Wat Moet Je Tegen Een Vrouw Zeggen? 9 Magische Tips

Wat moet je tegen een vrouw zeggen?

Schijnbaar is praten met vrouwen iets wat moet gebeuren om een kans te maken dat ze later die week met je het bed wil delen. Toch lijkt niets moeilijker te zijn voor de meeste mannen dan een gesprek te beginnen met een bloedmooie meid. 

Die eerste stap zetten alleen al. Hoe open je een gesprek met een wildvreemde vrouw? En wat dan daarna? “Wat nou als ik niet meer weet wat ik moet zeggen?” hoor ik je denken.

I know the struggle. Seriously.

Hoe lang het mij wel niet heeft geduurd voordat ik fatsoenlijk op een natuurlijke en authentieke manier met vrouwen kon praten. En het ook nog eens leuk hebben samen. Zodat ze ook nog eens met mij naar bed wil.

Jarenlang geworsteld met het fenomeen “ik weet niet wat ik moet zeggen”. De meeste mannen zitten in hun hoofd. Wat moet je tegen een vrouw zeggen. Helemaal een 8 / 9 of 10 dame. Wat the fuck moet je tegen haar zeggen.

Laat ik je 9 magische tips geven die zowel je aanspreekangst als het met je mond vol tanden komen te staan VERNIETIGEN. Wat ga je hier van opsteken?

  • Met aanspreekangst wordt korte metten gemaakt.
  • Met je mond vol tanden staan is verleden tijd.
  • Awkward stiltes? Bestaan niet meer.
  • Saaie, grijze gesprekken? Worden leuk, spannend en intiem.
  • Hoe meiden zich seksueel aangetrokken tot je voelen. Puur door wat je zegt & doet.

Veel van mijn skills heb ik geleerd uit het programma ConversatieKoning. De beste keuze om om nooit meer met de mond vol tanden te staan. Inclusief ontelbaar veel voorbeeldzinnen.

Ongemakkelijk & awkward horen erbij

Niemand heeft ooit gezegd dat praten met een wildvreemde (vrouw) makkelijk was. Weet dat het f*cking ongemakkelijk wordt. Besef je dat het kut is en dat je voor lul komt te staan. Deal with it.

Het is nou eenmaal zo. Vooral als je net begint met vrouwen aanspreken. Iets wat je nog nooit of bijna niet hebt gedaan in het verleden.

Het feit dat jij al actie onderneemt is goud waard. Of je het verknald. Dat je voor lul staat. Misschien lachen zij en haar vriendinnen je wel keihard uit. Ze wijst je af. Het kan allemaal maar boeit geen fluit.

Actie ondernemen onderscheid jou al van >97% van ALLE mannen. Als je actie onderneemt en ook actie blijft ondernemen. Dan ga je er hoe-dan-ook komen.

Besef je daarom dat het -vooral in het hele begin- ontiegelijk awkward is. Het is inderdaad ontzettend ongemakkelijk. Weet dat jij je ontzettend kut gaat voelen. Keer op keer. Maar dat maakt niet uit. Het is maar een gevoel.

Je hebt een doel voor ogen => die chicks. Als je wilt leren om gesprekken te voeren met leuke vrouwen? Stap er gewoon op af en zie maar wat er gebeurt.

Hoe begin je het gesprek

Dat laatste klonk wel heel makkelijk. “Stap er gewoon op af en zie maar wat er gebeurt.” 

Zo makkelijk werkt het voor de meesten van ons helaas niet. Het zou voor jou wel een hoop frustratie schelen. Ga niet zomaar op haar en zie maar wat er gebeurt. Stap wel naar haar toe. Zet je emoties aan de kant, die zijn er toch wel.

De beste openingszin OOIT. De opening die mij vrijwel alle one night stands en andere avontuurtjes hebben bezorgd. Is heel simpel:

“Hey. Wie ben jij?”

That’s it. Let wel op je intonatie. Zorg dat het einde niet hoger gaat. Zeg het meer als een soort van chille politieagent. Laat de klank wat lager gaan op het laatst in plaats van dat je stem hoger wordt.

Het is niet erg om over saaie dingen te praten

Veel datingcoaches beweren dat je je gesprekken altijd spannend moet houden. Het mag NOOIT saai worden. Je mag absoluut niet over saaie dingen praten.

Met saaie dingen worden dan vooral ‘sociaal geaccepteerde’ onderwerpen als werk, school en hobby’s bedoeld. Op zich hebben ze wel een punt. Je wilt het namelijk niet constant over saaie dingen hebben.

Over algemeen geaccepteerde onderwerpen praten, is niets mis mee.

In het begin van het gesprek?

Why the hell not.

Je wil toch een beetje aan elkaar wennen. En wat ik zeg. Het is sociaal geaccepteerd. Het is ‘normaal’ om over haar kledingstijl, studie, werk of passies te praten. Het zorgt voor beide om je wat op je gemak te voelen.

Als je wat meer comfortabel bent beide en het gesprek loopt wat. Je merkt dat zij investeert in het gesprek. Door vragen te stellen. Te lachen. Je diep aan te kijken. Statements te maken. Etc.

Dan kan je het gesprek verder doorpakken naar spannende en interessantere onderwerpen. Doe niet zo moeilijk en laat het gewoon gebeuren. Als het gesprek even doodloopt dan…

Houd je mond en lach lief

Dat jullie ALTIJD maar moeten praten is de grootste onzin ooit.

Weet je even niet wat je moet zeggen?

In de club: Kijk haar aan en lach lief. Relax. Lean back. Ze gaat vanzelf wel praten.

Overdag op straat: Kijk haar aan. Lach lief. Lean back. Zeg nonchalant: “Ik heb ontzettend veel zin in een ijsje/koffie/chocomelk/broodje kebab. Ga je mee er eentje scoren.”

Easy. Let op als je zegt: “Ga je mee er eentje scoren.” Zoals je ziet, zet ik er (bewust) geen vraagteken achter. Het komt mannelijker en krachtiger over als je het niet vragend zegt. Je stelt een vraag met de intonatie van een statement.

Doe één van die twee dingen, afhankelijk van je situatie. En je merkt vanzelf dat je echt niet altijd hoeft te praten. Plus, de meeste chicks praten je de oren van de kop. Een stilte hier en daar is juist wel fijn. Laat haar de stilte vervolgens maar opvullen.

Probeer NIET te Relaxen

Relax. Chill. Lean back. 

Het beste is als je ontspannen bent in je gesprekken. Hoe dan ook. Toch wil ik je behoeden voor het willen en zelfs forceren van ontspannen zijn.

Als je een goed werkende ontspanningsoefening hebt, top. Verder, hoe meer jij je best doet om ontspannen te zijn. Eigenlijk bied je weerstand tegen het feit dat je niet ontspannen bent. Guess what happens?

Je wordt alleen maar meer gespannen.

Schiet niemand iets mee op. Komt het gesprek ook niet ten goede.

Als je van jezelf chill bent, fantastisch. Verder, laat het een beetje op zijn beloop. Je wilt altijd zo relaxed mogelijk zijn, maar accepteer het als het niet zo is. Vooral in het begin ben je namelijk zo gespannen als een in het nauw gedreven kat.

wat moet je zeggen een vrouw no panic

Accepteer wat er gebeurt

Accepteren dat je niet chill bent. Accepteren dat het (ontiegelijk) awkward en ongemakkelijk is. Het is het beste wat je kan doen. 

Vergeet even alles wat je zou moeten doen. Laat alles los over wat je moet zeggen tegen een vrouw.

Als je haar eenmaal hebt aangesproken dan ben je 90% van alles toch alweer vergeten. Heeft dus weinig zin om van alles uit je hoofd te gaan leren. Het gesprek gaat NOOIT zoals je voor de tijd had verwacht.

Op het moment dat je blijft oefenen met vrouwen aanspreken en blijft praten met wildvreemde vrouwen. Dan merk je dat je op een gegeven moment goed wordt om in gesprek te gaan met wildvreemde vrouwen.

Hoe moeilijker jij het jezelf nu maakt. Hoe makkelijker je het op termijn gaat krijgen. Ben jij bereid om de ongemakkelijkheid aan te gaan? Hoe ver ga je hiermee? Accepteer je dat het -met name in het begin- ontzettend kut is om met onbekende chicks het gesprek aan te gaan?

Zo ja, dan krijg je op termijn succes.

Als je zelf wat meer gewend raakt om met onbekende vrouwen in gesprek te gaan. Leer dan om gesprekken te buigen naar waar jij wil. Als het een soort van second nature wordt om met vreemde chicks te gaan praten. Daarna ga je leren om onderwerpen aan te slaan die ECHT interessant zijn.

Wat zeg je tegen een vrouw om het gesprek seksueel te maken

Zonder als een creep of wanhopige loser over te komen.

Als je eenmaal gewend bent aan de gesprekken. Dan zijn er een aantal (heel veel dingen) die je kan zeggen om het gesprek spannend en intiem te maken. Mijn twee favoriete vragen zijn:

“Wat is de meest spannende/gekke/leuke plek waar je ooit seks hebt gehad?”

“Waar/hoe zou je het liefst nog eens seks willen hebben?”

Zeg dit met een ontspannen lach. Niet meteen, maar wat later in het gesprek. Dit is vooral toepasselijk als jullie het al wat over relaties en avontuurtjes van elkaar hebben gehad.

Mijn twee favoriete statements zijn:

Terwijl zij aan het praten is kijk je haar recht in de ogen aan en zeg: “Fuck, ik zou je willen zoenen.”

“Sorry, ik hoorde even niet wat je zei. Ik zag even voor me hoe je er naakt uit ziet.”

Het zijn vrij gewaagde zinnen, maar werken fantastisch. Vooral op een (eerste) date. Wat ook mooi is. Als ze hier positief op reageert, weet je dat je binnen bent.

Deze zinnen heb ik trouwens uit Conversatie Koning. De ultieme methode om NOOIT meer met je mond vol tanden te staan en om geweldige gesprekken te voeren met vrouwen.

Vragen mag, Statements zijn beter

Degene die de wereld in heeft geholpen dat je geen vragen mag stellen aan vrouwen. Mag van mij part de kogel krijgen. Het slaat helemaal nergens op.

Wat wel ergens op slaat is de manier waarop je de vraag stelt. We hebben het er al eerder over gehad. Stel een vraag niet vragend. Stel je vraag als een statement. Laat de toon op het einde omlaag gaan. Niet omhoog.

Wissel vragen en statements af. Als je veel vragen stelt, komt het raar over. Als je veel statements plaatst. Komt vreemd over. Wissel het af.

Oefen hiermee en herken het verschil tussen:

“Zullen we wat gaan drinken?” of: “Zullen we wat gaan drinken.” Of zeg gewoon: “Laten we wat gaan drinken.”

“Wat is je nummer?” of “Wat is je nummer.” terwijl je haar je telefoon geeft om haar nummer in te voeren.

“Volgens mij ben jij een psychologie student?” of “Volgens mij ben jij een psychologie student.”

Als je een vraag stelt. Zeg het dan als statement. Let op je intonatie. Hoe je dit oefent leer je hier.

Doen, doen en nog eens doen

Als laatste tip geef ik je mee. Oefen. Blijf het doen. Geef NOOIT op.

De meest succesvolle mensen op aarde zijn het er over eens:

“Do what is hard and your life gets easier. Do what is easy and your life gets hard.”

En zo is het op ELK gebied in het leven. Of je nu meer vrouwen in bed wilt, meer geld op je bankrekening of welke vorm van succes je dan ook wenst. Het komt niet zomaar aanwaaien.

Dat je actie onderneemt is de eerste stap. En de laatste. Blijf ALTIJD actie ondernemen. Blijf doen. Dan komt het vanzelf goed. Dat is het laatste wat ik je mee wilde geven.

Veel van mijn skills heb ik geleerd uit het programma ConversatieKoning. De beste keuze om om nooit meer met de mond vol tanden te staan. Inclusief ontelbaar veel voorbeeldzinnen.

Plaats een reactie