje dubbelzinnig in deze context, dus laat je daar niet door afleiden. Wat ik wil zeggen is dat je datgene wat je leest echt moet toepassen en fouten maken hoort er ook bij. 

Een van de eerste keren dat ik wat lessen uit de methode wilde toepassen, heb ik het verbruid. Zij was met mij meegekomen naar huis en al vrij snel drukte ik haar op bed. Omdat ik eerder al de voordeur van mijn huis op slot had gedaan (dat doe ik uit gewoonte), voelde het meisje zich geïntimideerd. Ze was bang dat ik slechte bedoelingen had. 

Ik kwam dus iets te dominant over en achteraf snap ik wel dat ik wat gevaarlijk overkwam. We hebben nog wel rustig wat gedronken en gepraat, maar van seks is het niet meer gekomen. 

Het kan dus heel goed zijn dat je fouten maakt en dat hoort erbij.

vrouw verwennen 696x348

Niet voor iedereen

De methode is niet voor iedereen geschikt. Als je ‘niet zo handig’ bent met vrouwen en je krijgt überhaupt geen chicks mee naar huis, dan heeft dit boek niet zoveel zin. Het versierprogramma FLOW van Arnoud is dan een goede start, want veel dingen sluiten naadloos aan op de Seksgod Methode.

Wie is Arnoud Anderson?

Arnoud Anderson is een van de oprichters van AttractionGym. Dit is een bedrijf met meerdere coaches die mannen en vrouwen helpen op het gebied van dating, relaties en seks. Arnoud is vooral bekend van zijn boek Het Geheim van Aantrekkingskracht.

Andere coaches van AttractionGym zijn onder andere Daan de Ram en Patrick Parker. 

arnoud

Seksgod Methode Prijs

Je bestelt het boek Seksgod Methode hier voor nog geen 30 euro. Je krijgt de drie bonussen er geheel gratis bij. Koopje als je het mij vraagt. 

Seksgod Methode PDF Download

Je krijgt het e-book als PDF aangeboden. Je kunt het e-book dan downloaden. Er is geen methode om het boek gratis te downloaden. 

Eindoordeel

Aan het eind van deze recensie van de Seksgod Methode, zet ik nog even de belangrijkste voor- en nadelen voor je op een rijtje. Waarschijnlijk heb je al wel opgemerkt dat ik aardig positief ben. Dat is met reden. 

Het komt geregeld voor dat ik op mijn vrije avonden moet kiezen met welke dame ik afspreek. Kijk, dit zijn de problemen zoals je ze graag hebt. 

Voordelen

 • Veel praktische informatie die je gelijk kunt toepassen
 • Het boek verandert echt je beeld van hoe goede seks eruit ziet en hoe je je op moet stellen
 • Heel veel aandacht voor mindset, want dat is waar het vaak misgaat
 • Prima prijs voor wat je ervoor krijgt
 • In het e-book is ook ruimte voor wat serieuzere zaken, zoals anticonceptie

Nadelen

 • Heel veel tekst. Af en toe waren wat plaatjes wellicht duidelijker geweest. Gek genoeg staan die wel in de bonussen, maar niet in het e-book zelf
 • Het boek is vooral geschikt voor mannen die wel af en toe eens met een dame in bed belanden. Lukt het je niet om vrouwen te versieren, ga dan eerst voor het versierprogramma FLOW, ook van de hand van Arnoud.  
 • Het boek lezen alleen is geen garantie voor succes. Je moet met de materie aan de slag en daar gaat even wat tijd over heen. Je verklooit het misschien ook een keertje, maar dat is niet erg. 

Na dit artikel je seks-skills naar ongekende hoogtes tillen? Dat doe je voor een paar tientjes met behulp van de Seksgod Methode!

Plaats een reactie