Wat Willen Vrouwen In Bed? 7 Tips voor een Geweldig Seksleven

Wat willen vrouwen in bed? Wij mannen denken vaak veel te veel na. Moet het ruw of romantisch. Strelen of slaan. Sensuele, langzame bewegingen of wurgseks. Uitstellen of direct to the point. Wat willen vrouwen graag ECHT in bed?!

Na ruim 10 jaar ervaring, tientallen vrouwen en 1000+ avontuurtjes. Ik heb er boeken over gelezen en er tot in den eeuwigheid mee geëxperimenteerd. Hoe bevredig je een vrouw volledig. In dit artikel belicht ik de 7 onmisbare tips wat vrouwen willen in bed.

Om te beginnen is de juiste kennis nodig. Daarvoor ben je nu aan het juiste adres. Laten we daarom beginnen met de eerste tip.

Na dit artikel je seks-skills naar ongekende hoogtes tillen? Dat doe je voor een paar tientjes met behulp van de Seksgod Methode!

Dit willen vrouwen in bed

Afwisseling

Als er één antwoord is op de vraag: “Wat willen vrouwen in bed?” dan is dat: AFWISSELING.

Vooral als je langere tijd in een relatie zit heb je de neiging om dezelfde dingen te doen. Het wordt een soort van ritueel. Het begin. Het doen zelf. Het naspel. That’s it. Het wordt een ritueel met dezelfde standjes, dezelfde handelingen.

Ergens is dat logisch. Je kent elkaar al een tijd. Je weet van elkaar wat de ander lekker vindt en wat niet. Onbewust of bewust houd je daar rekening mee. Op zich niets mis mee. Maar als we echt gaan kijken naar wat seks spannend houdt is afwisseling cruciaal.

wat willen vrouwen in bed mooi
Als je haar als echte vrouw behandelt, behandelt ze jou als echte man.

Het mooie is dat je eindeloos kunt variëren. Ik geef je 8 voorbeelden:

 • (Minder) lang voorspel. Doe je normaal gesproken nauwelijks aan voorspel? Doe dan eens HEEL LANG voorspel. Maak haar helemaal gek. Doe je vaak lang voorspel? Applaus. En doe eens nauwelijks voorspel. Heb je geen idee hoe je voorspel aan moet pakken? Dit boek gaat jou verlichten.
 • De dingen die je zegt. Zeg je normaal gesproken weinig en maak je weinig geluid? Doe eens het tegenovergestelde. Laat haar merken dat je ontzettend geniet. Het is heel makkelijk. Vrouwen vinden het geweldig als een man kreunt. Zeg haar wat je zo gaat doen: “Ik vind het zo geil om je tieten te likken, mijn lekkere geile slet.” Het andere kan ook. Als je normaal een prater bent, houdt dan eens wat meer je mond dicht. Wil je leren hoe je dirty talk gebruikt als een meester? Dit ebook helpt je verder.
 • Andere standjes. 
 • Vluggertje of niet? Dit verschilt van vrouw tot vrouw. De meeste vrouwen vinden lange, stomende seks heerlijk. Tegelijk houden ze zo nu en dan van een vluggertje. Wissel dit af.
 • Andere plaats. Neem haar eens op het aanrecht of op de eettafel. Als je met haar een boswandeling maakt, neem haar dan eens mee de bosjes in, zet haar tegen een boom aan en neem haar van achteren. Als je het helemaal goed wil doen, gebruik je deze bondage tape. Ze wordt zo geil als een loops konijntje.
 • Timing. Ze komt thuis. In plaats van dat je op de bank blijft zitten loop je naar haar toe. Doe haar jas en schoenen uit. Daarna de rest. Zet haar tegen de deur aan. Neem haar van achteren.
 • Hulpmiddelen. De meeste vrouwen houden van speeltjes. Gebruik je die regelmatig met haar? Doe het dan eens zonder en zie of je haar net zo gek kan maken. Doe je meestal zonder hulpmiddelen? Koop dan eens een goede vibrator voor haar. Als je trouwens moeite hebt om haar klaar te laten komen. Dit speeltje verricht wonderen. Geef haar dat cadeau en ze blijft altijd de jouwe.
 • Ruw of romantisch. Wissel het af. Doe je vaak ruw? Verras haar eens door het bed vol te leggen met rozenblaadjes. Steek kaarsjes aan. Laat wat subtiele wierook branden. Zet rustige seksmuziek op. En als je dat al vaak doet, pak haar dan eens flink aan. Grijp haar bij de haren of bij de keel. Behandel haar als je slet.

Met afwisseling bedoel ik ook echt afwisseling. Verras haar. Wees onvoorspelbaar. Dat is wat vrouwen willen in bed. Spanning en onvoorspelbaarheid.

Respect voor Vrouwen

Ja, de meeste vrouwen vinden het heerlijk om flink aangepakt te worden in bed. Ze wil in bed als slet behandeld worden. Ze wil dat je haar wurgt, slaat, krabt en ruig met haar omgaat. Alsof ze jouw speeltje is. Alsof ze op aarde gezet is om jou genot te geven.

Daar geeft ze zichzelf genot mee.

Laat het duidelijk wezen: Buiten de slaapkamer gedraag je je. Behandel haar met respect. Dominantie bij mannen is iets waar vrouwen wild van worden. Over het algemeen willen ze dat jij de sterke, dominante gast bent. Zo kan zij de onderdanige vrouw zijn.

Vind ze heerlijk.

Tegelijkertijd wil ze gerespecteerd worden. Als je te ver gaat, dan moet ze dat kunnen aangeven. Er zitten grenzen aan. Omdat zij (meestal) de wat zwakkere is en je qua kracht haar makkelijk kan overmeesteren. Je wilt het aanvoelen.

wat willen vrouwen in bed respect

Anticipeer op hoe zij reageert. Behandel haar als een prinses. En tegelijk als jouw sletje.

Voorspel en Pre-Voorspel

Voorspel is iets wat ver voordat je samen met haar de slaapkamer betreedt al begint. Laten we dat voor het gemak het pre-voorspel noemen. “Het spel dat voor het voorspel wordt gespeeld.”

Dirty talk is hierin geweldig. Stuur haar geile tekstberichtjes (geen dick-picks). Laat haar merken dat je haar wil. Al die dingen die je straks met haar gaat doen.

Wat betreft voorspel. Als je niet gewend bent om uit te stellen en te blijven uitstellen, dan wil ik je dit van harte aanraden. Je maakt haar helemaal gek. Door telkens een stapje langzamer te zijn. Je geeft haar iets en gaat dan weer terug.

Laat ik als voorbeeld zoenen noemen. Ze wil dat je haar zoent op de mond. Door telkens NET NIET te zoenen en er slechts langs op te gaan met je mond, smacht ze naar meer. Als ze wil dat je haar beft. Stel dit dan zo lang mogelijk uit.

Ik ga hier nu niet verder op in. Er is een heel boek over geschreven hoe je vrouwen helemaal gek en wild maakt. Puur door tergend langzaam aan te doen.

Geef haar een (of meerdere) orgasmes

Net als dat jij je orgasme wil. Wil zij dat net zo goed. Als je het goed doet meer geef je haar er meer dan één. Op verschillende manieren.

Stel dat je haar net de befbeurt van haar leven hebt gegeven. Ze kwam sidderend en trillend klaar. Hoe zou jij het vinden als jij nog met een harde overblijft terwijl zij plots in slaap valt?

Precies.

Dat kan af en toe eens gebeuren. Maar toch, je wilt haar. Dus wat doe je? Je neukt haar zo goed, zodat ze ook nog eens van binnen klaarkomt. Als je het helemaal goed doet komen jullie tegelijk klaar.

Dit kan alleen als je volledige controle hebt over je ejaculatie. Macht en zelfcontrole noemen ze dat. Het heeft mij lang geduurd om dat voor elkaar te krijgen. Maar nu ik die volledige controle over mijn orgasme heb… het is geweldig.

wat willen vrouwen in bed orgasme

Langzaam of snel?

Of je langzaam of snel wil stoten. Dit hangt van een aantal dingen af:

Hoe snel KUN je?

Wat vindt zij lekker?

Wat vind JIJ lekker?

Wat doe je normaal gesproken?

Ook bij deze. Wissel het af. Doe je normaal snel? Ga dan eens HEEL LANGZAAM. Bedrijf de liefde met haar in plaats van dat je haar hard neukt. Neuk haar eens hard in plaats van dat je sweet, sweet love met haar maakt.

Afwisseling is key.

Dominantie

We hebben het al eerder besproken. Het overgrote deel van alle seksueel actieve vrouwen smachten naar een dominante gast in bed. Sterk. Krachtig. Dominant. Machtig. 

Vrouwen kicken daar op. Glijden haast van hun krukje. Het is mannelijk. Daar wij van vrouwelijk vrouwen houden, houden vrouwen van mannelijke mannen. Het is één van de diepst liggende verlangens van vrouwen.

Door dominant te zijn maak je haar nog natter dan de Niagara Falls.

13 ideeën om dominant te zijn waar vrouwen diep van binnen sterk naar verlangen:

 • Vraag haar NOOIT om toestemming. Neem de leiding.
 • Vertel haar wat ze moet doen. Zeg dat ze nog niet mag komen. Vertel haar dat ze jouw lul in haar mond moet nemen. Zeg haar dat ze in haar tieten moet kneden.
 • Neem haar als jij dat wil.
 • Trek aan haar haren. Doe dit wel op een manier zodat het slechts lichtelijk pijn bij haar doet. Je wilt niet de haren uit haar hoofd trekken. Het makkelijkste is om haar haren dicht op haar achterhoofd vast te pakken.
 • Grijp haar lichtelijk bij haar keel.
 • Gebruik Dirty Talk
 • Laat haar weten dat zij jouw bezit is. Zeg: “mijn sletje” of “mijn mooie vrouw”.
 • Intonatie is cruciaal. Niet alleen WAT je zegt maar ook HOE je het zegt. Laat de dominantie uit je stemgebruik doorschijnen.
chick tegen muur graffiti
 • Zet haar tegen de muur en neem haar van achteren. Als jij dat wil. Vrouwen vinden het stiekem heel opwindend.
 • Behandel haar ruig en ruw (tot op zekere hoogte).
 • Pak haar dusdanig vast zodat 1. jij de volledige controle over haar hebt en 2. zij merkt dat jij de sterkste bent
 • Pak haar handen vast en leg ze achter haar hoofd. Zo heb jij de controle.
 • Bind haar vast met touwen of boei haar vast aan het bed met handboeien.
 • Zeg haar dat ze alleen iets mag als JIJ dat zegt. Ze moet doen wat jij wil.

Dominantie. Denk eraan, alles met respect.

Naspel

Misschien wel het meest vergeten en verwaarloosde onderdeel van seks.

Dat hier weinig aandacht aan wordt geschonken is zonde. Naspel is namelijk de ultieme kans om:

 • Samen heerlijk na te genieten.
 • De connectie tussen jullie twee (drie, vier of vijf) intens te versterken.
 • Open en eerlijk te zijn.
 • Elkaar de liefde te tonen.
 • Je kwetsbaar op te stellen.
 • Haar verslaafd aan jou te maken. Zodat ze nooit meer iemand anders wil.
 • Haar te vertellen wat je zo lekker aan haar vindt. Je leert haar om dat vaker te doen.
wat willen vrouwen in bed naspel
 • Naspel is HET moment om nader tot elkaar te komen.
 • Wat willen vrouwen in bed als naspel? Ook hierin is het goed om af te wisselen.
 • Knuffelen
 • Strelen
 • Kusjes geven
 • Oogcontact houden
 • Romantische dingen zeggen
 • Haar complimenteren over hoe goed ze is in bed
 • Masseren
 • Samen douchen
 • Wat jullie zelf fijn vinden

Geef haar de sekspartij van haar leven

Wil je weten wat vrouwen willen in bed? Wat ze ECHT willen?

Ze willen dat jij een meesterminnaar bent en haar de sekspartij van haar leven geeft. Zoiets heeft ze nog NOOIT meegemaakt.

Na dit artikel je seks-skills naar ongekende hoogtes tillen? Dat doe je voor een paar tientjes met behulp van de Seksgod Methode!

Plaats een reactie