Sociale Superster (AttractionGym) Review + Ervaringen

Sociale Superster (voorheen Gym30) is een online videocursus, ontwikkeld door AttractionGym. In dit artikel lees je mijn bizarre ervaringen met de cursus, de moeilijke situaties wat het heeft opgeleverd en de geweldige resultaten wat het uiteindelijk gebracht heeft. Ik ben razend enthousiast over de cursus en je wordt als man keihard uit je comfort zone gepusht. Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd.

Social Superstar review

Alleen de gasten die écht bereid zijn om actie te ondernemen en er op uit te gaan zijn geschikt voor deze cursus. Je moet bereid zijn om pijn te lijden. Je moet bereid zijn om ALL-IN te gaan. Ben je bereid om als persoon naar het volgende niveau te gaan en een sociale superster te worden?

In deze review ga je vinden:

 • Wat je krijgt na betaling.
 • Een uniek kijkje in de cursus.
 • Wat het doel is van de cursus.
 • Wat je kan verwachten van Sociale Superster.
 • Mijn persoonlijke (en bizarre) ervaringen met de cursus.
 • Of deze cursus iets voor je is of niet.
 • Welke mannen echt iets aan de cursus hebben en welke mannen slechts hun geld er mee zouden weggooien.
 • De bizarre garantieregeling van Daan als je nu aan Sociale Superster begint.

Doel van de cursus

Sociale Superster is speciaal gemaakt voor mannen om onder andere:

 1. meer zelfvertrouwen te krijgen.
 2. makkelijker vrouwen leren te versieren.
 3. populairder te worden.
 4. minder in je hoofd te zitten en meer te durven; minder angstig te zijn.
 5. de psychologie te leren over hoe je je zelf kan motiveren om actie te ondernemen.
 6. jezelf beter te voelen over jezelf.
 7. je sociaal krachtiger te maken. uit je huis te gaan en jezelf te pushen uit je veilige zone.

AttractionGym beweert dat dit dé online cursus (naast FLOW) is waarbij je aan de hand van makkelijke en moeilijke missies leert hoe je jezelf PUSHT om er op uit te gaan: socialer worden, vrouwen aanspreken, plezier hebben, vrouwen versieren en natuurlijk als eindelijke doel het volgende te realiseren: meer intieme relaties met vrouwen in je leven.

Het uiteindelijke doel van Sociale Superster is natuurlijk meer intieme relaties met vrouwen in je leven. Kijk, wat gewoon zeer irritant is, is dat de meeste mannen (en ik eerder ook) regelmatig leuke vrouwen tegenkomen, om vervolgens NIETS te doen.

“Ik stond erbij en ik keek ernaar.”

Dat voelt achteraf niet alleen k*t, het werkt gewoon niet. Ik ken het gevoel nog zo goed van vóór dat ik de cursus had ondergaan; een gevoel van machteloosheid. Je wil wel, maar het lukt gewoon niet. Je wil wel, maar eigenlijk weet je niet goed wat je moet doen.

Je ziet een mooie meid lopen, je hebt oogcontact, er gaat een schone vrouw naast je zitten of je ziet in de verte een fijne dame staan… het enige wat je doet is afwachten en toekijken. Het voelt zo akelig om NIETS te doen.

Een doel daarom van deze cursus is om in een periode van 30 dagen diverse missies te doen, die je pushen. Missies die ervoor zorgen dat je actie onderneemt. Telkens een kleine actie, iedere dag opnieuw, zodat je uiteindelijk grote veranderingen teweegbrengt.

Wat je krijgt na betaling van Sociale Superster

Op het moment dat je de knoop hebt doorgehakt om een sociale superster te worden krijg je inloggegevens toegestuurd en een link met een overzicht van alle vanuit AttractionGym aangeboden programma’s.

Als je verder geen andere producten van Attractiongym hebt, zie je dus alleen SocialeSuperster – Voorheen Gym30 staan. Klik op openen en je wordt naar de cursus geleid. Daarna kom je in het overzicht terecht. Overigens zijn in het begin de dagen 2 t/m 30 grijs gekleurd. Als je dag één hebt voltooid, dan ga je verder naar dag twee (die je ook echt pas de volgende dag kan openen). Conversatie Koning Begin Als je die hebt voltooid kun je naar dag drie, enz. sociale superster overzicht1sociale superster overzicht2sociale superster overzicht3 Overigens zitten er ook nog 3 bonussen bij: sociale superster overzichtbonus Concreet ga je dus krijgen: 30 Dagen met elke dag een standaard missie en een bikkel missie (in totaal dus 60 missies om een sociale superster te worden). Drie bonussen (oorspronkelijk deel van FLOW.) Bekijk de cursus met KMA korting

Mijn persoonlijke (en bizarre) ervaring met Sociale Superster

Situatie vóór de cursus.

Door Sociale Superster word je keihard uit je veilige zone getrokken. Je MOET er wel op uit. Het is nu geen keuze meer, want in het begin maak je de afspraak dat je dit gaat doen. Al jarenlang liep ik zelf te worstelen met (een gebrek aan) actie ondernemen als het neerkomt op vrouwen versieren.

Ontzettend graag wilde ik dat dit onderdeel van mijn leven voor elkaar was, maar ik liep telkens tegen hetzelfde aan: het echte actie ondernemen bleef uit. Simpelweg door van allerlei dingen die ik mijn hoofd had waardoor ik werd tegengehouden.

Ik hield mezelf VOORHEEN tegen om de benodigde acties te ondernemen. Ook al zag ik regelmatig kansen om met leuke meiden een interactie te beginnen (zowel overdag als tijdens het uitgaan), toch bleef echte actie meestal uit.

Een heel enkele keer kon ik mezelf er toch toe zetten. Dat betekent dat ik hier en daar wel wat succesjes behaalde, maar het leeuwendeel van intieme momenten en relaties met vrouwen ontstonden over het algemeen via via.

Via vrienden of bekenden, op school of op het werk. Ik was er op een gegeven moment zo klaar mee en ik was al bekend met wat materiaal van AttractionGym. Ik hakte de knoop door en ging met Sociale Superster aan de slag.

Situatie tijdens de cursus.

Het was moeilijk, dat vooropgesteld. Zéér moeilijk. Maar hey, ik ondernam actie en dat is al ontzettend veel waard. Tijdens de cursus merkte ik op een gegeven moment dat het op zich niet zo veel uitmaakt wat de uitkomst zou zijn.

De ene interactie was niet zo bijzonder, een andere is super, en een enkele keer is het pijnlijk en is het zelfs mis gelopen. Een meid werd boos door wat ik deed, schold me uit en liep weg. Ook daar kon ik achteraf wel om lachen en heb er een goede les uit gehaald.

Bij het aangaan van de missies is het wel prettig om te weten dat je alleen maar de missie hoeft uit te voeren en dat je daarna klaar bent met die dag. Er zit een soort van opbouw in qua moeilijkheidsgraad en je moet echt het huis uit gaan om de missie te voltooien. Dat maakt het enerzijds heel prettig en anderzijds zeer pittig.

sociale superster boze chick

Je gaat de deur uit met een doel: de missie voltooien. Hoe het ook went of keert, ik ga de missie voltooien. Daan de Ram (eigenaar van AttractionGym) motiveert je op een krachtige manier heb ik gemerkt.

Bij elke missie geeft hij een introductie, zodat je je mindset kan bijschaven. Als hij dat niet had gedaan was ik er waarschijnlijk nooit doorheen gekomen. Die mindset-switch zorgt er namelijk voor dat je compleet anders in de missie staat.

Je gaat er veel speelser en met plezier mee om. Het wordt geen verplicht nummertje meer, het wordt een soort van spel waar je aan deelneemt. Inclusief beloningen. Ik heb veel blauwtjes gelopen.

En zoals Daan ook zegt: het maakt niet uit of iets wel of niet goed loopt. Het feit dat je ACTIE ONDERNEEMT is al goud. Daarna is het puur een kwestie van leren, oefenen, falen en nog meer oefenen. That’s all there is.

Situatie ná de cursus.

Aangezien ik alles precies bijhield (dag, tijdstip, ondernomen acties, hoeveel interacties, hoe ik me voelde en de concrete resultaten) is dit de situatie ná het ondergaan van Sociale Superster.

Tijdens de 30 dagen challenge heb ik:

 • 26 telefoonnummers van meiden geregeld (met <30% heb ik nog steeds contact).
 • met 5 verschillende meiden gezoend.
 • met 2 verschillende meiden seks gehad in die 30 dagen.
 • 100+ blauwtjes gelopen.
 • een kleine 150 verschillende interacties gehad met vrouwen.
 • de meeste resultaten geboekt in de ochtend (voor 12:00 uur).
 • de minste resultaten geboekt na 18:00 uur.

Naast deze leuke cijfertjes heb ik een ton aan plezier beleeft, veel innerlijke battles overwonnen en ben ik een stuk wijzer, zelfverzekerder, opener en kalmer naar mezelf en anderen toe geworden.

Wat me vooral verbaasde was dat het overgrote deel van de vrouwen het heel goed opvat als je haar aanspreekt. Vaak ben je toch angstig dat ze je afwijst, dat ze geen tijd heeft, een vriend heeft of überhaupt geen zin heeft om met je te praten.

Op een gegeven moment maakte mij dat vrijwel niet meer uit of dat zou gebeuren. Ik deed gewoon waarvan ik vond dat ik het moest doen. En op het moment dat ik dié mindset kreeg, liepen de interacties een stuk makkelijker, vloeiender, leuker en reageerden vrouwen ook een stuk beter.

Sociale superster heeft 1000% geholpen in het beter worden met vrouwen. Na de 30 dagen challenge heb ik meer contact met vrouwen dan ooit gekregen. Dit in combinatie met Conversatie Koning heeft voor geweldige resultaten gezorgd. Ik ben daarom AttractionGym ontzettend dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen en dat dit deel van mijn leven zoveel is verbeterd.

Pluspunten

 • Sociale Superster zet aan tot keiharde en concrete actie. Je weet wat je moet doen en gaat daar voor.
 • Goede instructies.
 • Krachtige missies waar je mee verder komt.
 • Goede opbouw in moeilijkheidsgraad. Eindelijk een concreet en op de praktijk gericht systeem, zodat je direct een verandering teweeg brengt.
 • Leuke, spannende en bizarre missies.
 • Sociale Superster bevat naast de concrete missies onwijs veel ‘levenslessen’ waar iedere man wat aan heeft.

Minpunten

 • Pittige cursus (die overigens wel voor drastische resultaten zorgt).
 • Je moet bereid zijn om jezelf te pushen.
 • Alleen voor mannen weggelegd die écht serieus aan de slag willen met dit onderdeel van het leven.

Is deze cursus iets voor jou + bizarre garantieregeling

Beter worden met vrouwen is een onzekere fase. Als je dit deel van je leven wilt gaan verbeteren, dan wordt het hoe dan ook moeilijk. Er zijn geen shortcuts.

Het is hard werken, pijn lijden, bereid zijn om jezelf te pushen en door te gaan. Je wordt zeer kwetsbaar omdat je je kwetsbaar gaat opstellen. Iedere dag opnieuw, voor 30 dagen lang.

Op dit moment heeft AttractionGym trouwens een bizarre garantieregeling (ik heb geen idee voor hoe lang nog), waarbij je je geld dubbel kan terugkrijgen als de cursus toch niet heeft gebracht wat het beloofd.

Je moet daarvoor: van al je interacties een audio-opname maken. dit binnen 35 dagen na aankoop naar AttractionGym toesturen. Dus, mocht je toch niet tevreden zijn over het product, dan is dat je optie.

Je krijgt dan niet 100% van je geld, maar 200% van je geld terug. AttractionGym is er namelijk zo van overtuigd dat je 100% de resultaten gaat behalen zoals zij beloven dat ze deze garantieregeling bieden. Voor die mannen die serieus werk willen maken van dit gebied van hun leven kun je de cursus nu uitproberen.

Plaats een reactie